Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Felicitari,Miericico!ce a fost urat si greu,a trecut...te pup si-ti doresc o recuperare totala usoara si frumoasa!

Naty ,dupa cum a zis Roxana si mie imi seamana a canal infundat...pune ceva cald pe sanul respectiv sau tine dusul cald si incearca sa te mulgi...bea minim 2 litri de lichid,supa de pui,lapte,apa si ODIHNESTE-TE!un somn bun e de baza...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Miere, mama eroina in adevaratul sens al cuvantului...

Sa traisca bebe mic si scump si sa iti lumineze viata!!!

Irina ,

Selene, da,aciclovirul este de Gedeon Richter, din Targu Mures. nu stiam ca are importanta. multumesc, oricum.

38 + cu !
AMR 4 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bravo Miere, well done girl

IrinaC asteptam vesti

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

MEsaj de la Iry (Miereamara): 22:42 s-a nascut bebe Aidan, 4.200kg dupa un travaliu de 30 de ore.Epidurala nu a prins bine, am impins 5 ore, au incercat si cu forcepsul si tot nu au reusit.Am facut cezariana cu anestezie totala.Aidan e bine, l-au scos tot cu forcepsul din burta, iar pe mine m-au deschis de doua ori fiindca dupa ce m-au cusut prima data au vazut ca mi s-a umflat burta, asa ca au deschis din nou operatia.Am avut dureri groaznice.. Va pupa pe toate.

BEBE AIDAN BINE AI VENIT PE LUME, SA FI SANATOS SI CUMINTE.IRY REFACERE RAPIDA SI ABIA ASTEPTAM SA VA INTOARCETI ACASA.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

vai de mine - miere prin ce a trebuit sa treci. decat asa mai bine totusi cezariana direct. important e ca s-a terminat totul cu bine.

bine ai venit aidan, sa fii sanatos si fericit.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

No, ca-mi vine sa le dau una dupa ceafa medicilor alora... Ce Dumnezeu au lasat-o sa se chinuie atat, in halul ala? Au traumatizat si mama, si copilul... Of... Transforma o bucurie intr-o experienta horror... Pisici...

Miere, suntem alaturi de tine, sa stii!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor, m-a sunat Carmen acum. A vorbit cu IRINA C si a aflat ca a nascut!!
Nu stim detalii deloc inca decat ca sunt bine. Carmen se grabea la examen si nu a putut sa intre pe forum.

Mesaj de la IRINA C catre ROXANA: "Roxana te rog suna-ma!!!"

Roxana, dupa ce vorbesti cu IRINA sa ne spui detalii.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

acu sun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

MIERE, OFFFFFFFFFFFF Doamne prin ce ai trecut!!! Saracuta de tine. Cred ca ai avut cea mai grea nastere dintre noi toate care am nascut pana acum. FELICITARI ca ai scapat, ca sunteti bine! Sa fiti sanatosi si recuperare rapida.
Te pup si ai grija de tine/voi!!!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Miere, felicitari! cred ca Aidan este cel mai mare licurici de pana acum. M-am infiorat cand am citit prin ce ai trecut! dar sunt sigura ca o sa iti revii curand.

Naty, ma alatur si eu fetelor cu sfatul sa nu renunti la alaptat, cel mai probabil este o infundare de canal (daca s-a mai inrosit si zona dureroasa asta e), iar un dus cu apa calda e f. folositor+ masaj usor+ muls cat e posibil.

Oxigen, lui Petru i-a cazut buricutul la 14 zile... intrasem in panica. Pedi ne-a explicat ca depinde de cum a fost prins.

Aryia, foarte frumos ai crescut copiii, as vrea sa reusesc si eu cu ai mei sa fiu asa apropiata si totusi sa fie independenti.

Mergi la inceput