Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Nu ma stresez asa tare inca, mai am un pic pana nasc si sper sa ajung la spital cu contractii si dilatata cat de cat c-atunci ar trebui sa mearga treaba un pic mai bine. Dar nici nu ma gandesc sa nasc fara epidurala, daca se poate cu mai putina durere, I go for it. Cipri al meu e mai stresat decat mine deocamdata, ne-au pus aseara la cursul prenatal un filmulet cu trei nasteri:normala, cu IV pain relief medication si cu epidurala si era cam palid la final. Lui nu-i prea place ideea de epidurala, dar nu ma intereseaza.

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

spiculet eu am zis doar ca nu nasti acu' . inca nu vazui in zatz vreo data fixa. dar promit ca ma uit . bea ceai de tei daca crezi ca te linisteste... sau uita-te la vreo comedie tampitica, de ridicat moralul. hai, nasul sus, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Si oricum Lisa, astept feed-back mai bun de la Anca si de la tine, ca voi urmati de pe-aici, nu?

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Io cred ca ideea principala e sa nu ne speriem, orice ar fi..ca daca te stersezi atunci normal ca doare mai rau..cred.Io nici nu ma gandesc la cum o sa fie, daca e sa cer epidurala, atunci o sa cer( desi nci al meu sot nu e incantat de idee, dar ce-mi pasa? eu nasc, nu el) Dar prefer sa incerc naturala ca sa nu zic ca n-am incercat.
Dark, noua la cursul de bebei ne-a zis ca pentru infectia la ochi poti sa-ti stropesti copchilu' cu putin lapte direct din san in ochiul lui, ca are proprietati curative...2-3 picaturi. Cica e cel mai bun tratament.
Lisa si Anca, tin pumnii sa aveti nasteri usoare si rapide..

Crisss 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

IrinaC sa traiasca bebe Andrei si sa fie sanatos si tu sa ai mult laptic.
Eli ai o dulceata de fetita.
Iulia te rog nu te gandi la ce e mai rau, fiecare persoana e diferita.La Iry saracuta nu a prins epidurala ca poate nu ar fi fost asa rau, dar asta nu inseamna ca si la tine va fi la fel.Lisa sper ca tu sa ramai optimista pana la capat, ok?? .
Criss mai ai si tu foarte putin, ma bucur ca optezi pentru epidurala chiar nu are nici un sens sa stai sa te chinui in dureri.
Billy sunteti marisoare de acum, cum stati la capitolul colici??

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Fetele din America ati gasit pe undeva caciulite din acelea care se leaga in fata, pentru bebei??? N-am gasit decat un fel de fesuri si ma enerveaza la culme ca ii vin pe ochi tot timpul si nu stau deloc pe caput.

Depridatul acesta este pentru colici, ce contine mai exact ca am cautat pe net dar nu spune nicaieri ce compozitie are.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor, TEC este internata. Azi, maine cred ca o sa nasca.
Eu zic sa bagam agitatele si pentru ea.

TEC!!!!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bleuberry spune:

Buna, mamici de licurici.Sunt o viitoare mamica care va citeste de ceva timp,dar abia acum m-am inregistrat.M-a surprins intr-un mod foarte placut solidaritatea voastra pentru toate burticile care au devenit mamici.
Felicitari tuturor mamicilor ,sa aveti bebei sanatosi si cuminti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tec, nastere usoara, sa fie totul rapid si fara probleme!
cris30, debridatul este trimebutina maleat.
bleuberry bine ai venit printre noi. ne dai ceva detalii ca sa te trecem in listuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Felicitari noilor mamici,sa va traisca bebelusii si sa va bucurati de ei .

Eu am fost aseara la control: bebelusa mea e o grasana are 2800 gr,fata de mine care m-am nascut de 2500 gr ,colul este inchis,si suntem programate la cezariana pe data de 2 feb...sper ca pana atunci sa stea cuminte la caldurica .
In rest stau si eu cuminte in casa

36+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput