Nou stil de viata (245)
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
Hello lume, hello Vikinga! Sunt ok, acum mi-am terminat treaba (o zi plina) si fug la culcare sa prind macar 3 ore de somn.
Asa ca va las pregatite cafea si ceai si suc si apa....
Ne vedem cand fac ochi.
PS. Am citit din urma si multumesc pt incurajari!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
Gabrielama spune:
Buna dimineata, buna dimineata!
ce liniste, unde sunteti?
Aseara am culcat-o pe Mara pe la 8.30 si de indata ce am terminat de spus povestea, am adormit si eu, langa ea. Da' somn, frate, nu asa! M-am trezit la 5 dimineata, eram treaza-luminata si nu imi mai era somn absolut deloc.
Asa ca am gatit pangasius, din care am luat cu mine pentru pranz, am facut cafea, i-am pregatit lui C. micul dejun, de era sa cada lat de emotie cand a vazut!
Si acum sunt plina de energie, de zici ca am inghitit o tona de vitamine. E ceva adevarat din povestile cu mersul la culcare inainte de miezul noptii (bine, nu chiar ca gainile cum am mers eu ieri...).
Lai, Violeta, v-am intrebat despre teste de ovulatie, pentru ca este o problema destul de intalnita, dar putin medici se gandesc la ea. La mine asta a fost problema si am avut noroc de o doctorita care s-a gandit la ea din prima. Insa am prietena care s-a chinuit anii de zile sa ramana insarcinata, a facut o gramada de analize si tratamente, insa niciodata teste ca sa vada daca are ovulatie. A descoperit acum, la 40 de ani, ca de fapt nu are. Va tin pumnii sa fie bine.
Tzuni, . Aseara am prins sfarsitul de la Maruta si m-am uitat pe ecran sa-ti vad numele si l-am vazut. Am fost foarte mandra ca te cunosc!!
Carmen, sanatate!
Ruxandra, drum bun si weekend frumos!
Vik, ce frumos ca e cald la tine. La noi iar e innorat si au zis ca ninge. Macar sa ninga, nu sa ploua.
Diseara am "girls' night" pentru ziua mea si a uneia dintre prietene care e nascuta pe 13 ianuarie!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
CristinaT spune:
Neata,
Lai, bafta saptamana viitoare la HSG.
Crystina,
Aliclara, sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea.
Happymum, succes la examene!
Gabrielama, distractie placuta!
meniul de azi:
o felie de paine cu mozzarella
200 grame piept pui cu salata de rosii
branzica fagaras.
fructe: mar
ne apropiem de 9 ani
si :)
gusta spune:
Neatza.
Multumesc de cuvintele frumoase dar eu asa ma simt si vreau sa ies din starea asta ca nu imi face bine.
Liris hai zi cate kg ai luat si sa inteleg ca faci o fetita?
Azi am in plan sa ma tund si sa vad ce o sa fie,daca o sa imi placa va arat altfel nu.
Gabriela eu daca adorm cu Mara asa ma trezesc noaptea si gata somn.
Tzuni asa tarziu ai ajuns acasa?
Colegele cum merge dieta.Eu pot spune ca incep sa fiu pe calea cea bunaasta sper eu.Ma duc ca mai am o ora si sa strang in casa ca e ca la porci.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Neata,
Saptamana asta sigur nu e saptamana mea.
Weekendul trecut mi s-au furat oglinzile la masina, luni mi-a ridicat-o politia si azi am gasit-o lovita ( nu rau) in parcare .
Mi-am pregatit absolut toate mesele pentru weekend si le-am pus in pungute/recipiente pe care am scris cand trebuie sa le mananc .
Nu stiu daca am timp sa mai plec, eu plec dupa amiaza.
Weekend minunat tuturor,
Ruxandra
gusta spune:
Ruxandra si tie weekend placut si ne vedem luni,iar pentru masina imi pare rau .
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Neata!
Gabrielama, felicitari pt energie si pt ac faci lucruri care sa-ti bucure sufletul! (E clar ca micul dejun pt C si reactia lui ti-au priit! )
Puskin, drum bun si sa papi ce ti-ai propus, fara abateri!
Gusta, am muncit acasa, nu la firma. Am avut mult de scris, planuri, bilanturi 2008, grafice....de-astea. Dar le muncesc cu drag, pacat ca ziua nu are macar 50 de ore sa-mi ajunga sa fac tot ce mi-am propus.
Lai, Louisea, Zuzilici, Nastad, Dordia, Violeta, Crystina, Roxa-Boxa
Revin.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
carina spune:
Neata frumoaselor,
Se pare ca mi-am descoperit latura pedagogica si tot gasesc informatii utile sa va dau sa cititi:
Why you are fat?
http://www.dietriffic.com/2008/06/04/why-youre-fat-and-youll-stay-fat-13-reasons/
About emotional eating:
http://www.dietriffic.com/2008/07/22/get-rid-of-emotional-eating-once-and-for-all/
Weight loss mistakes
http://www.dietriffic.com/2007/10/16/6-common-weight-loss-mistakes/
Sper sa va ajute.
Meniul meu de azi:
cocote egg cu ciuperci, crema de branza si sunca + 2 biscuiti cu fulgi de secara si ciocolata neagra
salata de: pui, mazare, pastai, cartofi, salata verde cu sos de otet+miere+menta+sare, piper si iaurt
cred ca mamaliga cu branza ca imi e cam pofta
Va pup si revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
louisea spune:
Neatza fete frumoase
Eu sunt vin cu voie buna pt ca am chef de invatat cum mai rar am Sper sa ma tina asa si zilele viitoare
Gusta te simti mai bine azi?
Gabi la asa reactii sa tot pregatesti micul dejun
Anda mi-ai adus aminte ca n-am mai facut nici eu de mult oualele cocote (tot de la tine am reteta)... E si o idee cu ciuperci
Merci de linkuri.. ma uit pe ele dupa examene
Vik
Asa e aici. Toata lumea o ia stille og roligt Poate ai auzit expresia. Mai rar se streseaza. Mai naspa cand eu vreau ceva si sa fie acum In schimb sunt la fel si in trafic. Eu n-am fost niciodata clanxonata aici (nu ca as fi avut de ce ;). Desigur ca mai sunt si exceptii..
Stiai ca danezii au fost desemnatii, ca ar fi cei mai fericiti in lume?
Cu untul n-am prea observat. Dar asa o fi si nici nu m-ar mira Doar www.legoland.dk/NR/rdonlyres/7416A3A9-585B-4488-A66A-38C7550E5427/0/log150x110_arla.gif" target="_blank">Arla, www.torvet.dk/images/products/medium/e459cc76-f7b9-4c0a-878e-46cf75af37b1.jpg" target="_blank">Kærgården si Lurpak (de obicei il gasiti pe avioane) sunt daneze. E de unde . Noi in casa nu mancam da avem pt mosafiri, mai ales cand avem unii la micul dejun si servim www.bilerneshus.dk/Upload/Billeder/cafe%20rundstykker%20250.jpg" target="_blank">rundstykker
Da ce le observi tu
Ma reintorc la invatat
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
vikinga spune:
Lou da mai imi sari in ochi si acu' il tin minte, era imposibil sa ratezi atita unt:) am fost cu 2 familii de nemti care se minunau si ei si rideam si le ziceam nah pt voi cred ca aduc ei asa, so e posibil sa fie fost doar ospitalitate daneza pt nemti, asa ca acum mi-ai confirmat ca aveam dreptate. Spor la invatat!Tzuni, Happy unde e botnitza!!?? Vine we si deja imi e frica! Dimineaza aveam 70,4! Acum tre sa ma tin bine. Problema ca in we ori iesim la cite un resto cu mincare traditionala nemteasca pt ca tata doreste sa incerce cite ceva nou, el fiind mare gurmand la 105kg ale lui ori gateste mama ceva ales asa sa impresioneze ginerele, nici nu stiu ce e mai periculos. Fug de acasa!Miine merg la piscina cu copii ca sa ma tin ocupata, dimineata am fost si am luat dorade pt miine si gatesc eu ceva dietetic pt toata familia de o sa mi se puna tava in cap, azi am in plan iar 2 h de sport si acum gatesc ceva de dieta deci ar trebui sa trec cu bine:). Duminica ami vad eu.Si uite asa in stilul asta ajung la target in 2 sapt de o sa ma plictisesc pina la sf concursului. Mai bine imi schimb targetul pt concurs: 3,5kg.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo