Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutare la mamici si burtici!

Miere, ai trecut prin multe... 30h si de 2 ori deschisa(woaw)... dar bine ca sunteti bine amandoi. Bun venit pe lume nazdravanului Aidan si tie cat mai multa odihna sa te poti recupera repede si sa ai laptic mult!!

Iris, bine ai revenit acasa! M-am inselat... am crezut tot timpul ca de data asta va fi baietel. Sa-ti traiasca printesica mica si bineinteles cea mare! Vrem poze!!

Naty, Alina, Eli si alte mamici cu 2 pui mici... va admir!! Cred ca va e atat de greu sa va impartiti programul...
La mine nu cred ca va fi atat de greu...(cel putin asa sper). Luka e mare, implineste 7 ani in mai, si face totul singur. Il pot trimite cu toata baza la super market cu listuta sa faca cumparaturile! Ii place la nebunie ca poate sa ajute. E baiat mare, din aprilie(asa e sist. JP de invatamant) incepe clasa I! I-am luat deja ghiozdanelul, biroul un pic mai tarziu, sa ne redresam cu banii... ca tare e scumpa sarcina si nasterea in JP!!

Va pupic!

Adina & Luka& bobita din burtica35+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Felicitari, Irina C!! sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Dumnezeule mare, 30 de ore, ce oameni sunt astia soro?

Miere chiar ca esti eroina noastra, e bine ca totul s-a treminat cu bine. Sper sa fiti in regula amandoi.

Asteptam vesti si bineinteles pozici.

Si de la IrinaC la fel... Felicitari mamico

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gata am vorbit. deci Irina e ok, a nascut cu anestezie generala si a avut ceva reactii adverse de la ea dar acum incepe sa isi revina incet incet.
domnisorul Andrei Alexandru a avut 3100g si s-a nascut in jur de ora 11. bine ai venit printre noi!!
Carmen, ia tantum verde dupa cum ii zisei mai sus si Patriciei. este ff ok si are actiune rapida.
Adina aaaa ce baiat mare si de incredere....bravo lui Luka!! tu cum esti? te simti bine, dormi noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Bine ati venit pe lume bebe AIDAN si bebe AlEXANDRU, felicitari proaspetelor mamici

Fetelor cred ar trebui sa scoatem agitatele pentru ANCA si LISA

Noi am trecut astazi in saptamana 39 si bebe inca se incapataneza sa mai stea acolo, in afara de niste amarate de dureri ca la ciclu..nimic..nici urma de dop..oare este obligatoriu sa pice dopul?????

Aaaa si era sa uit am si eu o intrebare?? ce se intampla daca nu nasc pana in saptamana 40??? imi provoaca nasterea???

39+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ttentika, mie nu mi-a cazut dop prima data, doar s-a rupt apa.
Daca totul e ok cu bb si cu tine (e important de monitorizat bb f. des si gradul de maturizare placentara si lichidul amniotic) poti sta pana in 42s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bine ai venit Andrei Alexandru

Sa fii cumintel ca sa poata mami sa-si revina repede

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

FELICITARI,IRINUCA!!!!SA-TI TRAIASCA TANARUL ALEXANDRU SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!!

Rein,multumesc!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Roxana, sunt bine, multumesc! Cresc ca floarea... sapt si kilogramu` Ma apropii vertiginos de rotunda suma de 20 kg... dar ma linistesc cand vad ca nu-s singura si abia astept sa mai treaca un pic de vreme sa ma iau de manuta ce celelelte fete si sa facem un club de slabit!! Asta daca n-o fi bb rau de tot si ma fac o schija de la nesomn si nemancat, dar slabe sanse - de mancat, mananc orice ar fi!!!!
Am admirat si eu multe poze in ultimul timp si nu am comentat nik... Mi-a placut cum ati petrecut Sarbatorile, Revu` de cum v-ati gatit voi si casa voastra!!
Am mai vazut bebelusi minunati!! Fetite frumoase(vreau sa ma `incruscrez` ) baietei care mai de care mai ochiosi. Ii pup pe toti si le urez multa sanatate si un somn cat mai linistit in fiecare noapte!!!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Felicitari IrinaC!! Bine ai venit bb Andrei Alexandru! Sa fii sanatos si norocos in viata!!

Ariya, si mie imi place tare mult cum vb despre copiii tai si cum i-ai crescut! Sa fi-ti fericiti si de acum inainte, in formula de 5!!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput