Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina.n - felicitari
corpul asta al nostru pe mine una continua sa ma uimeasca zi de zi. incet incet ne transformam in mame....
nici eu nu mai suport blugiinici macar cei de gravida. sunt ok daca stau doar in picioare dar daca incerc sa ma ashez simt cum ma strang de burta.

denisa- merci pt lamuriri. am invatzat ceva anatomie de cand cu sarcina asta. ai grija de tine si rabdare o sa inceapa sa isi faca efectul si antibioticul in curand.

cris - frumoase pozele...de abia ashtept sa vad si hainele

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineta fatelor!

Eu sunt la job muncesc cu "drag si spor".

Vad ca discutati de coboratul burtii. Eu cand eram gravida cu Vlad, aveam la servici o colega care mereu venea si imi punea pumnul in capul pieptului si imi zicea ca mai am pana nasc ca inca nu mi-a coborat burta. Imi zicea ca atunci cand pumnul intra usor inseamna ca burta a coborat si intr-o sapt-doua nasti.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 29+

Mergi la inceput

Adaya si kary28 bine ati venit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana80art

Iari am fost toata intoarsa ca a trebuit sa merg cu gaza cea mica la un alt medic pediatru sa vedem ce parere are despre pneumonia ei interstiala cu care ne chinuim de 6 zile sub antibioticul Cedax si cu care se pare ca nu am avut rezultatele asteptate...si a trecut-o pe Klacid...inca vreo 3 zile.

Roxana , te inteleg perfect si Vlad a avut acum 2-3 luni pneumonie interstitiala dar intr-o saptamana i-a trecut. I-am dat 7 zile zinnat ,i-am facut inhalatii cu fixotide si parca ventolin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

buna! Bine ati venit Adaya si Kary ,sarcina usoara in continuare!Mai fetelor la mine burta e jos de la inceputul sarcinii,asa ca nu ami dau seama cum ar mai putea cobora. Treaba e ca nu mai pot merge la o plimbare,am observat ca la cea mai mica miscare am dureri de burta

monica 33+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetelor,
bun venit Kary28 si Adaya
Atentie mare la schimbat antibioticul, Acu 2 anio tampita de doctorita i-a schimbat antibioticul fetei o data la 3 zile fara antibiograma fara nik de a ajuns virusul sa faca o mutatie si sa devina rezistent la antibiotice. Am stat 2 saptamani in spital cu ea.

Azi ma duc sa fac poze la elinul micutz. Diferenta e ca de data asta se tine scai de mine toata familia. O sa trebuiasca sa o tin in frau pe mama sa nu se dea mai desteapta si mai stiutoare decat doctorul. Grea treaba...
Abia astept
AMR 5 ore

27+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Buna dimineata!

Azi ma simt ceva mai bine cu raceala mea, ca ieri am fost complet comatoasa, iar febra mi-a crescut spectaculos... Asa ca am ajuns pe antibiotic... Sper sa treaca repede...

Referitor la "coborarea burtii", o sa incerc eu o explicatie, din amintiri. So: o data cu avansarea sarcinii, fundul uterin (marginea superioara a uterului, care poate fi identificata prin palpare) ajunge pana la apendicele xifoid (sapt 38), apoi bebelul se aseaza mai bine cu capul in pelvis (in principiu) si coboara un pic, astfel incat la 40 sapt fundul uterin ajunge cu 2 degete sub apendicele xifoid. Sper ca se intelege ceva...

La mine vaz ca hormonii stau relativ cumintei... dar de dormit tot nu dorm, ca nu prea gasesc pozitia. Cu fata in sus nu pot, ca imi apar contractii, asa ca dorm pe o parte, doar ca asa imi amorteste mana pe care o tin... sub perna si ma trezesc de parca as avea mana paralizata. Ma intorc pe partea cealalta si o iau de la capat. Ma rog, nu imediat ca daca misc vine pisik sa ma toarca, fiindca se bucura sa ma vada... ca poate e ora de trezire... dar nu e!

Denisa-Madalina 26+ cu Adela

Multumim, pentru detalii, acuma am inteles si eu care-i treaba cu "coborarea" butoiului.
In legatura cu pozitia de somn, si eu am probleme, pentru ca inainte dormeam pe burta, sau pe partea dreapta, dar acuma..... incerc numai pe stanga..... ma rog alea 4 ore pe care reusesc cu chiu cu vai sa le dorm. La inceput pateam si eu ca tine, imi amortea mana, si stii cum am eliminat problema?..... am cumparat din Ikea o perna de dormit pe o parte, este mai tare, din burete si ofera capului o pozitie foarte confortabila, asa ca nu mai ai nevoie de mana pentru spijin. Mie mi se pare tare utila desi m-am obisnuit cam greu cu ea, insa pentru dormit pe o parte parte o recomand.

Carmen 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Denisamada, insanatosire grabnica iti doresc!
Fetelor, preventiv, eu imi prepar in fiecare zi cite un fresh de portocale cu lamaie sau gref si, coincidenta sau nu, nu am probleme cu raceala.

Bun venit noilor venite si o zi frumoasa tuturor!
Sint foarte happy azi pentru ca au venit sa-mi monteze mobila la bebe.

Gina 28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cristina, esti o gravidutza tare frumusica!

Alina, si eu port blugi, special pentru gravide care, daca sint masura potrivita, sint extrem de comozi.

Gina 28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Blugii sunt de gravide, inca merg pentru ca nu am pus decat 7 kg, blugii normali nu ma mai incap din luna a 4-a .
Le urez si eu bun venit fetelor noi si sper sa se simta bine in grupul de "burtoaie" (spunea cineva, nu mai retin cine, ca am trecut de la stadiul de diminutive)
Fetelor, nu stiu ce sa fac, sa iau ceva medicamente in casa pt bebe dinainte sa ajungem acasa sau doar pe parcurs in caz de nevoie (Doamne fereste), vorbesc de cele de genu pt febra. Si pompa de san iar...electrica sau manuala.. de la inceput sau tb neaparat sa o avem in bagajul de spital?

Cristina 30+ si Ana

Mergi la inceput