Gravidute prin FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 6

bombonique spune:
bombonique spune:
 Am fost din nou si la dr de fam sa-i zic peripetiile de peste we si mi-a si luat reteta de diazepam. A zis totusi cat se poate sa nu iau. Sa incerc cu calmante gen piafen, papaverina, scobutil, algocalmin, tablete, fiole sau supozitoare, in cazul in care no spa nu functioneaza. Si ceai de tei pt relaxare.
Mi-a recomandat repaus la pat! Dar eu am atata energie...
 Dar eu am atata energie...
Sa vad ce voi face cu somnul!
Ginecologul mi-a zis ca voi face un copil "ocos"!
Bq  25+
 25+

Bianca B spune:
Bianca B spune:
  Saptamana frumoasa tuturor!
 Saptamana frumoasa tuturor!
Eu sunt in prima mea zi de concediu prenatal si nu stiu cu ce sa incep. Desi am cumparat tot ce ne trebuie (sper) ptr bebe inca nu am aranjat camera. Mi-am dat 2 sapt termen limita! 
Joi am fost la cea de a 2-a clasa antenatal, am discutat despre simtome, contractii, pozitii de nastere, metode de 'suportat durerea'  naturale si mai putin naturale. In cazul in care alegi nasterea naturala ti se recomanda sa stai acasa pana cand contractiile se repeda la 5 - 7 min. Doar in cazul in care ti se rup membranele trebuie sa te prezinti urgent. Daca vrei poti sa mergi mai repede dar mai mult ca sigur te vor trimite acasa
 naturale si mai putin naturale. In cazul in care alegi nasterea naturala ti se recomanda sa stai acasa pana cand contractiile se repeda la 5 - 7 min. Doar in cazul in care ti se rup membranele trebuie sa te prezinti urgent. Daca vrei poti sa mergi mai repede dar mai mult ca sigur te vor trimite acasa 
De vre-o 2 sapt ma doare diafragma, ziceam io, in dreptul sternului, dar medicul zice ca e uterul care se mareste si apasa diafragma. Nu ma pot apleca uneori de durere iar de mancat tre' sa mananc cate putin, si de mai multe ori pe zi, ca de nu simt ca nu pot respira. Si ma gandesc la voi fetelor cu gemeni, greu tre' sa mai fie 'pe ultima suta'  Dar ce mai conteaza, pruncii sa fie sanatosi si parintii desiguri ca sa-i putem creste.
 Dar ce mai conteaza, pruncii sa fie sanatosi si parintii desiguri ca sa-i putem creste.
Bianca  35+
 35+  AMR 5 sapt!!!
 AMR 5 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Micky2007 spune:
Micky2007 spune:
 Moni este super cand misca, eu prima data am inceput sa plang atat de frumos a fost. Si asta chiar pe 31 decembrie. Sa vezi ce frumos o sa fie cand creste burta si cand o sa vrei sa stai pe stanga o sa simti "cioc-cioc" de la un bebe, cand o sa vrei sa stai pe dreapta ai sa simti "cioc-cioc" de la celalalt bebe. Si asa ai sanse numai pe spate, care din cauza greutatii o sa te cam doara.  Dar de ce nu iti treci si tu saptamanile la semnatura sa vedem si noi cu cate te mandresti?
Bianca mai ai putin. Cred ca o sa te plictisesti acasa.
zisaCami tu urmezi. Sa ne dai si noua de veste.
Micky  21+
 21+   +
 + 

zisaCami spune:
zisaCami spune:
 Micky da, eu urmez ... inca nu-mi vine sa cred! Acum m-am intors de la dr., totul e perfect, bb are 3380 gr. si nasterea va avea loc week-end-ul urmator, in jurul datei de 30-31 ian, maxim 1 febr. Voi face cezariana cu anestezie totala. Abia astept sa-l vad pe bb; azi nu a vrut sa ne arate decat ceafa si o urechiusa, ne-a tratat cu spatele complet, desi dr. avea ecograf 4 D! 
 36 +
 36 +  

Inimioara   mea Radu Costin
Radu Costin
A.M.R.  maxim 4  SAPTAMANI

amzulica spune:
amzulica spune:
 zisaCami - ce-a mai trecut timpul ... incepe sa-mi tremure sufletul si mie. As mai avea si eu 4 sapt. dar pana atunci urmeaza Bianca si Ramy ...
Cami  33+
 33+  Luca
 Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Moniland spune:
Moniland spune:
 Uauuuu, Cami, imediat iti ti puiutul in brate. Si un puiut mare si sanatos. Iti tin pumnii si ma gandesc la tine sa fie totul bine. 
Micky, chiar asa?  

Azi am 12 sapt si 5 zile 
 cu
cu

Micky2007 spune:
Micky2007 spune:
 zisaCami te sfatuiesc sa ai grija la cordonul ombilical. Intreaba doctorul daca este in regula si sa faci cat mai multe eco in ultima saptamana. Ai vazut ce a patit o fata dupa forum.
Te cred ca abia astepti sa il vezi pe bebe. Este destul de mare. Bravo.
Moni chiar asa, ai sa vezi. Este ceva de vis, mai ales la bebelusii nostrii care sunt asa pretiosi.
Micky  21+
 21+   +
 + 

miha2004 spune:
miha2004 spune:
 Poveste noastra incepe asa.  Sambata seara a venit dr meu in tara cum a trecut granita am vb la tel, m-a intrebat daca suntem in aceeasi formatie adica 2 in 1 , si m-a intrebat daca vreau sa nasc duminica pt ca el e la spital pt  prietena  mea Andreea, fivoasa si ea , careia i se rupsese apa, i-am spus ca nu   vreau  si ca desi ajug duminica in Timisoara o sa merg la hotel si abia luni ma duc la un spital si daca bebita sta bine o lasam sa dea un semn si apoi o scoatem. A inceput sa rada de mine pt ca nu mai vroiam sa nasc si a zis sa-l sun daca se schimba ceva . Duminica dimineata m-am trezit si am stranutat apoi la baie am vazut o mica portiune de ceva alb gelatinos dar f putin, mi-am pus utrogestanul lsi din nou am vazut ceva gelatinos, am  mai dormit 1 ora , m-am trezit , mi-am facut dus, m-am spalat pe cap si l-am sunat pe dr , nu eram deloc ingrijorata nici cand mi-a zis sa ajung la spital pana la ora 12  nu m-am gandit ca nasc. Si am ajuns,pe drum am inceput sa vomit ceva ca o spuma, m-am gandit ca e cam ciudat si i-am zis sotului sa se grabeasca, cand am ajuns era inca in operatie cu Andreea, la 12,30 a venit sa vb cu mine, m-a controlat si aveam dilatatie 3 si incepusera ceva contractii, a anuntat imediat sa pregateasca sala ca urmeaza o cezariana, inca nu realizam ca e vorba despre mine, s-a apucat sa imi scoate firul de la cerclaj desi eu tot insistam sa-l scoata in timpul operatiei  mi-a spus ca nu se poate si a inceput sa ma chinue, m-a durut tare pt ca  firul nu era de gasit  cam 5 min a durat povestea asta , eu stiam ca nu doare deloc, m-am enervat putin dar mi-a trecut . Mi-au adus repede din masina camas, papucii , capotelul si cutia pt celule  stem si am plecat spre sala de operatii, ultimul lucru pe care mi-l amintesc este sotul meu  care imi facea semn ca ma pupa (deasupra salii  de operatii este o incapere in care stau studentii ca sa vada operatiile) i-am facut si eu semn cu mana si am adormit, nu am stiut ca o sa se uite la operatie, nu il credeam asa de tare, mai mult, a facut si poze, apoi amintiri confuze despre dr meu ca ma mangaia pe fata, sotul meu imi arata poze pe aparat dar nu puteam sa vad, vedeam in ceata si intrebam intruna unde e copilul meu si daca e bine, imainte de operatie avertizasem pe toata lumea de la dr la asistente sa imi spuna cum deschid ochi despre copil si imi spuneau dar eu nu tineam minte si iara intrebam pana mi-au adus fetita si mi-au pus-o in brate. Inca nu imi revenisem cand a venit asistenta si mi-a zis’’uite mami fetita ta’’ nu am mai avut aer, imi venea sa plang si am simtit o durere in piept e de departe cea mai mare emotie pe care am trait-o mi-au lasat-o destul de mult  o vedeam prin ceata dar nu putea sa ii las sa o ea, nu ma saturam sa o privesc, devenisem mama si ea era copilul meu.

miha2004 spune:
miha2004 spune:
 Poveste noastra incepe asa.  Sambata seara a venit dr meu in tara cum a trecut granita am vb la tel, m-a intrebat daca suntem in aceeasi formatie adica 2 in 1 , si m-a intrebat daca vreau sa nasc duminica pt ca el e la spital pt  prietena  mea Andreea, fivoasa si ea , careia i se rupsese apa, i-am spus ca nu   vreau  si ca desi ajug duminica in Timisoara o sa merg la hotel si abia luni ma duc la un spital si daca bebita sta bine o lasam sa dea un semn si apoi o scoatem. A inceput sa rada de mine pt ca nu mai vroiam sa nasc si a zis sa-l sun daca se schimba ceva . Duminica dimineata m-am trezit si am stranutat apoi la baie am vazut o mica portiune de ceva alb gelatinos dar f putin, mi-am pus utrogestanul lsi din nou am vazut ceva gelatinos, am  mai dormit 1 ora , m-am trezit , mi-am facut dus, m-am spalat pe cap si l-am sunat pe dr , nu eram deloc ingrijorata nici cand mi-a zis sa ajung la spital pana la ora 12  nu m-am gandit ca nasc. Si am ajuns,pe drum am inceput sa vomit ceva ca o spuma, m-am gandit ca e cam ciudat si i-am zis sotului sa se grabeasca, cand am ajuns era inca in operatie cu Andreea, la 12,30 a venit sa vb cu mine, m-a controlat si aveam dilatatie 3 si incepusera ceva contractii, a anuntat imediat sa pregateasca sala ca urmeaza o cezariana, inca nu realizam ca e vorba despre mine, s-a apucat sa imi scoate firul de la cerclaj desi eu tot insistam sa-l scoata in timpul operatiei  mi-a spus ca nu se poate si a inceput sa ma chinue, m-a durut tare pt ca  firul nu era de gasit  cam 5 min a durat povestea asta , eu stiam ca nu doare deloc, m-am enervat putin dar mi-a trecut . Mi-au adus repede din masina camas, papucii , capotelul si cutia pt celule  stem si am plecat spre sala de operatii, ultimul lucru pe care mi-l amintesc este sotul meu  care imi facea semn ca ma pupa (deasupra salii  de operatii este o incapere in care stau studentii ca sa vada operatiile) i-am facut si eu semn cu mana si am adormit, nu am stiut ca o sa se uite la operatie, nu il credeam asa de tare, mai mult, a facut si poze, apoi amintiri confuze despre dr meu ca ma mangaia pe fata, sotul meu imi arata poze pe aparat dar nu puteam sa vad, vedeam in ceata si intrebam intruna unde e copilul meu si daca e bine, imainte de operatie avertizasem pe toata lumea de la dr la asistente sa imi spuna cum deschid ochi despre copil si imi spuneau dar eu nu tineam minte si iara intrebam pana mi-au adus fetita si mi-au pus-o in brate. Inca nu imi revenisem cand a venit asistenta si mi-a zis’’uite mami fetita ta’’ nu am mai avut aer, imi venea sa plang si am simtit o durere in piept e de departe cea mai mare emotie pe care am trait-o mi-au lasat-o destul de mult  o vedeam prin ceata dar nu putea sa ii las sa o ea, nu ma saturam sa o privesc, devenisem mama si ea era copilul meu.