Gravidute prin FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

miha2004 multumim pentru povestea ta. Am si eu o intrebare la tine, cum foloseai utrogestanul dupa cerclaj? Eu dupa cerclaj l-am lasat ca nu stiam daca mai ajunge unde trebuie sau nu. Si de atunci am zilnic o scurgere galbuie spre alb.
Felicitari inca odata, ca meriti. Abia astept si eu sa tin minunile in brate.

Micky 21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Maine la prima ora fac si eu dublu test.
Si cica pe nemancate.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Am fost si noi la eco morfofetala
Bebeii sunt sanatosi bine dezvoltati. La o prima vedere par a fi fetita si baiat. dar nu e sigur. Mai crestem si mai vedem

Mihaela sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si sa te bucuri toata viata de ea.

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Amzulica 4 saptamani trec atat de repede ... ma uit la mine: in primele 12 saptamani am fost extrem de stresata si am luat si foarte multe kg, mai exact 9 kg - atunci timpul a trecut foarte greu, fiecare zi era un castig ... la 12 saptamani fix am facut cerclaj profilactic, nu am mai avut sangerari deloc si datorita incurajarilor d-nei dr. am avut o viata absolut normala, cu plimbari si excursii, mers la piscina, am avut liber inclusiv la sex - nici nu stiu cand au trecut ultimele 6 luni. Desi am intrat deja in luna a 9-a si ma asteptam sa-mi fie mai greu, ma simt in continuare excelent si sunt la fel de activa. In ce priveste greutatea - am luat 15 kg pana in luna a 6-a; de atunci nu am mai luat decat 3 kg in ultimele 3 luni - in total 18 kg.
Moni mersi mult! Ma bucur ca ai trecut de perioada cea mai grea cu bine! Sarcina fara probleme in continuare! Nu stiu daca are sens sa faci dublul test la sarcina gemelara; in plus nu se face pe nemancate, nu are nici o importanta.
Micky primul lucru despre care am intrebat-o ieri pe d-na dr. a fost despre cordonul ombilical si la mine era totul ok. Mi-a spus ca acesta pune probleme in timpul travaliului, altfel nu e pericol de moarte; probabil ca altceva s-a intamplat in cazul respectiv.
Multumesc pentru atentionare.
Utrogestanul l-am pus intravaginal ... eu nu l-am intrerupt brusc: in prima saptamana dupa cerclaj am luat 6/zi, apoi 4/zi inca o saptamana, in sapt. 15 am luat 2/zi si in sapt. 16 1/zi, dupa care l-am intrerupt complet si nu am avut nici o scurgere sau sangerare dupa.

37 +
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Cami eu intreb daca mai iau sau nu utrogestan intravaginal pentru ca ma gandesc ca daca colul este inchis cum mai ajunge el acolo? Am o mare dilema, dar vineri am eco morfologica si am sa il intreb pe doctor.
buluna vineri am si eu programare la eco ca si tine.

Micky 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Miha felicitari pt fetita. Sa va traiasca si sa creasca mare si sa va faca cei mai fericiti!
Multumim pt poveste, m-a impresionat f tare!
Felicitari si sotului pt taria de care a dat dovada!
Fetelor ce mai trece timpul...
Eu tot numar cate mai sunteti inaintea mea! Ca la scoala cand astepti sa intri in examen!
Acum m-am mai linistit, am putut dormi, fara stimulente,nu mai am dureri decat f vag, cate o intepatura. Si ma bucur tare cand aud/ simt cioc-cioc!Sunt f emotiva. Plang din orice. Cred ca hormonii o cam iau razna.
Bravo elena pt eco. Ma bucur tare ca bb-ii sunt sanatosi si cresc frumos!
Moni astept vesti! L-am vazut aseara la TV pe Mihai S! am vrut sa te sun!
Muffi unde esti?
pupici tuturor!

Bq 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Micky pai inainte de cerclaj colul nu era inchis?! Si inainte de cerclaj introduceai utrogestanul in vagin, nu in col. Intravaginal se absoarbe mai bine decat luat oral. Unii medici recomanda sa se ia utrogestanul oral, intrucat sustin ca ar putea exista riscul sa se deschida colul, daca e introdus prea adanc ... dar daca exista un cerclaj bine facut, nu vad de ce s-ar putea intampla asa ceva ...

37 +
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 10 zile

Mergi la inceput

Ati vazut asta?
http://www.tvr.ro/articol.php?id=55878&c=411

Bq 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

ZisaCami iti doresc o nastere usoara si un baiatel sanatos. In weekend ai sa iti tii bebelusul in brate. Doamne ce frumos.

Eu aseara am avut o durere groaznica de burta si de spate. Parca se rupea totul in mine si simteam o presiune ingrozitoare din interior.
Am incercat cu nospa dar nu a avut nici un efect asa ca in cele din urma cand am ajus la limita rezistentei am luat un algocalmin si asa am reusit si eu sa adorm. Doctorul a zis ca sunt normale durerile si sa nu ma ingrijorez ca se dilata uterul si de aia doare.
Azi ma mai doare dar e o durere usoara care o am de vreo 4 zile. Ieri la eco ma durea butica cand imi plimba sonda aia de la ecograf.

Ati mai patit si voi sa aveti asa dureri?

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elena se pare ca si tu ai patit ca si mine! doar ca eu am intrat in panica!
Eu am luat piafen (cate 1/2) si m-au lasat durerile. Deocamdata!
Dr asa zic ca sunt normale durerile de acest gen.

Bq 26+

Mergi la inceput