Paste la Duni in Bulgaria

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Andrufl, Anemona, cum a fost?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Fetelor de ce ne fierbeti?.
Impresii, poze.
Va rugam!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrufl spune:

Hristos a inviat!
Bine v-am regasit. Acum am venit.
Crangutalil, se pare ca ai avut ecou. Azi am intrebat la receptie de rezervarea voastra si mi-au spus ca si ieri a intrebat cineva :-). Da, aveti rezervarea facuta.
O sa va povestesc maine mai mult. Sunt rupta. Ideea e ca a fost superb.
O seara excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Da, eu am intrebat si confirm ca rezervarea este valabila.
Mai povestesc zilele astea, ca abia ce ne-am intors si suntem obosiiiiti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Sarumana, fetelor, ca ati intrebat, m-am linistit....Asteptam sa va trageti sufletul si sa ne povestiti cum a fost. cum e la Duni, cum a fost drumul, mancarea, tot, tot.Va pup...Cranguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Duni e... fantastic ! Fara exagerare, nu am a le reprosa nimic. S-au straduit si au reusit sa ne ofere o vacanta minunata.
Si vremea a tinut cu noi, a fost o vreme de vis si am putut sa stam afara mult, unii chiar au facut plaja la piscina.
Cazarea este ireprosabila: totul fara pata, curatenie zilnic, prosoapele pe care le puneai jos erau schimbate in fiecare zi. Camera mare (noi am avut o camera dubla cu extrabed, plus canapea extensibila si fotolii), minibarul era inclus (nu ne-a intrebat nimeni ce am consumat), totul nou, modern si frumos. Am avut sea view si am avut o priveliste de vis.
Mancarea... n-am cuvinte. Multa, foarte gustoasa si variata. Parca a fost mai bine ca oriunde pe unde am mai fost noi. Era imposibil sa nu gasesti o multime de chestii pe gustul fiecaruia. Si nici un control la restaurant: intrai si ieseai de cate ori vroiai, nu te intreba nimeni cine esti, de la ce camera, chestii din astea.
Au spectacole in fiecare seara, mini club pentru copii, multe posibilitati de distractie care inca acum nu erau functionale toate, dar vara cred ca e super.
Noi ne-am hotarat sa facem rezervari si pentru vara.
Un singur lucru care m-a intristat in ultima zi si care are legatura tot cu romanii nostri. La plecarea spre Bulgaria i-am cumparat fetitei mele o pluta s-o aiba la piscina. Am mers zilnic acolo la piscina interioara si intr-o zi a uitat-o acolo. A doua zi ne-au spus niste copii care se jucau in apa ca au plecat niste romani cu ea... acasa ! Nu ca ar fi fost cine stie ce, e doar 29 de lei, o sa cumparam alta, dar copiii se necajesc tare cand pierd ceva nou si... cum naiba au luat ceva care nu le apartinea si au plecat acasa? Chiar daca ar fi luat-o niste copii, aia se vede in masina, ce parinti sunt aia care accepta sa plece copiii lor cu ceva care nu le apartine?! Ma rog, no comment, sa le fie rusine !
Per total, Duni este un loc de vacanta grozav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Anemona,bine ai venit!
Cum v-ati descurcat cu drumul?
Cate ore ati facut pana la Duni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrufl spune:

:-) Anemona, daca stiam ca o sa stam in acelasi timp si la acelasi hotel, ne vedeam si noi. Subscriu la ce ai spus despre Duni. Totul a fost minunat. Noi am ajut un superb junior suit la ultimul etaj al hotelului, de unde era o priveliste de vis. Din pacate, nu am intrat in piscina. Piticul vineri terminase antibioticul si mi-a fost teama. Luni apa era foarte calda si-mi facusem curaj sa intru cu el, dar pana ne-am trezit noi, au inchis. Programul e pana la ora 18.
Despre romanii nostrii, apropo de pluta voastra...nu cred ca anul viitor or sa mai colaboreze cu agentii romanesti. Chiar ne facem de ras peste tot???? Se imbulzeau la mancare de parca era ultima lor masa, se uitau in farfuria ta si-ti numarau bucatile pe care le puneai...mi-au lasat un gust amar.
Bulgarii, in schimb, sunt de o mie de ori mai civilizati decat noi. Si nu vorbesc doar de cei de la hotel. Am fost si-n Sozopol, si-n Burgas...peste tot au fost amabili cu noi. Pana si comerciantii stiu cum sa te atraga.
Drumul e destul de lung, dar e o placere sa mergi singur pe sosea. Fara aglomeratie, fara claxoane...Mai greu a fost de la Giurgiu pana-n Bucuresti. Asta m-a obosit cel mai tare.
V-am pupat. Mai scriu maine.
Nu stiu cum se face, ca as pune si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Fetelor, ma bucur ca v-ati simtit bine si v-a placut si mai ales ca vreti sa mai mergeti acolo...Eu merg in perioada 2-9 iulie si tare mult m-am luptat sa-mi conving sotul sa mergem la Duni, el vroia ceva mai ieftin...abia cand i-am aratat ca la Duni la 5 stele e acelasi pret ca in alta parte la 4 stele l-am convins...Sper sa nu-mi iau castanele de rigoare ca nu-i place...Noi plecam si cu 2 copii si in alta parte nu ne primeau decat in apartament unde dadeam o poala de bani...Aici la Duni am luat un junior suite cu vedere la mare...Anemona, cum sunt pozitionate camerele cu vedere la mare?Banuiesc ca pe spatele hotelului, adica pe exteriorul literei U, adica nu vezi piscina, nu?
Cat despre romanii nostri, de-aia ma tem si eu...Stiu ca anul asta e primul an cand au promovat si la noi Duni si tare ma tem ce spuneati voi ca la anul nu vor mai lucra cu agentii romanesti...
Si off topic, cand ati intrebat de rezervarea mea ce ti-au spus exact?Au confirmat perioada, junior suite, 2 copii, ce exact?A!Si inca o intrebare:pt cei 2 copii vor pune extrabed sau trebuie sa-i culc pe canapeaua extensibila?
Pt.Andrufl:In junior suite am vazut ca nu e pat matrimonial, ci doua paturi twin, se pot uni ca sa facem pt noi un pat dublu si copiii in paturile lor?Ati dat ceva la receptie ca sa va dea camere bune,adica exista mai bune si mai rele?Nu stiu , am atatea intrebari..Cu ce agentii ati plecat?Eu am luat cu Family Travel, e prima oara cand plec cu ei...La copii le-a placut, cum s-au simtit?Mai vrem sa ne povestiti..Drumul e bine semnalizat pana acolo sau risti sa te pierzi pe undeva?Cam atat acum, mai asteptam vesti si poate si poze...
Va pup, Cranguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Adevarat a inviat!

Bine ati venit, si ptr ca v-a pus Crangutali intrebarile care ma macina si pe mine, o singura intrebare pun( ptr inceput): de apartamente , sau suite, cum le spun ei, stiti ceva, ati vazut cum sunt pozitionate? Noi am luat o astfel de camera, si n-am optat si ptr vedere la mare, asa ca ma intreb ce vedere as putea avea, spre parcarea din spatele hotelului,spre piscina sau unde? Si cate etaje are hotelul, ca n-am putut sa-mi dau seama prea bine din pozele vazute? Exista camere si la parter?( de asta imi este putin teama)

Am zis ca va pun o intrebare, dar mi-au mai venit si altele in minte

Ptr poze, fa-ti cont pe webshots, eu nu-s prea priceputa in ale calculatorului, dar am reusit sa pun poze acolo, am mai incercat si pe altele dar n-am putut.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput