Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor, unde e subiectul cu alaptatul - help line?

ariya inca o data felicitari pentru modul in care gandesti si iti cresti copiii.
Si eu o iau pe Ioana cu mine pe unde ma duc, la restaurant, la intalniri cu prietenii, la cumparaturi mi-e drag sa fie in preajma, mai ales ca eu pana sa intru in prenatal am stat putin pe acasa din cauza serviciului. Asa ca incercam ca tot timpul liber sa il petrecem impreuna. Si ei ii place, e sociabila, vorbeste ca un om mare si isi gaseste de fiecare data ceva de facut. Sa vedem acum cum o fi cu doua ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Naty Curaj mamica, sper sa se rezolve
link-ul pt alaptat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129956

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Naty, cat timp nu e sigur ca ai pierdut laptele, incearca sa te relaxezi; tu stii ca starea psihica si confortul pe care ti-l oferi sunt decisive atunci cand alaptezi.

Eu am in ultimele luni contractii, sunt din ce in ce mai ingrijoratoare, incep chiar de cand ma ridic din pat, no-spa-ul pe care-l iau abia daac ma destinde, nu pot sa fac mai nimic; ma intreb daca nu-i fac rau copilului...
voi, fetelor, care ati avut contractii, cand devin ele periculoase pentru evolutia sarcinii, a copilului ?

38+, Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetele , ma scuzati ca ma bag asa peste voi...... am intrat sa va anunt ca Miere a nascut azi noapte (nu stiu exact cand) prin cezariana de urgenta , acum sunt bine si ea si copilul , mai multe o sa va povesteasca ea .
Sper sa nu se supere Irina pe mine ca v-am anuntat eu , si ma bag ca musca in lapte ..... asa ca Miere FELICITARI mamico , sa se faca bebe Aidan mare si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Naty, uite ce am gasit eu ( cred ca am salvat-o de undeva din odiseea nov.-dec. ):

"Fetelor, orice problema veti avea in privinta alaptatului sa veniti aici sa scrieti. Nu sariti imediat la lapte praf. Sigur veti gasi aici sfaturi utile. Inceputul nu-i usor, dar cu perseverenta se rezolva. In plus, la FEMINA INTIM, exista un subiect intitulat ALAPTATUL HELP LINE. Acolo scriu fete foarte pricepute si citite in privinta alaptatului, care sigur vor avea solutii pentru orice probleme, plus linkuri catre LA LECHE LIGUE sau alte siteuri cu sfaturi utile."

38+, Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Doamne fetelor, ma bufnit plansul , ce nastere grea...... felicitari!!!!Multe felicitari!! Miere, le meriti din plin ,i
, iti doresc refacere rapida si sa fiti o familie fericita
Bine ai venit Bb Aidan

Si dupa atata chin si jale .....sa inceapa distractia....

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Miere, bine ca ai nascut! Bebe Aidan, sa fii sanatos si puternic!

Ceva vesti de la IrinaC?

Bebelusi, incearca Homeogene 9 pt gat. E homeopatic si nu dauneaza sarcinii.

Alina, eu cred ca Ana a avut un cosmar ceva si a simtit nevoia sa fie protejata, scumpica mica!

Eu am fost la dr, toate bune si frumoase, analizele modificate de la sarcina. Facem epidurala si gata.
Marti la 7 ma prezint la taiere. Mi-a zis sa iau luni un omeprazol sau o ranitidina, dar si un laxativ. Oare ce laxativ e permis? Ca mi-a zis sa iau ce imi place, dar daca nu e bun pt bebelina?

Bee38+
AMR 4 zile

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bine ca a fost totul ok pana la urma cu Aidan.... nu conteaza cum a iesit ci ca a iesit cu bine felicitari miericico, ca le meriti din plin!!
Patricia, daca te ustura asa tare gatul ia niste tantum verde, si pastilele de supt si spray-ul sunt foarte bune. oxitocina (ocitocin, pitocin) este un hormon ce declanseaza contractiile uterine si in acelasi timp stimuleaza secretia lactata. se administreaza de obicei la inceputul travaliului si mai ales la primipare.
parerea mea proprie despre infacol (care a propos cred ca stiti este acelasi lucru ca sab simplex si espumisan ) este ca in orice caz nu e un medicament minune. adica... e ca orice medicament anti colici. poate merge la unii bebelusi... la fel cum poate sa nu mearga nimic.
Raluca te rog nu intra in panica!! poate fi doar o variatie in productia de laptic. pune-o la fel de des la san si incearca sa si mulgi pentru stimulare. desi durerea aia din san ar semana mai mult cu un canal de lapte infundat.... succes!
Veronica sa stii ca nicio teorie de pe lumea asta (nici citit nici spor nici inotat) nu garanteaza o nastere usoara . asa ca .... nu ramane decat sa ne inarmama cu rabdare si optimism de fiecare data. oricum.. cazurile nu seamana unul cu altul.
albinut, e ok orice laxativ. e vorba doar de o doza. deci marti pe 20, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

anca, aia si incerc sa fac, cu prietenii, tin legatura cu fetele cu care am nascut, cu cea cu care am fost in preoperator si cu cele din salonul propriu-zis. Fata din preoperator a nascut un baietel, a luat deja 1.200 grame in greutate copilul, dar ea nu mai are lapte deloc, din pacate, bebelusul e numai pe formula, a zis sa incerc sa-i dau Dariei supliment formula, nu mult, asa, 3-4 zile, si sa observ daca ia in greutate... Din cate mi-a aratat cantarul pana acum, ea nu a luat mai nimic de luni incoace, desi suge destul, zic eu... Cantarul meu are memorie, arata ultima inregistrare si diferenta (+ sau -) dintre actuala si ultima...

Da, ma distrez super cu ea, e un copil activ, haios, curios... Si plangacios, da' o iubeste mama si asa...

Nu vreau sa ma mut la parinti. Numai mama mea mai e in viata, ea nu locuieste in Cluj, ci in judetul Bistrita-Nasaud, intr-o localitate in care asistenta medicala este inca prea deficitara pentru gusturile mele... Asta este unul dintre principalele motive... Apoi, mama nu e pensionara, am mai spus, e profesoara, ziua e la scoala, dupa-masa da meditatii, ca altfel nu se descurca cu banii, tre' sa-l intretina pe fratele meu, student in Cluj, bani de chirie, de mancare, de haine, cred ca stii cum e... Da' as avea mancarea aia calda si buna pe care mi-o doresc...

Fetele, mersi de aprecieri! Mi-or da lacrimile imediat, pap-o mama de micutza si slabutza...

micola, de care Aciclovir? Musai de Tg. Mures sa fie...

viorella, felicitari si tie!

cristi, pe bune? Toti trei veniti? Sa facem schimb de numere de telefon, atunci...

crisspy, ma prapadesc de ras, in principal, imi pun capul pe burtica ei si rad, rad, si ea se mira foarte si se stramba si mai haios...

ingrid, fac, fac, tre' sa vad cand termin cu postnatalul. M-ai mai intrebat tu de drepturi si acte, dar sunt cam varza cu somnul, si oricum, eu m-am dus cu actele conform blogului mamici.blogspot - repet ca e super util, si astia de la Cluj mi-au dat o parte inapoi, cica nu trebuie. Deocamdata, prima de nastere si trusoul, dar numai in martie imi dau banii.

Billy, soarele tau, ce nu raspunzi la tefelon, ca ma speriasi...

Legat de Infacol, vedeti ca era o fata pe aici, de la alta odisee, care a spus ca vinde Infacol, la pretul de achizitie...

Alina, eu cu Billy am o legatura speciala... Pe mine m-a durut burta, uterul, pisicu' stie, rau, rau, in 13, ma uitam la ceas, sa vad cand apar si dispar durerile, si a nascut ea... M-am distrat pe faza asta...

ariya, ce frumos ai povestit... Foarte bine ca sunt asa...

Felicitari, miere! Mult te-ai mai chinuit, tu fata, dar macar a venit puiutul cel iubitor de casutza calda si intunecoasa si umeda!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

am intrat putin sa vad daca a mai nascut cineva... Miere, dar o felicit mai tarziu.

Eu toata dimineata am invatat, la 3 plec la examen, sper sa iau o nota de trecere... va rog sa-mi tineti pumnii...
Ma dor foarte tare oasele bazinului, si am o jena in gat ca si cum mi-a ramas ceva acolo...Roxana daca pot lua ceva pt gat pls spune-mi si mie...

Fug sa ma pregatesc....

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput