Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
PetraTudor spune:
Gaza, am inteles ca la scurt timp dupa nastere burtica este mai mica, cam cum era prin lunile 5-6. Si ca alaptatul ajuta foarte mult la revenirea burticii la forma de dinainte de sarcina.
Cat despre faptul ca bebe este imediat pus la san, ce sa spun...si sotul ma intreba daca suge imediat... Nu stiu, dar ma interesez. In orice caz, cred ca este nu neaparat "pus la san", cat in contact cu mama...
Floric spune:
Seara buna, burtici pline cu surprize!
Adee, eu sunt de 2 ori fotomodel...adica am 120 cm in talie.
Daca un fotomodel are 60, eu cu 120 nu fac cat 2????????? Logica gandire, nu?
Cat despre masura sutienului, am avut un soc...Am intrat pe siteul de la o firma de lenjerie (nnu stiu daca e bine sa spun care, incepe cu T si se termina cu ph) la sectiune consiliere lenjerie/ masoara/ti marimea si am descoperit ca am atin s pragul de 100 E, nici nu stiam ca exista cupa asta.
Mai vedem noi cu ce masura vom termina
Va pup si un wend placut
rivali spune:
Gaza, eu am nascut prin cezariana si am avut lapte din primele ore.Mi l-au adus langa mine la 3 ore dupa ca am nascut si l-au lasat cu mine, imediat mi l-au pus la san ,a supt , dar nu prea avea putere sa suga.
In legatura cu baita lui Vlad ,sotul i-a facut baita cum m-am intors de la spital. Sa stiti ca nu sunt fragili asa cum par.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
29+
Adee spune:
Gaza, bebe se pune la san de la inceput chiar daca nu vine lapte, el papa colostru la inceput. Asistentele zic ca este bine sa il alaptezi din prima zi pt ca colostru contine anticorpi.
PetraTudor, eu ma bazez doar pe ajutorul taticului, care isi va lua concediu dupa ce venim acasa. In caz de forta majora apelam la mama sau sora
Sunt sigura ca te vei descurca si tu cu bebe
Chiar ma uitam la prietena mea care a nascut acum 2 saptamani;nici ea nici sotul ei nu au avut tangenta cu nici un copil mic (nu stiau nici cum arata un pampers si se mirau de ex cat fuge nepotica mea de 1,5 ani cand este in parc
) si acuma se descurca singuri.
31+
Ariana
poze
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Seara buna, burtici pline cu surprize! Adee, eu sunt de 2 ori fotomodel...adica am 120 cm in talie. Va pup si un wend placut |
31+
Arianapoze
PetraTudor spune:
Multumesc pentru raspunsurile referitoare la baita. Si pe sotul meu l-a spalat tot tatal lui pana a stat in fundulet, sper sa se descurce si el. Ca asa spune, ca el va fi responsabil cu baita!
Pupici!
PT
31+ cu 
http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze
PetraTudor spune:
Am uitat sa va spun ca eu am 100 cm in "talie", sunt incantata ca am mai adaugat 4 cm la ultima masuratoare!
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Gaza, am inteles ca la scurt timp dupa nastere burtica este mai mica, cam cum era prin lunile 5-6. Si ca alaptatul ajuta foarte mult la revenirea burticii la forma de dinainte de sarcina. Cat despre faptul ca bebe este imediat pus la san, ce sa spun...si sotul ma intreba daca suge imediat... Nu stiu, dar ma interesez. In orice caz, cred ca este nu neaparat "pus la san", cat in contact cu mama... |
Eu am aruncat un ochi pe materialele de pe mail-ul comun, pe care le salvasem acuma ceva vreme, dar nu apucasem sa le citesc, si iata ce zice intr-unul din ele: "Nu va ingrijorati ca aveti numai putin colostru in primele zile dupa nastere, si ca nu e suficient pt. bebe.
Stomacelul lui bebe e de marimea unei monede cand se naste, deci o lingurita de colostru e arhi-suficienta pt. inceput. Pana la sfarsitul primei saptamani, stomacelul se face de marimea un mingi de golf. Deci, chiar daca aveti numai putin colostru (e f. important pt. bebe colostru acesta), si dureaza cateva zile pana vine laptelele, nu va ingrijorati, e importati sa puneti copilul la san cat mai des ca sa stimuleze sosirea laptelui."
Carmen
27+
Pisik06 spune:
Va pup fetelor!
Azi am schimbat semnatura
Aris, Mababei, multummi pt aprecierile pozelor. Ii comunic sotului, care este f umflat in pene.
Adaya, Kary28, bine ati venit, sarcini la termen si bebiti sanatosi va doresc
Cristianus, in legatura cu pompa, eu am 2 promisiuni de Avent electrica,l dar cred ca imi iau si una manuala. Daca gasesc o oferta buna la babyexpo cred ca o iau, daca nu, trimit sotul la farmacie, e mai bine vazand si facand, sa nu dai banii degeaba, zic eu.
In privinta medicamentelor, eu am o listuta cu strictul necesar, gen ser fiziologic, baocin, betadina, sab simplex pt colici si baby drink, ceiut tot pt colici, supozitoare cu glicerina, alcool alb 70%, fase sterile. In rest, nu iau nimic, dar si astea imi dau batai de cap, ca in nicio farmacie nu gasesti totul totul, trebuie sa faci "curse".
In legatura cu prenatalul, si eu mai trag de zilele de CO, ma mai duc cate 3-4 zile/sapt ca sa intru din 2 febr in prenatal, as mai avea doar sapt viitoare de dus si gata, pe urma CO si prenatal
. Nu ca ma omor dupa statul acasa, ca am experimentat din sapt 20 pana in ianuarie, dar asta este...vreau sa ma si odihnesc.
Eu nu am colostru si nici nu vreau sa "fortez" nimic, e mai bine asa, o sa vedem la mom potrivit.
Burtica si la mine e destul de coborata, dar nu stiu daca asa e normal sau nu. Iarasi, nu imi fac griji, vedea doctorita daca era ceva in neregula.
Fetele care ati spalat hainutele bebitilor, unde ati gasit detergent de bebiti si de care ati luat? Ca eu am cautat la o farmacie, in carrefour si in billa si nu am gasit...
Pupici pe burtici
30+
Ana Bianca