Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117
Raspunsuri - Pagina 21
lisa79 spune:

TEC 

cris30, din pacate,caciulitele alea nu le vei gasii in America,sunt interzise,ele nefiind considerate safe. eu mi-am cumparat din Romania 2 pt nou-nascuti. sunt un pic prea exagerati cu siguranta aici
am ramas optimista si sper sa raman pana la capat...nu ma sperii eu asa usor
. cum a zis si Anca,dupa ce am pierdut ieri dopul...azi nik nu s-a intamplat. nu ma stresez,vine bbelina cand vrea ea.oricum,e bine ca am dilatatie 2 cm(asta miercuri),azi...nu stiu.
aici e fff frig.azi noapte a fost-28 de grade C,acum in timpul zilei -18...de maine se incalzeste,in sfarsit![]()
38S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
fil_lily spune:
Felicitari Miere sa te bucuri de bebe Aidan ca ati trecut prin momente stresante amandoi.

Sincera sa fiu,nu reusesc sa inteleg politica care se aplica in spitale in SUA si Canada.Prin ce a trecut Miere e mult mai stresant pt ea si bebe decat daca o baga de la inceput la cezariana
.
Felicitari IrinaC,bine ai venit bebe Andrei.

.
Nastere usoara Tec
.
Liliana
38+
Brianna-Iasmina
fil_lily spune:
Cris30 caciulite care se leaga in fata poate gasesti pe site-urile canadiene.Eu am reusit sa gasesc vreo 3 pe aici prin magazine, dar nu se gasesc tot timpul.
Liliana
38+
Brianna
DarkBendis spune:
Hai TEC!!! 

Bleuberry, Bine ai venit printre noi!!
Criss, saru-mana de sfat, asa am sa fac
Culmea ca nu-s nici 20 de minute de cand mi-a zis si taica-meu (medic) exact acelasi lucru
Cere epidurala cat de repede poti, vad ca la Miere nu a prea prins
da' sa stii ca when it works, it really works! Eu am fost tare multumita de ea.
Iulia, sa stii ca nici al meu consort nu era prea incantat de ideea de epi...iar cand a vazut acul era sa lesine omu' (pe bune
!!) da' spune-i de la mine ca merita! Intre asta (2 minute de ac si apoi gata!)sau degete rupte (plus probabil auzit un limbaj nu prea elevat ca eu mi-s cam gura sloboda daca ma doare ceva) - nu a fost greu de ales
.. si in plus a si functionat ![]()
Va pup ca iesim la cumparaturi la Mothercare cu totii 
(mama, tata, bebe si bunica). 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Cris30, n-am vazut nicaieri caciulite d-alea. Eu mi-am adus asta vara din Romania vreo 3 si mi-a dat una si prietena mea din LA. E albastra, dar asta e, buna s-asa. Ea a luat de pe web, dar nu am intrebat-o de unde
. O sa-i dau un email, poate isi aminteste, desi sta cam prost cu memoria![]()
POZE
Iulia 34+
Carla Maria
iuliacris spune:
Dark Bendis, asa am zis si eu cu epidurala, pana la urma mie imi baga acul, nu lui. Si nici macar nu vad cand mi-l baga, nu l-am pus nici pe el sa se uite. Spor la cumparaturi. Pe-aici e un frig de nu-ti vine sa-ti scoti nasul din casa, ca m-as duce si eu...
POZE
Iulia 34+
Carla Maria

Fabian si
Dorian