Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
rivali spune:
Cristina, mie pediatru cand a venit acasa dupa ce am iesit din spital mi-a dat o lista cu medicamente pentru bebe pe care sa le am in casa .
Pompa de san eu am avut manuala de la Avent, destul de buna , am luat-o in ziua in care am iesit din spital. Cel mai bine este sa ceri la maternitate pompa de san( pompa spitlului). Am inteles ca sunt foarte bune cele din spital. Eu nu am cerut si m-am cam chinuit cu desfundatul canalelor ,dar de data asta nu o sa mai fac greseala asta
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
29+
Dodo-pui spune:
Buna mamici cu samburici;
Bun venit Kary28 si Adaya
Cristina te-am admirat in pozici si eu tot blugi de
port cel mai bine
- eu am luat pana acum 7kg.Cat despre ce trebuie pentru BB o sa-ti dea asistenta sau Dr,o listam,la prima vizita (care in mod normal ar trebui sa fie acasa
)
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali Cristina, mie pediatru cand a venit acasa dupa ce am iesit din spital mi-a dat o lista cu medicamente pentru bebe pe care sa le am in casa . Pompa de san eu am avut manuala de la Avent, destul de buna , am luat-o in ziua in care am iesit din spital. Cel mai bine este sa ceri la maternitate pompa de san( pompa spitlului). Am inteles ca sunt foarte bune cele din spital. Eu nu am cerut si m-am cam chinuit cu desfundatul canalelor ,dar de data asta nu o sa mai fac greseala asta Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 29+![]() |
Apropo de pompa, eu am mameloane plate, si nu mi-a curs nimic din san, in schimb prietena mea proaspata mamica, mi-a aratat (pe viu)m-a strans, cam dureros ce-i drept ....si au tzasnit picaturele de lichid lipicios...asta inseamna ca nu am canalele infundate nu?
Si mai e o chestie...de cand sunt gravida mi se pare ca temperatura sanilor este mai mare ca a restului corpului (sunt foarte calzi).
Ma gandeam ca ar trebui sa-mi iau pompa de san odata cu nasterea, sa nu fac febra laptelui....

fbruma
PetraTudor spune:
Cristina, foarte frumoase pozele, am ramas si eu surprinsa de faptul ca mai poti purta pantaloni, eu ma simt bine numai in pantaloni stretch, obisnuiam sa port si rochite pana acum o luna dar acum si dresurile speciale pentru burtici ma ... chinuie...
florinela79 spune:
Cristina, cred ca va prescrie medicul medicamente pentru bebe...stiu ca supozitoarele pentru constipatie sunt necesare. Tot de la prietena mea am aflat ca supozitorul pt. bebici trebuie taiat in 4, doar o bucatica mica ii bai in fundulet (eu ma gandeam, doamne ce proasta sunt, cate nu stiu
sa fac...sper sa ma luminez atunci cum nu stiu?!
)
Petra, am vb cu medicul de rezerva, se face cu o luna inite de nastere rezervarea, eu pe 20 februarie fac rezervarea...si atunci iti arata si rezerva (dansa a zis ca e in regula).
30+
fbruma
PetraTudor spune:
Florinela, pentru mameloane aplatizate poti incerca varianta "frecarii" lor cu prosopul dupa dus. La mine a avut efect, un sfarc era chiar ombilicat. Cat despre colostru/laptic, mie nu mi-a curs nimic pana acum, sau prea putin ca sa fi observat.
Buna intrebarea cu pompa pentru sani, ma voi mai interesa si eu si va tin la curent, pentru ca mi se pare o chestie foarte utila.
In alta ordine de idei, ieri am citit mult din ce scriu fetele de la odiseea ianuarie-februarie si am vazut ca foarte multe dintre ele au intrat in concediu prenatal tarziu, sunt chiar gravidute care au DPN peste doua saptamani si inca merg la serviciu.... Eu sunt o fire extrem de activa, dar sa stiti ca nu mai rezistam la serviciu, era un chin imbracatul de dimineata si apoi sa stau atataea ore pe scaun, chiar cu mici plimbari la fiecare ora, uffff...
PT
31+ cu 
http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze
PetraTudor spune:
Florinela
, multumesc din suflet pentru ca mi-ai spus de rezerve
, am sa vorbesc si eu cand merg la control pe 21!
Ramane Polizu prima obtinue iar Filantropia de back-up, in caz ca nu e dr. meu in tara sau se intampla ceva neasteptat
.
PT
31+ cu 
http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze
Monnvas spune:
Buna, mamici cu ursulici!
Azi fac cinste cu placinta de praz
nu trece saptamana sa nu gatesc praz intr-un fel sau altul.
Fetelor, io observ ca in ultima vreme m-am ingrasat f. putin. Am incasat 2 kg de Sarbatori si de atunci abia daca am mai pus juma de kil. Bine, ma "blindasem" dinainte - a se vedea la poze - dar ma intreb daca e normal sa am fluctuatii asa mari de "ritm de ingrasare".
A, si inca ceva: cat % din salariu luam in prenatal?
Petra, si eu le admir pe fetele care se pot duce la munca pana asa tarziu. Eu nu cu munca aveam probleme, ci cu transportul in comun (inca nu avem masina). Si acum mi se pare horror sa merg cu autobuzul, fie si 2-3 statii.
Monica Elefantica
32+ 
CASA LU' BEBE
alina.n spune:
| citat din mesajul lui rivali Buna dimineta fatelor! Eu sunt la job muncesc cu "drag si spor". Vad ca discutati de coboratul burtii. Eu cand eram gravida cu Vlad, aveam la servici o colega care mereu venea si imi punea pumnul in capul pieptului si imi zicea ca mai am pana nasc ca inca nu mi-a coborat burta. Imi zicea ca atunci cand pumnul intra usor inseamna ca burta a coborat si intr-o sapt-doua nasti. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 29+![]() |
interesanta tehnica de testare
27+ cu
MariaVine barza!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetelor, Azi ma duc sa fac poze la elinul micutz . O sa trebuiasca sa o tin in frau pe mama sa nu se dea mai desteapta si mai stiutoare decat doctorul. Grea treaba...Abia astept AMR 5 ore 27+ Damian Codrut Andrei |
succes lysbeth,sa vii cu vesti foarte bune

aris mercic

27+ cu
MariaVine barza!