Paste la Duni in Bulgaria

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianuta spune:

Buna fetelor,

Eu am auzit de Duni de acum 3 ani, dar am fost acolo de abia anul trecut la sfarsitul lui august. O sa mergem si anul acesta(am luat deja bilete pentru august). E adevarat ca anul acesta se vinde prin foarte multe agentii. Noi am mers cu Family Travel si au fost parolisti. Nu acelasi lucru il pot spune si despre AATravel. Anul asta de Paste am avut probleme cu cazarea din cauza lor. Au facut rezervarile la hotel din 30 aprilie in loc de 1 mai. Asa ca era cat pe ce sa ramanem fara camere. Dupa ce am anuntat pe numarul de telefon de urgenta, nu ne-au mai raspuns la telefon. Asa ca am stat 2 ore in stres sa vedem daca se rezolva. Bulgarii au fost mult mai draguti si ne-au oferit de mancare si de baut si ne-au promis ca ne ajuta cum pot daca primesc ok-ul de la agentie... In sfarsit .. s-a rezolvat, dar cu AATravel nu mai plec in viata mea. E o idee buna sa iti confirmi si rezervarea direct la hotel.
Revenind la Duni.. Imi aduc aminte ca erau cam 500 km. I-am facut pe la Giurgiu, Varna, Burgas. Am oprit de mai multe ori ca baietelul meu avea un an, am si mancat.. si am ajuns pe la ora 3 la Duni, plecati fiind de acasa la ora 8 dimineata. Drumul bun, ne-am ratacit o singura data in Varna. Pe la calarasi sunt 2 variante. Cu bacul romananesc(traversezi si apoi mai mergi pe sosea pana la silistra) sau cu bacul bulgar (te duce direct la Silistra, dar faci o ora si ceva pe apa). Tariful e cam acelasi. Intrarea in Duni mi s-a parut semnalizata cam slab. Era un indicator de stanga pus pe marginea drumului (drum cu 2 benzi). Asa ca daca erai pe prima banda, aveai mai sanse sa ratezi stanga aceea.. In rest ce sa zic.. parcare suficienta, vedem si anul acesta cum o fi cu mai multi romani. Cazarea super ok. Noi am stat la Marina Royal, dar mi-a fost cam greu sa urc scarile alea cu copilul si cu toate bagajele cand veneam de la plaja. Anul acesta ne-am luat la Marina Beach ca e la nivelul plajei. La Pelican a stas sora mea. E cam departe de plaja, dar are piscina separata si daca nu ai copii mici care pot aluneca pe gresie e ok si acolo. Belvedere e pe niste dealuri foarte pitoresti, dar e cam mult de mers pe jos. Poti manca oriunde daca stai la Marina Royal. Spectacolele super frumoase, am tras cu arcul(tot gratis), aquagym, tae-bo, un program destul de variat. Plateai o garantie si iti dadeau prosop de plaja pe care il lasai tot la ei seara si dimineata luai altul curat. Au umbrelute pe plaja si sezlonguri. Mi-a placut foarte mult.. Daca mai vreti poze sau mai vreti alte detalii , sa spuneti..

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaellac spune:

Si noi mergem la Duni in vara asta, intre 04-10 iulie la Hotel Marina Beach si sunt tare curioasa cum va fi cu Radu(are 1 an si 7 luni) la mare. Aveti poze de acolo?

miha

Mergi la inceput