Paste la Duni in Bulgaria

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!
Bine ati revenit, doamnelor!
Ma bucur mult ca v-a placut in Duni!
Noi vrem sa plecam in iunie tot la Duni, dar probabil vom alege Holiday Village.Ati vazut vilutele, cum sunt?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Fetelor, cate ore ati facut pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Hai si noi ...prospat sositi de la duni !!!A fost super....exact cum au spus si fetele...am avut junior suit [ dar patul matrimonial nu erau doua si trebuiau unite , ci unul ]....doua camere cu doua televizoare cu baie mare si wc de serviciu , am avut vedere interioara adica spre piscine si restaurant.Am facut montaine baik [of engleza mea]....cu traseu de 12 km - super - . tenis , volei.Cel mai bine este sa va cazati daca vreti sa mergeti la royal pallace sau royal beach....cit despre restul hotelelor si vilelor din complex , mergi de-ti vine rau !!!!.Mincare mai buna decit la turci as putea spune , peste in fiecare zi , plus intr-o seara , somon la gratar , calamari si alte fructe de mare.....ce nu mi-a placut in comparatie cu alte locuri mincarea gatita era doar pe o latura ,si cam stateai la coada - la turci sunt restaurantele mai mari....si acelasi fel de mincare-l gasesti in cel putin doua locuri....dar s-a meritat statul la coada !!! Alta chestie , nu au deloc mini aqua parc , nici pentru copii nici pentru adulti , nici locuri de joaca acoperite pe plaja - aveau o casuta micuta de plastic pe plaja cu doua leagane - banuiesc ca la vara cind o sa fie foarte cald nici nu poti sa-ti lasi copilul acolo.Drumul super , 5 ore . fix 360 km.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

lidia, nu te supara, sigur ai fost la Duni?!
Mie viamichelin imi arata ca sunt 368km de la Bucuresti la Nessebar.
Pai cum sa fie 360km pana la Duni? Poate, dar nu din Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Citat:
citat din mesajul lui caramel

lidia, nu te supara, sigur ai fost la Duni?!
Mie viamichelin imi arata ca sunt 368km de la Bucuresti la Nessebar.
Pai cum sa fie 360km pana la Duni? Poate, dar nu din Bucuresti

Sunt mai multe variante de drum pana la Duni. Noi de ex la intoarcere am luat-o pe la Silistra - Calarasi si am trecut cu bacul. La dus am mers pe la Russe, pe unde ne-a dus GPS-ul, care ne-a luat pe alte drumuri, mai secundare. Si mai sunt inca vreo doua variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Anemona, cum a fost la trecerea cu bacul? Cat ati platit, cat timp ati stat pana ati trecut, e vreun dutty-free pe acolo, stii cumva ce program este? Am inteles ca-i drumul cel mai scurt pe varianta asta, cum este drumul, e circulabil, sau rup masina? Hai ca te-am ametit. Sotul meu vrea sa mergem pe acolo si am mai auzit variante ca se sta mult la bac, altii ca se trece repede....nici nu stiu pe care sa cred.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

CARAMEL...pai ce ti se pare aiurea ???....8 km diferenta ???....pai da ! ....din fata blocului meu pina la hotel pe kilometrajul de la bordul masinii 360 km , nu prin varna pe coasta ca pentru duni nu ai ce cauta pe acolo. Probabil ca pina la nessebar prin varna acum 2 ani am facut mai mult nu stiu!!!....sau poate nu am fost nici la duni , nici la nessebar si am visat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Lidia, ce traseu ai facut pana la Duni?Plec si eu la vara si ma intereseaza, ca si mie prin Varna mi se pare ocolitor, desi lumea spune ca pe acolo e cel mai bun drum.Cum e drumul, da-ne detalii, traseu etc.
Si inca ceva.Ati avut suite sau junior suite?Ca eu stiam ca la suite sunt 2 camere din care una cu pat matrimonial, tu spui ca ai stat in junior suite cu 2 camere...Lamuraste-ma, please...Eu am luat junior suite si am vazut in poze ca e doar o camera mare cu o canapea, de-aia ma si interesa daca pt copii pun extrabed sau tb sa-i culc pe canapea.Astept lamuriri, mersi.
Cranguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lidiadanaila

CARAMEL...pai ce ti se pare aiurea ???....8 km diferenta ???....pai da ! ....din fata blocului meu pina la hotel pe kilometrajul de la bordul masinii 360 km , nu prin varna pe coasta ca pentru duni nu ai ce cauta pe acolo. Probabil ca pina la nessebar prin varna acum 2 ani am facut mai mult nu stiu!!!....sau poate nu am fost nici la duni , nici la nessebar si am visat.

lidia

Lidia, se pare ca ai dreptate, si ma bucur ca e asa.
M-am uitat pe harta si e mult mai ocolitor pe la Varna.Voi ati ales alt traseu si se pare ca drumul e mai scurt.
Ati mers pe la Veliko Tarnovo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Roxana, la bac am asteptat vreo 15 min (seara la 9 si ceva) si taxa este de 25 ron pt autoturism. Drumul este bunicel, nu rupi masina, dar nu e chiar ca-n palma. Oricum, se poate merge cu 100-110. Cel de la Varna la Silistra, ca restul sunt drumuri foarte bune. Avantajul este ca pe drumul catre Silistra este foarte liber si nu este nici politie deloc.
Oricum, recomand sa o luati pe acolo la intoarcere (dimineata este mult mai aglomerat si se asteapta mai mult) si numai daca va asigurati ca treceti pana la ora inchiderii (cred ca este 10 seara, dar sa verificati si voi).

Mergi la inceput