Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117
Raspunsuri - Pagina 10
anca_ spune:
Lisa, deci imi calci pe urme, nu ? Nu-mi vine sa cred ca ai pierdut si tu dopul!!
Irina.C, uite niste agitate pt curaj maine!
38+
anca_ spune:
IuliaCris, sper sa iti treaca repede raceala! Si eu am racit chiar acum cand se apropie nasterea, dar din fericire nu e grav, doar nas infundat si tusesc putin...nu am luat inca medicamente, sper sa treaca mai repede, nu as vrea sa imbolnavesc dupa aia bebeul..
38+
micola spune:
Miere,
IrinaC, gata si tu? in cazul asta...
Fetelor, cu ce sa dau la herpesul asta? nu vreau sa avanseze...am doar aciclovir...stiti voi ceva mai bun? e herpes bucal, nu genital....
38 + cu !
AMR 6 zile !!!
lisa79 spune:
anca,eu ti-am zis...acum sa vedem,poate nastem odata. cum a fost la tine?la mine la spital a fost de marimea une alune,poate un pic mai mare,iar cand am venit acasa am vazut din nou pe hartie,diferenta e ca cea de acasa a fost trasnsparenta iar cea de la spital asa maronie.
micola,bea multe multe lichide,sa ai grija doar sa nu atingi zona infectata si dupa aia zona X,mie asa mi-a zis d-na doctor ca si eu am avut de cateva ori in sarcina asta.
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
micola spune:
lisa, multumesc de sfaturi.
Gata si tu ? pierdusi dopul? sa fie bine si la tine!
38 + cu !
AMR 6 zile !!!
lisa79 spune:
multumesc!
aaa,sa nu te stresezi ca nu e afectat bb deloc!
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 multumesc! aaa,sa nu te stresezi ca nu e afectat bb deloc! 38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Nu ma gandesc decat ca intr-o saptamana nasc si sper sa-mi treaca pana atunci..
38 + cu !
AMR 6 zile !!!
lisa79 spune:
tot astept vesti de la miere. fetelor stiti ceva??? i-am trimis mesaj si nimic. cred ca se odihneste,o merita deplin
anca_ spune:
Lisa79, dopul arata nasol...imi cer scuze de descriere, dar asta e: la mine a fost ca niste mucozitati maronii, gelatinos, si destul de multisor...nu as sti sa apreciez cantitatea, oricum am ramas socata cand am vazut, nu ma asteptam sa fie asa... oricum am citit ca poate fi si galbui la culoare sau transparent sau chiar cu firicele rosiatice..
micola, imi pare rau, nu te prea pot ajuta ca nu stiu ce exista in ro.... in state exista niste solutii pt herpes bucal (aici i se zice cold sore), dar au efect doar daca dai imediat ce incepi sa simti ca apare, cand simti ca o gadileala asa...in general daca nu dai de la inceput cu medicament, dupa aia dureaza vreo sapt chiar daca folosesti medicament, chiar daca nu. Sper sa iti treaca cat mai repede!
38+
viorella spune:
buna fetelor,
pe 12.01.09,ora 17.50 a venit pe lume frumoasa mea fetita CRINA MARIA,greutate 3 kg,49 cm,apgar 9,cezariana la 39 SI 2 ZILE.
acum e cu mine la calc,suge la tzatzi.
am intrat un pic ca sa va anunt.
si felicitari si celorlalte mamici.