Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117
Raspunsuri - Pagina 18
BillyBilly spune:
miere felicitari mamico!!

aoleo ce chinuiala, la mine a fost max o ora pana au trecut la ceza si tot am zis ca musc din pereti, dar la tine atatea ore? of, bine ca s-a terminat si tu si bebe Aidan sunteti bine
. Felicitari si bine ai venit marelui licurici!
selenica toata casa dormea si de-asta n-am raspuns 
am banuit eu ca m-ati dat disparuta...![]()
naty mie mi-a prescris pediatra debridatul suspensie si pe prospect spune ca-i si pt bebelusi 0-6 luni. Este singurul care functioneaza la noi, am incercat sab, bonisan, gripe water si infacol
dobreclaudia spune:
MIERE felicitari!!!! sa fiti sanatosi amandoi!!!
acum sper sa-ti revii cat mai repede si sa ne dai vesti despre micut!!
iar ma bate gandul sa merg spre cezariana....
BEBELUSI nu mai sta asa cu gatul - eu am luat homeogene si mi-a trecut repede, daca nu poti lua si propolis (dar efectul nu este imediat din proprie experienta)
IRINA felicitari si sa auzim numai de bine!!!
37+ frumoasa mea bebelina
clau
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty alina eu am Debridat suspensie, nici nu stiam ca exista si siropel. Eu sunt taaaare suparata, se pare ca pierd laptele. Azi noapte a inceput sa ma doara rau unul din sani, m-am dat cu bepanthen si a mai calmat, dar nu de tot. Totodata mi s-a parut ca din sanul ala mananca putin de tot si nici din celalalt prea mult. Am urmarit-o la cateva mese - la fel. Acum la 12 am pus-o la sanul cu pricina, a tras de 2 ori si a inceput sa planga. Am mutat-o la celalalt unde a papat putin - in total 20 ml (am cantarit-o). Am incercat sa mulg primul san (cel dureros) si nu a iesit nimic-nimic ![]() ![]() Mor de ciuda, inca nu i-am dat de loc completare. Nu-mi dau seama ce se intampla, beau multe lichide, mananc, iau Galactogil, am luat si Galafor ...![]() Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI |
Naty nu renunta! Inainte sa incerci sa te mulgi pune dus cu apa calda pe san (mai ales pe cel dureros...cred ca sunt niste canale infundate). Continua sa bei multe lichide. pune printesa la san si fii relaxata. Nu intra in panica.
Nu vei pierde lapticul!
In caz de fortza majora, ca vezi ca-l pierzi definitiv e o cura scurta cu metroclopramid (e cu dus si intors, intrebi medicul)
pup!
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
BillyBilly spune:
IrinaC felicitari mamico!!!
La multi ani bb Andrei!!
Alinuto
pt felicitari... a si trecut o lunita![]()
crysyana spune:
vai fetelor cat ati putut scrie in ultimele 2 zile ....de dimineata ma chinui sa termin de citit si abia acum am reusit ...
in primul rand vreau sa multumesc tuturor celor ce mi-au transmis urari pentru ziua mea, va pup mult si va doresc si voua tot binele din lume ... am avut musafiri ieri toata ziua, iar alartaieri am bucatarit (asa ca seara am picat franta)
vreau sa ii transmit (chiar daca e cu intarziere): La multi ani! lui Carmen, sa fie sanatoasa si sa aiba o nastere usoara
Felicitari Miere pentru bebe Aidan, sa te refaci usor si imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea ... insa cred ca acum esti cea mai fericita mamica cu bebele in brate.. sa dea DD sa fie sanatos, si tu la fel sa poti avea grija de el
Pentru IrinaC - felicitari pentru Andrei Alexandru,sa te bucuri de el si asteptam sa ne scrii cat mai repede
pentru celelalte fete care trebuie sa nasca le tinem pumnii, le doresc nastere usoara si scoatem agitatele

35+
Andrei Valentin
iuliacris spune:
Felicitari Miere si Irina

. S-aveti bebei cuminti, frumosi si sanatosi si sa va bucurati de ei.

POZE
Iulia 34+
Carla Maria
lisa79 spune:
1000X
Miere,felicitari! esti extraordinara!
Irina C,
feliciatri pt Andrei!
bine ati venit pe lume,sa aveti parte de bbi sanatosi si fara colici. refacere rapida si asteptam poze![]()
declar o noapte linistita, de 3X la pipi,cu ridicatul din pat e tare greu,dar in rest am dormit bustean
.nici nu stiu daca am sforait sau nu ca io nu m-am auzit
.
va anunt eu pt agitate,le faceti incalzirea paan la cap 120
. m0am hotarat sa beau multe multe lichide,din cauza ca sunt la limita cu lichidul adica 8.1 cm.
de abia astept sa imi tin piticuta in brate
38S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
eli spune:
pozici cu Florence http://family.webshots.com/album/569655885OYtMYP
Miere, Iris, IrinaC , viorella, catisto, felicitari!felicitari! felicitari! 

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
spic de grau spune:
Felicitari celor 2 Irine curajoase! Dumnezeu sa va ocroteasca pe voi si pe copilasii vostri! Va imbratisez tare!
Roxana - multumesc mult ca te-ai gandit la mine
. Ieri am luat preventiv Spasfon, si am dormit. Azi la fel. Cand ziceai tu ca nasc?![]()
Am vazut poze cu fetite frumoase (Daria si Florence)! Of, of! tare scumpici mai sunt ele!
Sa va traiasca!!
Cred ca ma dereglez nervos... Ma apuca spaima cand vine seara.. Incepusem sa dorm singura ca sa avem loc in pat
, insa de 2 seri mi-e teama efectiv cnd vad ca vine momentul sa ma bag in pat..
Tot ce imi doresc e sa vad ca vine dimineata!
Nici macar faptul ca ziua sunt singura acasa, si ca sotul are vreo ora in tren de facut pana acasa, nu ma sperie cat ma sperie noaptea in sine.
Ma gandesc ca ideea de a-l trezi pe David in toiul noptii si a-l duce la cineva ma terifiaza
.. Alta explicatie nu vad.
Ceaiul de tei ar putea ajuta? Ar toropi-o pe bebita? (ca nu vreau sa iau ceva sa ii faca rau).
lui David Andrei 4.5 ani si
35+ 
DarkBendis spune:
Miere, felicitari!
Aidan, bine ai venit printre noi, sa cresti mare-mare si sa ai o viata frumoasa impreuna cu parintii tai!
Prin multe ati trecut, dragii de voi, nici nu-mi pot imagina cat de greu a fost... sper ca acum te refaci bine si ca Aidan papa frumos la tine in brate.
Inca o data, Irina si Luc, multe felicitari
!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

(am cantarit-o). Am incercat sa mulg primul san (cel dureros) si nu a iesit nimic-nimic