Nou stil de viata (245)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor,

am intrat putin sa citesc ce ati mai scris, ca seara ma inchin cat am de citit. Aveti o viteza la scris....!

Lai histeroscopia este o faza inaintea HSG (histerosalpingografia). Se pare ca multe cazuri se rezolva fara sa se mai ajunga la HSG. Cel putin asta mi-a recomdat doctora la care am fost, la Brasov. Si se pare ca este mai putin dureroasa ca HSG. Bafta saptamana viitoare.

Tzuni eu am votat.... cu "foarte bun".
carmen sa-ti revina vocea cat mai repede.
Ruxandra week-end placut!

Va las acum ca mai am niste treaba si vreau sa plec (de la firma).
Pupici la toate fetele, fara exceptie (nu va enumar ca sunteti multe si-mi ia mult timp)

Intru pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am vazut albumul stilatelor si sunteti niste frumoase! Eu am 1,64 inaltimea...tare mi-as fi dorit un 1,70 ca se vedea burta altfel!
O sa trimit si eu o poza ptr album!
Pe mine ma apuca tot felul de toane gen anu` asta nu mananc dulce sau nu mananc descat peste in rest niciun fel de carne...din pacat in ultimul timp nu prea mai am timp de mine! In plus m-am plictisit ingrozitor..si eu as vrea job si timp ptr mine!

Maine in sfarsit merg la patinoar....sper sa nu intervina ceva ca si mor!

Puskin felicitari ptr performanta!

liris sarcina usoara si o bebita sanatoasa!

dordia sper sa gasesti alt job si sa scapi de stress ca sa te poti concentra asupra copiilor si asupra ta! mama ce putin ai mancat! pe mine numai daca ma enerveaza rau cineva resist doar cu atat.

In ultimele zile am papat peste somon la gratar intr-o zi si crochete la cuptor in alta...azi am mancat pizza...dar deja regret...nu mi-a placut
Si io bag fructe la greu...ptr ca eram obisnuita cu multe dulciuri si le suplinesc prin fructoza si fructe...Ananasul ingrasa? Ca as manca si unu` pe ora...am o pofta...

Va pup! Spor la dieta!

ps Maine fac o salata de vinete mai light cu chivas in loc de ceapa...e f buna!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hello, gagici

Am o durere de cap de-mi vine sa-l schimb. Stresul e de vina, miine dimineata o sa am un examen nasol...si am capul plin de verbe si conjugari de nu mai stiu nici cum ma cheama...

Lou, tu cum stai cu invatatul?

Lai, tu ce studiezi, daca nu sint prea indiscreta...

Happy, ce frumos...

Lou, da-mi si mie linkul cu poze, te rog. Tu ziceai ca ai o poza facuta intr-o rochie de epoca sau cine?

Zuzi, felicitari ca te tii de treaba!

Un weekend frumos!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna seara fete frumoase!!
N-ati auzit de mine pentru ca am fost bolnava toata saptamana, o raceala cumplita. Baiatul meu a fost si el bolnav, bronsita si otita,acum dupa doua sticle de antibiotice e bine,eu nu.N-am avut timp sa ma duc la doctorul meu si m-am tratat cu aspirine si nurofen.Sotul e plecat in Rusia de vreo 10 zile si mai sta cam pe atata si eu fug incolo si incoace,de la un curs la altul.Sunt extenuata,mi se inchid ochii singuri pe drum si de net...nici pomeneala.
Maine ma duc la shopping la Bonn cu o prietena, e raza mea de soare ziua de maine...desi mor de ciuda ca stagnez la 74.
Pana la raport sper sa ma dezumflu cumva.

Va pup, o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Meniul meu de azi:
6:00 o banana si un iaurt Activia, ceai cu lamaie
8:00 doua sardine, o felie de paine integrala, un gogosar in otet
12:00 o salata cu arugula, o rosie, ceapa verde, 20g merisor uscat, 30g migdale, un pic de ulei de masline, otet, mustar Dijon
13:00 o felie mare de pizza facuta in casa (aceeasi de ieri)
un mar, o para mica
mai am in plan o cafea cu lapte si diseara ceva alcoolice si probabil crantzanele sa n-o iau de tot pe ulei, raportez maine

Sport: 15min bicicleta + 15min eliptica + 15min alergat pe banda + abdomene

Mamica dulce, multa sanatate si shopping placut maine!

Happy, chiar de vis

Delia, politica in America Latina.

Cristina, e mai bine puiuta?

Ruxandra, drum bun!

Mihaela, distractie placuta la patinoar!

Violeta, Marilena, Zuzi, Happy

Vikule, controlul portiilor scrie pe tine daca mergeti la restaurant, poti sa faci pe din trei o portie cu copiii? sau pe din doua cu mama ta sau cu cine s-o oferi? sau s-o imparti de la inceput in doua si jumatate s-o ceri la pachet pentru acasa, urmand s-o plasezi cui o dori a doua zi sau, daca nu doreste nimeni, catelului.

Lamaitelor, sa fiti cuminti in weekend!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Delia asa si asa.. am invatat toata ziua. Vre-o 35 de pagini A4.. Mai devreme repetai da cat crezi ca-mi aminteam? Tre sa le mai citesc iar, ca maine iau alte pagini la rand.. Uff..
Bafta maine. Iti tin pumnii

Lai interesant studiu. Esti la facultate, nu? Cati ani se face la voi?

Meniul meu:
D: terci din fulgi la micro
P: salata cu naut (cea data de Anda dar fara feta si cu niste salsa picanta) cu pui si "salata" de broccoli
C: paine de secara cu icre de peste si ou fiert
Intre mese: portocala, mar, migdale

Distractie placuta tuturor in weekend pe unde iesiti!!

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Carmen cum mai e cu raceala?

Mamicadulce multa sanatate.

Tzuni sa nu imi spui ca muncesti?

Happy daca te-ai gandit si la mine in timpul tratamentului ma simt bine.

Lou,Delia si Doina bafta la invatat.

Lai sa spui ce film ai vazut.

Delia iti raspund eu in rochie de epoca are poza Tumpi.

Zuzi un weekend frumos fara abateri.

Roxa sper ca Rolo nu e in Olanda ca daca e asa eu iti pot da tie numarul de telefon sa ma vad cu ea.

Violeta gata treaba.

Claudia nu ai mai zis nimic.

Gata ma duc sa fac un dus si sa imi pun o masca ca maine trebuie sa fiu doamna bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Va multumesc pentru urarile de sanatate, din pacate sunt la fel. Voi face maine aerosoli si sper sa-mi revin.

Delia, mi-au placut toate, imi place "stilul" S.K, .
Bafta maine!

Lai, arati super! Ce cauti in concurs? :)

Happy, ce zi superba ai avut! Te roooogggg, vreau sa-ti vad tunsoarea, se poate?

Gusta, hai, pe rampa, sa te vedem!

Anca, sanatate si week. relaxant!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta da poze cu noul look nu pui?

Lai si eu vreau poze cu tine!!!!!!!!!!

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

2ore de sport la intensitate mare, sunt KO...O ora tae bo cu o atrenoare ..ceva iesit din comun tipa, nu mai povestesc, si inca o ora spinning la ritm demential, zbura sudoarea in toate directiile. 15 min sauna si acum is la relxare. Am infulecat ca un animal venit de la vinatoare, o bucata de file de vita in singe, nu mi-a trebuit nimic altceva.Happy sa stii ca ma gindeam la tine, pai uite asa fac the ladies, ca tine, eu parca as fi barbat. Serios ca asa ma simt dupa miscarile invatate la tae bo. Data trecuta a fost mai mult antrenata partea superioara, acum am tot lovit cu picioarele in toate directiile, ne incuraja sa tipam sa ne eliberam de energia negativa, sa ne concentram s a punem toata forta in lovitura si m-am amuzat la aia cu genunchiul ca nu prea iesea la unele si zice ea asudata, infierbintata si pe un ton care nici nu se punea problema sa fie contrazisa, hotarita rau: iei capul aluia in miini si ii dai cu toata puterea un genunchi in fata, lol, io cred ca o sa ne trimita pe front. Lai distractie placuta! tre sa te vad si eu! Bitte bitte. Dar cred ca tre sa arati bine la 1.77cm si 72kg, cam asa as arata eu cred pe la 68kg(si ar fi bine!). Plus factorul sport care proportioneaza altfel si creste masa musculara, tre sa fii in forma f buna. Buna idee cu portiile sa stii. Care e zona ta problema, daca ai:). Miine fac eu dorade in stil spaniol la cuptor si ceva legume pe linga. Seara dupa piscina tre sa o planuiesc bine, prietenele imi sunt in vacante, ca aici iarna pleaca lumea in concedii, trebuia si noi dar e soatza in renovari la hotel contra cronometru. Cred ca o sa-l invit la cinema asa noi doi ca porumbeii, dar e mofturos rau la filme, ca daca nu e ceva deosebit nu merge el de nebun acolo asa ca cum fac eu.Si acum is in pregatiri maxmine, ii organizez o petrecere surpriza de ziua lui, sper sa si vina lol, ca de nu am 35 de oameni in asteptare. Nu avea chef si timp nici macar sa se gindeasca la o petrecere, daramite sa o organizeze ca e prins cu munca, asa ca mi-am zis ca tre sa incerc si eu treaba asta. Acu' prin filme da bine, dar toate dau bine acolo. Ca si cursurile mele de calarie, is inchiolazata pe calul ala ca o baba haha si eu care visam ca macar o data sa-mi iasa si mie o faza asa ca-n filme: o tipa cu pletele-n vint calarind un cal negru si frumos la malul marii de sare apa-n sus. Woooow. Am pletele, am marea, am pina si calul inchiriat ieftin si e cal de treaba serios dar faza cu calaritul asa ca amazoancele e doar in filme, pacaleli soro.Femeile is superbe in filme, nu au celulita, copiii zic numai lucruri perfecte, acu' sper ca macar petrecerea surpriza sa iasa cit de cit. Se vede ca ma agit rau.Revin. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput