Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117
Raspunsuri - Pagina 14
bebelusi spune:
Fetelor, eu declar o noapte naspa. Nu am dormit mai deloc din cauza gatului, m-a usturat si inca ma ustura ingrozitor. Ma si gandeam....zici ca sunt usturimi care ma pregatesc pentru durerile nasterii 

Unde oi fi racit eu....nu stiu....am impresia ca noaptea de la respirat pe gura, transpirat, facut mai frig in camera ca aveam calduri....si tot asa....uff....m-am innecat ca tiganul la mal.
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
oxigen Nadiei i-a cazut buricul la 5 zile, Ioanei la 7. Dar am auzit ca poate dura 2 saptamani
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Ciufik spune:
helau
in sfarsit ma lasa si pe forumul sa ma loghez...scurt, ca acus se trezeste plodu'![]()
Miere - 20h travaliu? My God! Capos Aidan. Meriti o multime de
.
Irina C -
, asteptam poze cu tine machiata si cu bebe frumos!
Am vazut 2 Dariutze, asa frumoase...Andrei nu stie pe care sa o aleaga
.
Cris - Daria ta e asa de gingasa 
Selene - Daria ta seamana cu tine
Am trimis si eu poze cu Andrei, e cand avea 15 zile, ca maine deja facem 3 sapt.
Pupici,
Andreea si Andrei
veronica75 spune:
Hai Miere
- sper din suflet ca pana acu sa fi venit Aidan pe lume
;
Hai IrinaC - Curaj, bafta, Nastere Usoara 
Multe incurajari si agitate pt. fetele ce urmeaza;

Hai Lisa, Anca, Micola, ttenzika...

Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum
Ciufik spune:
Lisa - gata dopul?
Pai, sampania la rece si sa scoatem ametitele la incalzire pentru tine
LISA!
pana la cap 120 o sa fie in forma maxima
!
Andreea si Andrei
Alina1976 spune:
OFFF mai Bebelusi, asa e la sfarsit, urat :-( te si imbolnavesti repede pt ca ai imunitatea ff scazuta. Poti lua Strepsils si in rest stii, ceai cald, miere, lamaie la greu....si o sa treaca 
Billy, o sa-i cumpar chiar azi Debridat suspensie. Naty, am si eu Debridat in casa pt copii, dar este sirop gata facut nu suspensie. Probabil mai exista un model, suspensie, care se da la bebelusi. Daca Billy a testat si a zis ca-i bun ma bag si eu
.
Billy, imi pare rau ca am omis sa-ti spun LA MULTI ANI (sau mai bine zis LA MULTE LUNITE) Anei-Maria de ziua ei...nu stiu de ce dar eu tineam minte ca e pe 18 dec...dar am confundat cu data de nastere a Dariutei a lui Selene....asa ca:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!! Sa traiasca ANA-MARIA, sa fie sanatoasa si norocoasa in viata!!! Da-i din partea mea multi: 

....la infinit ![]()
Of fetelor, sincer sper sa fie doar o faza a Anei....sa nu fie vreo manifestare de gelozie fata de Sabina...sa vedem in noaptea asta.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Naty spune:
alina eu am Debridat suspensie, nici nu stiam ca exista si siropel.
Eu sunt taaaare suparata, se pare ca pierd laptele. Azi noapte a inceput sa ma doara rau unul din sani, m-am dat cu bepanthen si a mai calmat, dar nu de tot. Totodata mi s-a parut ca din sanul ala mananca putin de tot si nici din celalalt prea mult. Am urmarit-o la cateva mese - la fel. Acum la 12 am pus-o la sanul cu pricina, a tras de 2 ori si a inceput sa planga. Am mutat-o la celalalt unde a papat putin - in total 20 ml
(am cantarit-o). Am incercat sa mulg primul san (cel dureros) si nu a iesit nimic-nimic 

Mor de ciuda, inca nu i-am dat de loc completare. Nu-mi dau seama ce se intampla, beau multe lichide, mananc, iau Galactogil, am luat si Galafor ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
axis spune:
Eli, ce dragalas e Stefan, cum a primit-o pe cea mica!
Felicitari pentru Florence Maria si sanatate amandurora!
Viorella, felicitari pentru frumusetea ta mica! Sa cresca mare si voinica!
38+, Ana
veronica75 spune:
Mai fetelor...eu chiar sunt ingrozita de cum a decurs nasterea lui Miere
, sincer credeam ca dupa atata sport, inot, citit, documentat...etc...o sa aiba o nastere ca la carte.....ma asteptam sa aud de cea mai usoara nastere si cand colo......
Of Miere sper ca esti cu Aidan in brate.
Eu am avut de toate in sarcina asta.....acum ma confrunt cu hemoroizi, arsuri si binenteles nelipsita greata, dorm nasol, respir greu,curge sange din nas, au inceput si durerile de burtik......abia astept sa nasc.
Am si eu asa o presimtire ca stau cumintica pana la 40 sapt sau peste...
Felicitari Iris2002 - sa iti traiasca fetita, am avut o premonitie buna ai vazut?? am spus ca e fata
. - refacere rapida si sa fiti fericiti 
Am vazut o groaza de pozici cu licurici
niste scumpei
pe toti si multeeee multeeee multumiri si floricele 

pt mamicile care isi impartasesc experientele cu noi.
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum
ariya spune:
MIEREEEEE!
ai reusit?cum esti?
IRIS,VIORELLA sa fiti sanatoase,felicitari!ce bine ca va tineti puiutii in brate!
IRINUCA 

CURAAAAAAJ!!!
BEBELUSI copiii se cresc si fara bone...trebuie doar sa fii dispusa ca vreo 2 ani si ceva de zile ,sa te anulezi,practic...adica ,eu nu am iesit nicaieri seara,cu prietenii,in oras sau petreceri...am stat tot timpul cu copiii...cand veneau parintii mei la mine,ieseam si noi singuri,altfel ,nu!cand trebuia sa ma duc la coafor ii luam cu mine,la cumparaturi,oriunde...stateam seara la mare-noi locuiam intr-o statiune pe malul Adriaticii- stateam cu ei pana noaptea tarziu,amedeo se juca cu alti copii,annamaria dormea in carucior ca lemnul...
in casa faceam treaba cu ei langa mine,tot timpul ii aveam sub ochii mei....nu ii lasam niciodata singuri,in camera lor...ei si acum,prefera sa vina sa se joace langa mine,in sufragerie,iar maica-mea imi spune tot timpul:"vezi i-ai crescut lipiti de tine,asa sunt si acum!"...dar si acum ,noi suntem la fel - cu copiii dupa noi oriunde...chestia e ca nu sunt tipul ala de copii nesuferiti,care te freaca la cap si nu te lasa sa te simti bine cu prietenii,nu,ei isi gasesc de distrat,n-au treaba cu noi,iar noi suntem linistiti ca ii avem langa noi...cand s-a intamplat sa iesim la spritzuri cu prietenii,fara copii,eu innebuneam cand ajungeam acasa si nu erau copiii ca ii duceam la mama(asta de cand ne-am mutat in romania)...
in italia,oricum e altfel copiii sunt bineveniti oriunde,nu se uita nimeni stramb la tine la restaurant cand copiii plang sau chiraie pt ca e normal!...chelnerii se joaca cu ei,patronul le ofera inghetata sau prajiturici,daca au voie...e altfel..si ,asa cum suntem noi,sunt si prietenii nostri de acolo...aici acum s-au obisnuit prietenii cu noi si copiii nostri sunt bineveniti oriunde...am fost in turcia asta vara si gasca noastra a ramas socata de cum se comporta copilasii mei...sunt,practic,autonomi,vorbesc engleza-pe langa italiana si se duc oriunde au nevoie fara nici o treaba ...eu mor cand ii vad cum se iau de mana si se duc unde au ei treaba...bineinteles inainte vin la noi,ne intreaba daca au voie si,pa,la revedere...asa i-am crescut,am sacrificat niste ani ,dar,acum sunt linistita ca am doi copiii autonomi,linistiti,descurcareti...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani,
36+Mihai Adrian
AMR 2 SAPTAMANI