Paste la Duni in Bulgaria
Raspunsuri - Pagina 4
lidiadanaila spune:
Traseul a fost asa !!....rousse , shoumen , pina in dalgopol [ nu treci prin el] , apoi ajtos , bourgas , sozopol , duni. Este fain drumul , liber , pe alocuri nu foarte bun dar nici nu-ti rupa masina. La hotel am avut junior suit adica intrai in camera direct cu canapea extensibila si baie de serviciu , comoda cu televizor , si din asta intrai in cealalta camera cu pat pe mijloc , comoda cu televizor , sifonier noptiere si baia mare.Mult spatiu , stai lejer o familie cu 3 copii [ noi avem unul care a dormit cu noi si am strins canapeaua de cum am intrat in camera].Si camerele standard sunt faine si maricele !!....este fain complexul ....insa repet :cel mai bine este sa te cazezi la marina royal pallace sau marina beach....restu' sunt departe de plaja !!
crangutalil spune:
Lidia, multumesc mult de traseu...Am verificat insa mai multe pagini cu Duni si junior suite are doar o camera mare, iar suite 2 camere cum spui tu.Asa ca te mai intreb o data:sigur ai avut junior suite?Ca eu cred ca a fost suite.Te intreb si insist deoarece eu merg tot la Marina royal si am luat junior suite cu vedere la mare(am 2 copii) si stiu ca pt suite(adica 2 camere)trebuia sa mai dau in plus inca 50 euro.
Si inca ceva:pe traseul indicat de tine e bine semnalizat drumul cu indicatoare?Eu n-am GPS si daca nu sunt indicatoare ma intreb nu risc sa gresim drumul?
Sarumana, si iarta-ma ca insist atata.Numai bine.Cranguta
lidiadanaila spune:
CRANGUTALIL...pai eu asa am cerut , nu camera standard ci o camera mai mare , a costat mai mult decit camera standard , eu am cerut junior suit si am specificat ca nu vreau o camera ticsita de paturi ci spatiu mai mult.....nu am fost personal la agentie a mers sotu meu cu restu' de barbati.....or avea si o camera mare ticsita de paturi si aia so numi junior , si eu am avut suit.....nu vreau sa vorbesc aiurea , dar toti cei citi am fost acolo , au avut ori camera standard ori ca a noastra doua camere [ si cei cu doi copii]. Cit despre drum , daca ai harta bulgariei eu zic ca te descurci , singura chestie este acolo pina in dalgopol unde nu ajungi pina in el , se face o curba dreapta in scurt si in panta spre burgas....eu cred ca daca nu ratezi intersectia aia [ este in afara localitatilor ]va descurcati.Este mai simplut prin varna si cobori pe coasta spre duni dar este mai lung....dar si mai frumos. Pina la urma ajungeti voi cumva !!Noi cind am fost acum 2 ani la nessebar , am plecat atit de stresati si speriati de fel de fel de cunostinte, de genu : "aveti grija !!...ca se poate intimpla una si alta la bulgari"....incit am facut 6 ore la dus....si cind am vazut ca nu-i dracu' asa negru la intoarcere am facut 4 ore jumate.....acum dupa ce am mers prin ea de mai multe ori si spre turci chiar nu mai am nici un stres prin bulgaria.....ceea ce va dorim si voua.
lidiadanaila spune:
CRANGUTALIL....hai ca m-ai facut sa ma uit si pe bilet sa vad ce scrie !!!....junior suit scrie !Am vrut sa pun si niste poze dar nu reusesc , eu sunt cam varza la tehnica !!
anemona spune:
Lidia, eu cred ca ei nu au respectat ce a scris pe voucher, ci ne-au dat camere ceva mai bune. Cu siguranta, daca ai avut doua camere, ai avut suite (apartament). Junior suite este o camera mai mare in care exista si o canapea pe langa cele doua paturi. Noi, desi am platit dubla cu extrabed, sotul meu spune ca am primit junior suite. Eu il cred, daca este sa ma uit la ei pe site ce scrie la "junior suite". Probabil ca nu au camera cu pat matrimonial plus extrabed decat ca junior suite. In fine, cert e ca a fost grozav, asa cum a fost.
lidiadanaila spune:
Da , ANEMONA , chiar ca a fost super !....mai ales la banii astia !!Chiar ne gindeam sa mai tragem cite o fuga tot cite 3 nopti in vara asta !!
Laura T spune:
Cum faceti sa dati o fuga doar 3 nopti? noi, de obicei asa facem, mergem in we la bulgari, dar Duni nu l-am gasit pe site-urile obisnuite de rezervari, doar la agentii de turism, unde se dau doar sejururi de minim 7 zile...Aveti voi vreun pont?
camelia_daniela spune:
Laura, intamplator am intrat pe pozele voastre ! SU-PER-BE!!! Doamne ce peisaje! Bravo voua ca va plimbati!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lidiadanaila spune:
Pai , sun direct la hotel la Marina royal pallace si-mi fac rezervare cind voi vrea , dar cred ca si agentia prin care-am fost poate.....voi vede [ cum spune soacra unei prietene] !
carmen_70 spune:
Lidia sa nu ai surprize!
Eu am incercat rezervarea direct la hotel (nu la Marina, unde merg pana la urma) si ma costa cu 20%mai mult. Am fost lamurita ca agentiile au contract cu hotelul, rezerva mare parte din camere inca de la inceputul anului, platesc un avans si in cazul in care nu reusesc sa acopere o perioada platesc o numai o parte din suma datorata, camera/camerele fiind la dispozitia hotelului. Persoana care a incercat sa-mi explice are o agentie de turism si mi-a spus ca este mai rentabil chiar si pentru ea sa lucreze cu agentii din tarile in cauza decat direct cu hotelul. Din pacate lucreaza in Grecia. Italia, Spania si eu vroiam Bulgaria .
Poate agentia cu care ai mai fost iti face reducere.
Toate cele bune!