Nou stil de viata (245)
Raspunsuri - Pagina 6
Tzuni spune:
Vikingo, botnitza la guritza si biciul pe spinare . Io zic sa mananci acasa dietetic inainte sa iesi la restaurant cu ai tai si acolo doar sa ciugulesti ceva, de pofta. Ce fain ca-ti atingi targetul!
Carina, multumim pt linkuri, o sa le studiez si eu.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
danielag spune:
Buna ziua si de la mine!
Lou, esti o frumoasa si esti de-a dreptul silfida!
Anda, multumesc pentru link-uri, le-am studiat putin si-s foarte interesante.
Gabi, mare adevar ai spus cu adormitul inainte de miezul noptii!
Carmen, in legatura cu munca, asa e la sfarsit/inceput de an. Norocul meu e ca-mi place ce fac. Foarte tare. Altfel nu rezistam.
Crys, imi pare rau ca trebuie sa te operezi, dar is convinsa ca o sa fie bine .
No, ma intorc la ale mele. Va pup pe toate!
Daniela
Tzuni spune:
NU MAI VOTEAZA NIMENI SUBIECTUL NOSTRU?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
Gabrielama spune:
Tzuni, gata am votat eu! Ca uitasem... scuze!
So, asta'seara am girls night, care incepe cu mers la restaurant. Cunosc locul, o sa-mi comand o salata...
Maine seara suntem invitati la ziua unui prieten, la un restaurant indian. Mancare buna de nu va spun...
Iar duminica este ziua baiatului cel mare al nasilor nostri; care se sarbatoreste la brunch la un hotel in Bucuresti.
E clar ca sunt sabotata!!
Maine seara ma descurc eu cumva, caci stau putin, intrucat merg cu Mara. Iar pentru duminica imi propun o salata cu niste peste. Of, of, of.
Mancare pe ziua de azi:
D: cafea cu lapte si 1 lingurita de zahar brun, 2 crackersi din faina integrala si seminte
P: pangasius la cuptor cu salata de rosii
G: pe care tocmai am luat-o, un iaurt mic cu fructe
C: o salata (cred bulgareasca)
Maine la pranz intentionez 1h si jumatate la sala.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
lai spune:
Votat
Anda, multumim pentru link-uri!
Roxa, si eu tot la microdermabraziune ma duc - de fapt trebuia sa ma duc ieri cand zisei ca m-au trimis acasa. Am descoperit-o in primavara/vara cand cu miresitul, si mi-au placut tare mult rezultatele. Eu am un ten nabadaios si sunt fan tratamente cosmetice faciale inca din adolescenta (doar ca in State am fost mai rar din cauza preturilor prohibitive, mai ales pentru o bursa de student), da' acu' ca am descoperit microderma mi se pare mult mai fain decat un tratament cosmetic obisnuit, mai eficient si mai putin agresiv.
Lai
lai spune:
Gabi, distractie placuta si cumpatata dpdv alimentar! Noi suntem surori weekendul asta Si eu am diseara girls' night out, doar ca nu e ziua nimanui, si nici n-avem restaurant in program. Film si apoi un fel de bar/club, sa vedem ce iese. Am organizat eu iesirea, m-am inspirat de la Vik si de la o forumista care scrie la americance. Iar maine seara mergem si noi la papa indian, doar ca nu la resto ci la niste indieni acasa. Stiu ca ei gatesc vegetarian, da' nu stiu cat de multa mancare si cat de sanatoasa va fi. Oricum mi-am propus maine sa mananc mai putin in timpul zilei, sa las ceva loc pentru cina (sper ca asta nu se va transforma intr-un autosabotaj unde ajung seara hamesita si m-apuc sa bag ce vad cu ochii).
Lai
CristinaT spune:
Lai, Gabrielama, distractie placuta!
pentru fetele din Bucuresti, va rog aveti vreo recomandare pentru aniversarea zilei de nastere a fetitei?
ne apropiem de 9 ani
si :)
gusta spune:
Buna.
Distractie placuta Gabriela si Lai .
Tzuni votez si eu imediat ca nu stiu daca am votat.
Vik si eu maine merg la carnaval si duminica la vecini ,asa ca e dezastru dar eu sper numai sa ciugulesc.
Sunt tunsa si vopsita.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Buna dimineatza:Hmmm Miroase a weekend, miroase a distractie.
Meniul meu de ieri:
Ora: 7:30 – un colt de paine cu o felie de sunca presata + o felie de Branza motarella
Ora: 8:30 – 500 ml apa + cafea cu fat free cream + 30 g de baton facut din diferite alune, semnite si fructe uscate(am precizat intr-un mesaj anterior ingredientele exacte)
Ora: 10:45 - 500 ml apa + 10 pecans
Ora: 12:30 – 500 ml apa + ½ subway cu o felie de black forest ham si una de branza . Painea de la sandvis era ancient grains whole wheet si n-am mancat decat partea de jos a baghetei + salata verde combinata cu arugula + felii de mandarina si ceva branza feta sfaramata
Ora: 3:00 – 500 ml apa + un patratel de cioco 72% cacao
Ora: 4:00 – 500 ml apa + osrtea de sus a baghetei (ramasa de la pranz) cu ulei de masline si otet balsamic
Ora: 7:00 – un castronel de salata de fasole cu ceapa , morcov, telina ulei, otet & sate + 2 Bretzel
GYM - 250 calorii arse pe banda
Puskin drum bun.
Gabi, Lai distractie placuta. Asta da weekend.
Gusta sa ai un weekend placut.
Anda multumesc pentru link-uri. Le-am frunzarit un pic dar le-am salvat sa le aprofundez.
Caro esti bine?
Mephala ti-a revenit gascioru ?
Tzuni ce planuri ai pentru Meri weekendul asta?
Liris ce surpriza placuta. Sarcina usoara in continuare si mai "arata-te" pe la noi cu ceva poze.
Crystina o ora pe banda, bravos. Dar ia-o usor sa nu te " saturi" de ea. Creste in timp durata si efortul. Vreau si eu ceva poze mai noi cu tine, cu Lily, se poate?
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Happy_in_TO spune:
Ieri a fost o zi de vis pentru mine , zi in care m-am gindit numai la mine, am rezistat tentatiei de a merge prin mall sa iau fetelor cite ceva si m-am concentrat pe mine! M.E. day adica "Mental Equilibrium" sau "Mama Egoista" :)))
M-am rasfatat si am fost bibilita toata ziua de la 10:30am pina la 5 pm... Masaj pe spate si umeri, facial, manichiura, pedichiura, tuns si suvite caramel la culoare. Cind am iesit de acolo simteam ca plutesc, parca venisem dintr-o vacanta relaxanta! Iar azi am un zimbet laaarg de parca am petrecut toata noaptea cu vreun latin lover care m-a tinut numa in O'uri
Pentru manichiura mi-am ales o culoare pala de roz, neutra care arata foarte classy si imi place pentru ca este ca si cum as avea petale micute de trandafiri catifelati in loc de unghii :)
Iar parul... m-a schimbat total! Mi-a trat tipa o tunsoare cum nu cred ca as fi ales vreodata pentru mine, dar care ma prinde de minune. Scurtut, dar taiat intr-un fel cu fisii de par lungi si pierdute spre perciuni si la spate, o idee de breton in citiva franjuri asimetrici intr-o parte. Ma tot uit in oglinda si imi zimbesc larg. Ma arata cu vreo 10 ani mai tinara si mai "funky"!
Azi cind m-am suit pe cintar arata 102.0 si sper sa ma tin de treaba si de weekend!
Merg din nou la sala astazi.
Meniul:
Dimineata: doua oua fierte (s-au dus cam greu pe git!), o cafea cu lapte degresat, ceai de menta
Gustare: kiwi
Lunch: Somon cu lamiie, kiwi
Gustare: cafea
Dinner: pui la gratar si o salata
Gabriela si Lai...distractie placuta diseara!
Tzuni, daca pun si botnita de piele, cu biciul si tunsoarea asta aiurita, o sa dau in S.M.
Am unchef de muncaaaa.... asa ceva