Gravidute prin FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 4
Micky2007 spune:
ralu si eu patesc la fel, imediat ce mananc ceva nasol si nu imi prieste am niste arsuri rele rau de tot. Trebuie sa eviti bauturile acidulate, sucurile de fructe, prajelile, mancaruri cu ceapa prajita. Eu iti zic ce am descoperit ca imi face rau mie. Si acum imi este mult mai bine. Si mie mi-a luat o colega de servici de la farmacie dicarbocalm, dar nu am vrut sa iau nici o pastila in sarcina. Mai bine ma chinui decat sa fac rau bebelusilor. Eu cand am arsuri beau lapte cald si imi trece. Multa bafta sa treaca aceste arsuri cat mai repede.
Micky
21+
+ 
Ennni spune:
raloucoutza eu vreo 4 nopti la rand nu am dormit din cauza acestor arsuri, erau groaznice, parca imi lua gatul foc. Parca a folosit putin laptele caldut recomandat de fetele de pe forum, insa arsurile au revenit si pt ca mie mi-e rau de la lapte inca din luna a 2-a de sarcina, mi-am sunat medicul care imi urmareste sarcina si mi-a spus sa iau Maalox linistita, pt ca este permis in sarcina, nu afecteaza cu nimic bebelusii. Pot sa-ti spun ca face minuni. Pot sa mananc orice, nu mai am treaba. Eu iau o pastila seara inainte de culcare, desi dr. a zis ca 3 - 4 pastile pe zi e ok, insa nu vreau nici sa exagerez. Eu zic sa incerci, vei vedea ce rapid iti trece.
Eni
32+ 
Raymond si Roland
kineta spune:
FETELOR ,nu va mai chinuiti atata sa rezistati eroic sunt si medicamente permise in sarcina,este adevarat ca nu este bine sa luam fara sfatul medicului si sa facem abuz,dar unele chiar sunt inofensive ,Maloxul, Dicarbocalmul nu fac nici un rau in sarcina,mai rau va fac arsurile astea care nu trec oricum de la sine,bine voi faceti cum vreti eu doar mi-am spus parerea. Vreau sa intreb si eu daca mai cineva Tardiferon afara de Elevit ,in special fetele cu gemeni ? 

17+

Bianca B spune:
Micky2007 am observat ca atunci cand vreau sa citesc din capitolul precedent selectand scurtatura 'cap.30' de pe prima pagina, se deschide capitolul 29.
Si eu m-am chinuit cu arsurile pana cand am spus medicului si mi-a dat Gastrocote sirop.
Seara frumoasa 
Bianca
35+
AMR 5 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Micky2007 spune:
Upsss, Bianca ai dreptate, am cam incurcat borcanele. Am facut corectura, merci.
Micky
21+
+ 
Ennni spune:
kineta eu din sapt 16 nu mai iau absolut nimic in afara de elevit (si-acum de cateva zile maalox pt arsuri), dr. nu mi-a prescris altceva si analizele mi-au iesit de fiecare data foarte bune, chiar mai bune ca inainte de sarcina, cand aveam si lipsa de calciu, mai eram si anemica etc.
Eni
32+ 
Raymond si Roland
kineta spune:
ENNIeu nu ma simt prea grozav in perioada asta,in primul rand nu dorm noaptea aproape deloc,ziua sunt zombi,obosesc extraordinar de tare din orice,ma foiesc putin in casa si simt nevoia sa ma asez imediat,am pulsul f accelerat ,sunt palida,in fine ma simt moale rau de tot,si beau f multa apa,mie sete continuu.SI de aceea am tras eu concluzia dupa simptome ca am o anemie feripriva,si am suplimentat de cateva zile si cu un Tardiferon pe zi,evident ca il voi intreba si pe medic Miercuri,iar Vineri imi repet din nou analizele,sau poate asa trebuie sa fie sarcina dar ma gandesc ca nu sunt in 7 luni,atunci ce mai fac,bine nu ma plang Doamne fereste ,eu sper sa fiu bine eu ,sa fie si bebelusii sanatosi.TU de la 16 sapt ai mai luat Utrogestan,eu mai iau si acum 4/zi,apropos tu ai cerclaj,sau nu a fost nevoie?

17+

Bianca B spune:
Micky2007 
Bianca
35+
AMR 5 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Ennni spune:
kineta nu am cerclaj, probabil nu a fost nevoie ca dr. nici nu mi-a pomenit niciodata, utrogestanul l-am intrerupt treptat din sapt 12 dupa o schema data de dr. si cum ti-am zis, din sapt 16 nu mai iau absolut nimic in afara de elevit (nici utrogestan, nici alte vitamine, nici no-spa, nimic). Eu toata perioada de cand sunt gravi
am dormit foarte rau noaptea, ziua nu puteam recupera ca nu imi era somn, insa acum de vreo 3 - 4 zile parca as dormi non-stop. E adevarat ca ma culc tarziu, pe la 12 - 1 noaptea, dar dorm pana pe la 10 dimineata, apoi pe la 2 - 3 dupa masa ma apuca iar somnul si mai bag vreo 2 - 3 ore. Cred ca recuperez acum noptile nedormite de 7 luni de zile ![]()
![]()
![]()
Sarcina usoara in continuare si daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
Eni
32+ 
Raymond si Roland
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Vin si eu cu o intrebare?
Cand v-a schimbat doctorul tratamentul pe care il aveati dupa ET?Cam ce tratament aveati si la ce v-a redus?Ati facut trecerea treptat sau pur si simplu dintr-o data?La cate saptamani de sarcina ati facut schimbarea?
Vad ca multe dintre voi luati utrogestan?Sunt gel sau capsule si de cate mg progesteron?
Va intreb intrucat mie mi sa ve schimba tratamentul si sunt ingrijorata,am mai avut o pierdere de sarcina si se banuieste ca a fost insuficienta de progesteron..
Va rog mult dc puteti sa imi spuneti..va multumesc.
Va doresc o duminica superba!
la toata lumea.
Va multumesc.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!