Gravidute prin FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bq e normal dar tot te sperii.
Bine ca am greturi in continuare asa ca ma linistesc cu astea.
la tine misca bebe deci e ok.
eu am mai avut asa durere chiar cu o zi inainte de BHCG. eram asa speriata. am zis ca nu am reusit. si uite ca a fost ok.
Bine ca avem bebei sanatosi.

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MIHAfelicitari sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Ennimultumesc pt raspuns,mai am si eu o intrebare,este valabila pt gravidutele cu gemeni,(sa pot sa-mi dau si eu seama),la mine de o saptamana si ceva se misca doar bebele de pe partea stg,si uneori il simt destul de tare si des,dar pe cel de pe partea dr nu l-am simtit ink,sa fie ceva in neregula sau sa nu simt eu,la voi cam la ce intervale de timp au miscat ? VA pup pe toate

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

kineta stai linistita ca este foarte ok. Eu l-am simtit numai pe baiat la inceput, se pare ca el era mai gras si avea mai multa forta. Pe fetita am simtit-o un pic mai tarziu si poate ea este mai plapanda si nu are asa putere.
Dar ca sa nu stai stresata mergi la un eco, numai sa ii asculti inimioara atat. Asa faceam eu sa ma linistesc, mergeam la Polizu fara programare.
Te pup

Micky 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Amzulica desi sarcina mea e cu 2 sapt mai mare s-ar putea sa nasti tu inaintea mea daca bebe al meu nu se grabeste iar al tau se grabeste Eu am ales nasterea naturala si stiind ca baietii sunt mai lenesi totul e posibil. De fapt ai si tu baiat! Ce mai conteaza sanatosi sa fie.
Mai mult ca sigur Rami va naste inaintea mea.
zisaCami doar 10 zile ai emotii?
Miha felicitari refacere rapida si sanatate la toti trei: mami, tati si printesa
Micky posibil sa ma plictisesc dar sper ca nu prea curand ca' nu ma mai suporta nimeni si ma trimite sotul inapoi la munca
Singurul stres e ca inca nu ne-am hotarat cu numele

Bianca 35+ AMR 5 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bianca - stiu ca in Anglia se naste natural fara discutie, cezariana nu se face asa usor. Deci e posibil sa ti-o iau inainte, cum o decide Dumnezeu, sanatosi sa nastem copilasii. Eu mi-s si mai babuta asa - deja in februarie fac 39.

Cami 33+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

hei, m-am intors de la DT. Sunt asa de obosita
Mi-am vazut din nou copilasii si sunt asa de frumusei . Le-am vazut, cat am putut fata, de fapt mai mult capsorul. Unul seamana cu mine si unul cu sotul . Nu mi-a zis ce sex au ca e prea devreme. Cica peste 4 sapt cand ma duc la TT.
Am intrebat asistenta cand imi recolta sange daca fac si la gemeni aceste analize, si mi-a zis ca cel mult la gemeni ca la mai mult nu. Asa ca.... astept maine rezultatul. Dr a fost super dragut ca de obicei. Am stat f. mult la eco ca nu reusea sa le prinda un vas de sange sa verifice fluxul sanquin. Am bebelusi agitati si m-a rugat sa-i vrajez cumva sa stea cumintei. Dar eu inca nu stiu cum sa-i vrajez. sa vina pe lume si sa le cunosc personalitatea.
In concluzie, ecgrafic sunt bine. Au mai crescut 1 cm in 5 zile.
Bq, si eu l-am vazut si i-am si zis . Cat faceam eco a venit o dr. si s-a laudat ca a primit-o in ingrjire pe cea mai mica din cvadruplii si ca are 1300 gr. A fost super Mihaita si m-a luat prima spre invidia celorlalti. Mi-a zis ca o sa-mi trimita rezultatele prin email si daca nu inteleg sa-l sun sa le interpreteze. Si peste 4 saptamani cand trebuie sa ma duc la TT sa-l sun inainte sa-i amintesc ca ma duc. Si copilasilor tot iepurasi le zicea si vorbea tare frumos cu ei. Pacat ca n-am avut reusita cu el, dar a recunoscut si el ca trebuia sa schimb locul.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cami daca nasti pe 01.02 va fi chiar la un an diferenta de mine m-au cuprins emotiile anul trecut eram exact ca tine,crede-ma ca mi-au dat lacrimile cand am vazut ,mi-am amintit primele clipe alaturi de minunea mea

Miha sa-ti traiasca fetitza sa fie sanatoasa!

toate fetele sarcini usoare in continuare!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Ma bucur Moni ca totul e ok si bb-ii sunt zburdalnici!
Iti tin pumnii pt rezultat!

Bq 26+

Mergi la inceput

Moni ma bucur ca ti-ai vazut copilasii si ca totul este in regula.

Micky 22+ +

Mergi la inceput

Si eu abia astept sa merg vineri pentru morfofetala de 22 saptamani. Si chiar vreau sa ii vad ca imi este tare dor de ei. Nu imi vine sa cred ca nu am mai fost la eco de o luna si cateva zile, eu care mergeam odata la doua saptamani.
Va doresc o zi excelenta si fara probleme.

Micky 22+ +

Mergi la inceput