Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Felicitari noilor mamici! Bun venit in clubul nostru!
Naty nu renunta la laptic.E greu dar nu renunta.Apa calda pe san, muls.Eu deja mai am f putin lapte dar nu ma las.Beau ceaiuri pentru lactatie si iau Galafor pastile si ma mulg. Fetelor dupa ce suge bebe, cat laptic mai scoateti din sani? La mine suge puturosa mica destul de putin si dupa aceea daca mai scot din ambii sani 40 ml.Sunt cam stresata din cauza asta.pediatra mea nu a venit nici pana acum sa ne vada.Azi ne-a sunat asistenta sa ne zica ca vine luni.Mie mi se pare ca nu a prea luat in greutate.In rest e cumintica, papa si doarme, iar cand si cand are si ea crizele ei de plans.Noaptea daca nu o trezesc eu sa pape, nu se trezeste si nu avem nici 2 saptamani.Cred ca e din cauza icterului care nu ne-a trecut nici pana acum.
Si mai e ceva care ma sperie. Puiuta mea plange in somn cu suspine.Si o face destul de des.O mangai si-i vorbesc cand face asa.Sa o doara ceva?
Pentru colici mi-a recomandat din spital sa-i dau Bonisan cate 4-5 picaturi inainte de fiecare masa.Deocamdata e bine.

Cine naste la Municipal in Bucuresti? E cineva? Va pot da informatii despre spital si tot ce va intereseaza.

Pupici pentru mamici si licurici

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Felicitari miere Ai avut ceva de indurat.

Irina.C felicitari, uite ca acum iti tii baiatelul in brate

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, multe multe felicitari, sa creasca mare-mare Andrei, sa fiti cu totii sanatosi si fericiti

Refacere usoara, laptic mult pentru bebe, si inca o data si tie si la Radu... multe multe felicitari

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Eu sunt ingrozita de ce ma asteapta! Mai am doua prietene aici, una in Los Angeles si alta in Chicago care au fost induse, fiind trecute de 41 saptamani si nefiind dilatate, si au ajuns la cezariana, dupa ce au trecut prin travaliu. Sper sa fie doar coincidenta. Doctorii de-aici pare-se considera cezariana ca o ultima instanta. Chiar aseara asistenta care tine cursul prenatal ne-a zis ca chiar daca la 37 saptamani copilul nu e intors, pot folosi nu stiu ce procedura ca sa-l intoarca, ca e mai bine decat sa ajunga la cezariana. Groaznic.

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Eli, ce dulce e si Florence si ce obrajori dolofani are...Iti vine sa-i papi...

Selene si eu sunt bistriteanca. Tu de unde esti?

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Miere,Irina, felicitari pentru bebeii Aidan si Andrei!
Of Miere, ce greu ti-a fost! Lasa ca ce-a fost mai greu a trecut si rezultatul compenseaza orice chin!

Sa dea Domnul sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de copilasii vostri!

Cine mai naste zilele astea, va rugam nasteri usoare si rapide, caci avem nevoie de exemple din cealalta extrema. Pe mine travaliul lui Miere m-a cam speriat!

Ioana

38+ cu Lucas

Poze samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

iulia,doar nu incepi sa te stresezi???
eiii...ai incerdere in ei.eu am ...nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau.ce va fi,va fi! trebuie doar sa ne rugam la Doamne Doamne!

o sa fie bine!

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Intru si eu rapid sa nu ma dati disparuta, ca nu am mai scris de mult...eram ocupata cu pregatiri ca in sfarsit a venit mama. Inca nu am nascut...
Felicitari celor doua Irine pentru baieteii mari si frumosi. Am fugit sa citesc mai din urma.
IuliaCris, din cate am inteles eu, asa e cum zici, cezariana aici e ca "last resort", o face doar daca vede ca nu poti natural, dar iti da ceva timp sa vada daca te descurci. Mie mi-a zis doctorul ca ar trebui sa te dilatezi normal cam un centimetru la maxim 2 ore, asta dupa ce treci de 4 centimetrii, altfel iti da pitocina sa te induca sa nasti mai repede. Intr-un fel mi se pare ok sa te lase sa astepti, dar daca durerile si chinurile sunt mari..atunci nu stiu ce sa mai cred. Eu una merg pe varianta nasterii naturale, nu vreau nici macar epidurala..sa vedem daca rezist

Crisss 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo criss,asa si eu! cu toate ca d-na doctor a zis ca eu cand o sa intru in travaliu o sa cer din prima epidurala ca nici un control ginecologic nu suport! eru i-am zis ca pe acolo nu se intra ci doar se iese,dar nu pricepe.

adevarul e ca doctorita mea are degetele mai scurte si chiar doare la control.
o sa vedem cum suport,poate nasc ca mama...ce bine ar fi sa nastem toate asa

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30

MEsaj de la Iry (Miereamara): 22:42 s-a nascut bebe Aidan, 4.200kg dupa un travaliu de 30 de ore.Epidurala nu a prins bine, am impins 5 ore, au incercat si cu forcepsul si tot nu au reusit.Am facut cezariana cu anestezie totala.Aidan e bine, l-au scos tot cu forcepsul din burta, iar pe mine m-au deschis de doua ori fiindca dupa ce m-au cusut prima data au vazut ca mi s-a umflat burta, asa ca au deschis din nou operatia.Am avut dureri groaznice.. Va pupa pe toate.

BEBE AIDAN BINE AI VENIT PE LUME, SA FI SANATOS SI CUMINTE.IRY REFACERE RAPIDA SI ABIA ASTEPTAM SA VA INTOARCETI ACASA.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Dzeule .... din pct asta de vedere mai bine in RO, ca intra mult mai din vreme in cezariana

oricum multi pt pitic si multe multe pt mamica lui curajoasa

viorella felicitari pt bbelina

Mergi la inceput