Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117
Raspunsuri - Pagina 12
spic de grau spune:
Am reusit sa citesc tot ce ati scris de aseara.
Sunt sigura ca Miere a nascut deja. Irina cnd ai timp si poti - da-ne un semn.
Hai IRINA.C!!
Viorella felicitari! Sa-ti traiasca shupeta, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Eu am dormit doar 5 ore. Sunt ZOMBIE! Cred ca ma culc nitel
Va pup pe toate!
lui David Andrei 4.5 ani si 35+
Alina1976 spune:
Neata,
Cristi, sunt la apel! dar cred ca Miere a nascut deja....avea dilatatie 9-10 si se apuca de impins acum cateva ore bune...deci acum sigur doarme, sa speram...
Pentru Miere, ma pregatesc cu felicitarile...
IRINA C, toate gandurile spre tine AZI!!! Sa fi tare si sa nu ai emotii. O sa fie bine!!
Bee, ai si tu emotii? Mai ai cateva zile...lasa emotiile de pe acum...desi cred ca ti-e greu, cand vezi cate fete nasc..parca s-a spart conducta la nasteri Azi mergi la anestezist nu? Sa ne dai de stire ce si cum a fost dupa ce te inorci.
IRIS, FELICITARI!!!! Sa-ti traiasca printesa mica...si cea mare!
Viorella, FELICITARI! Sa fiti sanatoase si sa papati mult!
Eu declar o noapte fff aiurea! In sensul ca SABINA (sa o pap eu pe ea de cuminte) s-a culcat la 12 noaptea si s-a trezit dimineata la 8.00.
INSA, sora'sa...nu stiu ce a avut de s-a trezit la ora 4.00 urland si tipand ca vrea la noi in pat...si ne-am dus la ea cu randul pana pe la 6.00 dimineata...i-am zis si povesti, NIMIC! Pana nu a stat tati cu ea in brate pe canapea sa adoarma, nu a vrut sa auda...OFFF! Ea nu a facut asa ceva niciodata!!! Sper sa nu devina o obisnuinta ca MOR.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
roxanaz spune:
neata mandrelor!!
hai Irina!!!! in 5 minute, ok??? si cu epidurala
Viorella, sa va traiasca Crina Maria, sa fie sanatoasa sa va aduca numai bucurii!!
Iris bine ca a trecut totul. succes la alaptat si la acomodarea impreuna!
eu is sigura ca Aidan e la mami in brate si ca totul s-a sfarist cu bine pentru Miericica.
Anca_, da, cezariana datorita pozitiei praevia a placentei. acopera complet orificiul colului uterin deci orice incercare de nastere naturala inseamna hemoragie, iar bb nu are oricum pe unde iesi.
cris30, laptele matern tine pana la 3 luni in congelator, 48 de ore in frigider (dar nu pe usa acestuia)
Carmen imi pare bine ca ai sarbatorit un pic pana la urma. hahah ce dulce esti cu "nu nasc"
Tutu85, la noi se sta cu bebe in salon/rezerva, asa ca nu am ce informatii sa iti dau. depinde de politica spitalului.
Dark infectiile oculare sunt relativ des intalnite la bebelusi. o sa treaca, nu te impacienta. sanatate!
spicule ma cam bagasei la ganduri ieri ca nu ai scris... ma gandeam ca m-a parasit darul previziunilor [:d]. bine ca esti ok!!
micola nu ai cu ce da pe herpes in afara de aciclovir.
Alina ufff biata de tine, cand cu una cand cu cealalta..... poate reusesti sa te odihnesti azi putin
o zi usoara tuturor!!
crisspy spune:
IrinaC iti tinem pumnii pt astazi , sa dea Dzeu sa fie totul bine. Oricum sunt sigura ca o sa arati de milioane, ca am vazut ca ti-ai luat si trusa de farduri cu tine.
Selene, Dariuta e mortala cu figurile pe care le face. Cred ca te topesti de placere cand o vezi. Uite vezi si numai pt mutritele astea trebuie sa-ti faci curaj sa mergi mai departe. Imi inchipui ca e foarte greu sa fii singura sa ai grija de un bebe si de o batranica, insa priveste numai partea plina a paharului, desi e al draqului de greu, si poate o sa fie mai bine.
Anca si Lisa sa inteleg ca sunteti urmatoarele pe lista? Pai atunci scoatem agitatele...
Oau, felicitari Viorella si bine ai venit licurici micut Crina –Maria. Asteptam povestea si bineinteles pozici.
Se mai stie ceva de Miere? Oricum sunt sigura ca trebuie sa se odihneasca acum dupa travaliul ala neasteptat de lung. Oricum Miere asteptam sa primim vesti de la tine si bineinteles pozici cu Aidan.
Eu raportez o nopate destul de linistita, chiar am reusit sa dorm. Acum din nou la munca, dar ma bucur ca e vineri si vine week-end-ul ...
O zi usoara va doresc
Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei
AMR 5 SAPTAMANI
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola Fetelor, mie imi iese herpes la gura ....si la testul tocrh imi iesise ca am imunitate...sau nu se referea si la cel bucal? cu ce sa dau? am Aciclovir, am dat cu ala, deocamdata..Vai, saptamana viitoare o sa fie f plinma de agitate, cred !Felicitari, Iris, sa traiti si sa fiti sanatoase amandoua!!!!!!! 38 + cu ! AMR 6 zile !!! |
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui Aalina Iris felicitari. Sa iti traiasca Stefana. Superb nume. Ingrid70 indemnizatia nu se impoziteaza si nici nu se opreste somaj din ea. Mergi la juristul de la ITM si vezi ce te sfatuieste si el. Irina asa e cu faptele bune, nu raman nepedepsite Uite pentru maine Leditia eu atunci am citit pe tema asta si am inteles ca atat timp cat nu sunt probleme nu umblam la obiect. Din cate am vazut pe aici moda e sa il tai daca nu te apuci tu sa tot tragic de el la baie. Eu nu am avut puterea sa fac nici una nici alta. Cauta aici pe forum ca sunt multe discutii pe tema asta. Micola supozitoare cu glicerina mi-au fost mie tare utile si crema pentru sani. Porumbita condoleante. Cat despre bb el vine cand e pregatit. Daca iti face bine vorbeste cu medicul sa te monitorizeze mai des si gata. Alina si Naty multam fain ca tot aveam eu senzatia ca nu mai nasc odata. Acu m-am razgandit. Stau asa justme cand ti se termina concediul de maternitate daca il iei pe tot sau dupa 42 zile de la nastere. Andre_ea bun venit acasa si refacere rapida. ttenzika am citit si eu de ceaiul ala si am inceput sa beau cate o cana doua pe zi. miere off . Mai bagam ceva agitate Eu astazi am avut iar o zi "superba" in care am plans vreo 2 ceasuri. Ca tot eram eu incantata ca la sarcina asta nu am avut asa multi hormoni ca la precedenta. cu Fabian si Dorian AMR 7 saptamani |
cristi_2003 spune:
eu la irina.c ma refeream alina, ca miere acuma o fi dormind dupa nastere
bebele meu e bine, cuminte, papa, doarme, mai cere companie - da doarme noaptea si eu sunt incantata. se trezeste doar la 2 si la 6
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny cristi, multumesc si tie!roxanaz, pai ce sa fac, daca sunt singura de dimineata pana seara? Adica eu, Daria, bunica si, cu intermitente, varul meu. Despre care v-am mai spus, nu mai zic acum nimic. Crezi ca nu m-am gandit sa fiu egoista? Daca e s-o spun pe aia dreapta, ma luase ciuda cand o hraneam pe bunica - ma gandeam ca mie nu-mi aduce nimeni mancarea la pat, mie nu-mi pune nimeni blidul cu supa in fatza, numai sa bag lingura in el si sa balotez... Daca sunt egoista, mi-e ca ramane batrana nemancata... Si numai aia nu-mi lipseste, sa spuna ca nu i-am dat nimic de mancare... Sau de baut... De cand si-a fracturat bratul, eu nu mai am curaj sa scot barele protectoare de la pat si s-o dau jos, ca s-o duc la baie sau s-o aduc la masa... Ma duc eu la ea si o hranesc ca pe un copil... Bratul ii este imobilizat, mintea, dusa... Chiar si pentru o gura de apa trebuie sa ma strige pe mine, oricata oboseala as aduna in mine, mi se pare o barbarie sa o las sa strige incontinuu... Ma gandesc, daca eu as fi in situatia ei, Doamne fereste? Sa depind 100% de cineva, sa fiu complet la mila cuiva? Groaznic... E greu, normal, ca si bebelina vrea sa stau mereu cu ea, ma mir ca doarme acum, e in dormitorul matusii, ca la noi am aerisit...eli, nu stiu cu baia noastra, eu oricum nu mai fac baie de ani de zile, dar dusuri am facut in prostie... Nu mai stiu cum ai nascut tu, natural sau cezariana? Eu, nascand natural, am facut dus de a doua zi incolo, in fiecare zi...Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune! |
BillyBilly spune:
Buna dragalaselor!
Wow! Ce invazie de bebelusi!!!! Lipsesc un pic si gasesc pagina plina de copchilashi! Imbratisari pt toate proaspetele mamici: Ira, Truth, Szmonic, Tuchi, Delia, Oxigen, Alinuk, Mara, Andre_ea, Eli, Viorella, Raluca, Iris, Catisto ! Sa fiti sanatoase si sa va refaceti repede-repede! Si bebelusii sa creasca mari, sa fie sanatosi si mancaciosi si necolicosi!
Miere esti gata? Imbratisari multe sa te refaci repejor! Da-ne vesti! Of, travaliu lung...
Irina hai mamico!!!
Noi suntem bine, avem 1 luna si 6 zile, am luat in greutate 780gr in prima luna si tot luam, ne-am bucalat de tot . Colicile cred ca sunt pe trecute, mai apar crize scurte din doua in doua zile, dar usoare mult fata de ce stiam. Pe noi ne-a ajutat mult suspensia de Debridat, cred ca a fost cea mai eficienta. Alina incearca si tu. Am comandat si Infacol din Marea Britanie, n-am apucat sa-i dau mult, dar parca tot Debridatul face treaba mai bine. Trage asta mica la parturi de speriat! Am avut si ceva secretie pe la ochisori, dar este pe ultima suta si ea... suntem bine, papam doi sanisori plini la fiecare masa, dormim si dam din picioruse la greu! Deja cred ca am obs si niste schite de zambete si este asa dulceee... si avem si tentative de ridicat capul. Ce sa mai, suntem fete mari!
Mami a mai slabit un kg din cele vechi de dinainte de sarcina: fetelor, ma declar fun alaptat! Ma fac alaptatoare de profesie daca slabesc asa frumos alaptand! Eu care ma chinuiam in fel si chip sa slabesc inainte de sarcina, acum merge de la sine. Este adevarat ca nu mananc mult, dar tot atat mancam si inainte si nu se intampla nimic sugestiv. In rest, sunt f ocupata cu toate: s-a terminat concediul si au inceput sa sune clientii si cum-necum treb sa-mi fac si un pic de timp pt ei, mama s-a intors la Paris si am ramas cu tati sa facem fata la toate. Suntem ca la armata, cum adoarme ghindoaca, cum ma reped sa fac ba una ba alta...
Imi pare rau ca nu reusesc sa intru mai des pe la voi tocmai acum cand ploua cu bebelusi si este cel mai frumos!
Va pupic si va imbratisez pe toate! Si ma gandesc la voi...