Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

BRAVO IRINA C.!!!
BAG AGITATELE si eu pentru TINE:

IRINA, IRINA, IRINA

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetelor, ce mai face primul nostru licurici Dariuta cea mititica? N-am reusit sa citesc din urma, daca stie cineva ceva sa-mi spuna si mie, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Felicitari Viorella!!
Felicitari Iris!!
Sa fie sanatosi bebeii si sa manance bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Billy!!!!!!!!!!! ce ma bucur de vesti!!! Chiar ma gandeam la tine...si vroiam sa te sun. Ma bucur ca sunteti bine amandoua!
Nu stim nimic de Dariuta mica :-( Nu a mai intrat nici tati sa ne zica...
Merci de pont! O sa cumpar si eu suspensie de Debridat! Cat si cum se da??

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

BillyBilly ne bucuram ca ai putut sa mai intri sa ne dai vesti. Iar comoara ta mica este de-a dreptul adorabila. Frumoasa faza cu alaptatul, sper sa fie asa la toata lumea sa nu ne stresam cu kg ramase in plus.

Fetele care ati comandat Infacol din Marea Britanie, puteti sa-mi dati si mie un site ceva, please.... Acolo e cel mai ieftin sau numai acolo se gaseste?

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Alinutaaaa!!! Este o sticla plina cu o pudra peste care se pune apa plata si devine o solutie lichida. Se da cate 2,5ml de trei ori pe zi, are gust dulce de portocala (exista dozator). Ghindoaca mea este tare happy, ii place. De fapt, ii place orice este de mancat, intinde gurita si dupa ser fiziologic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

BillyBilly ne bucuram ca ai putut sa mai intri sa ne dai vesti. Iar comoara ta mica este de-a dreptul adorabila. Frumoasa faza cu alaptatul, sper sa fie asa la toata lumea sa nu ne stresam cu kg ramase in plus.

Fetele care ati comandat Infacol din Marea Britanie, puteti sa-mi dati si mie un site ceva, please.... Acolo e cel mai ieftin sau numai acolo se gaseste?

AMR 5 SAPTAMANI

crisspy uite aici:
http://www.chemistdirect.co.uk

se mai gaseste si prin alte tari din Europa, dar se poate comanda usor online de pe site-ul din Marea Britanie si se livreaza in Ro in mai putin de o sapt cu avionul. Eu pt 2 sticlute am platit 13,79 lire cu transport cu tot.

Sarut-mana pt complimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mersi frumos Billy pentru site. O sa comand si eu de acolo daca zici ca sunt asa rapizi.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata

Selenuta e superba aia mica, are asa niste ochi mari....

Viorella, sa iti traiasca printesica, cand ai timp sa intri sa ne dai si noua mai multe amanunte despre nastere, cum a fost travaliul....

Fetelor va tot aud de oxitocina...ce este asta????

Alina lasa ca poate a visat si ea ceva urat, eu asa faceam cand eram mica si visam urat, ma duceam la ai mei in pat. Se intampla rar...dar se intampla.

Billy sa incerci sa mai intri sa ne mai pove.

HAI IRINUCA, HAI IRINUCA

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Irina hai, draguto, mai e un pic de tot si iti bebele in brate!

alina Ana o fi visat urat. Sau o mai fi inca sensibila de la raceala .
Vezi ca Debridatul se tine la frigider si trebuie consumat in maxim 40 zile (parca, citeste si tu atent prospectul). Eu ii dau Ioanei, nu stiam ca se da si la sugari.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput