Gravidute prin FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

'neata buna burtici

Eu am stat departe de net ptr cateva zile caci citind atatea pareri despre modul de nastere mai mult sau mai putin recomandat sarcinilor obtinute prin fiv, am inceput sa ma panichez; si io care ziceam ca nu am emotii

Bebe al nostru este foarte activ si tare sunt curioasa ce gaseste asa de amuzant de face tumbe de la stanga la dreapta si invers! Iar daca nu reusesc sa adorm pana la miezul noptii sigur ma tine treaza pana pe la 1 caci se misca atat de mult si viguros de ma doare burtica si de multe ori simt dureri ascutite pana in vagin. Cred ca o sa facem multe nopti albe Sotul e in culmea fericirii si filmeaza burtica aproape in fiecare seara.
De mai mult de o sapt nu mai pot dormi pe partea dreapta caci ma doare ingrozitor ... ceva sub coaste. Medicul zice ca e ficatul care nu prea mai are loc din cauza uterului ce inca creste si ar trebui sa fie mai bine din momentul in care incepe sa se lase burtica. Sincer abia astept, ma doare si la aplecat, si la stranut si la tusit ...
Voi ati avut astfel de dureri? Cand au inceput sa scada in intensitate?

Bianca 36+ AMR 4 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, si ce frumoasa va fi cand pun si carucioare colorate
Bianca, baietelul tau cred ca sare coarda cu cordonul ombilical.

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si aici e www.flickr.com/photos/monicahhh/3233130859/" target="_blank">burtica mea la 13 sapt . Mi-am facut singura poza si se vede

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Moni la asta nu m-am gandit! faca ce-o vrea numai sa nu se incurce in cordon! Super burtica! Doamne ajuta!

Bianca 36+ AMR 4 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bianca B, Andicu, Kittyke, Ioanatugs, Madalina28: va multumesc pentru felicitari,sunteti tare dragute!

Eu abia acum am reusit sa vin la calculator,in sensul ca de sambata dimineata si pana acum n-am fost in stare...am tras rau cu viroza respiratorie.Azi e a 5-a zi deja ,abia acum a inceput sa ma lase.Nasul mi-a curs de am facut rani stergandu-l, gatul, capul m-au durut...Am tusit ieri si alaltaieri de am crezut ca mor,ma durea peste tot...noroc ca nu am facut deloc temperatura. Si nici de mancat nu prea am avut pofta...Sper ca bebica sa fie bine,caci am zdruncinat-o rau de tot de la tuse...parca tot mi se pare ca nu o mai simt, ca s-au mai inmuiat sanii...ca de obicei,panicara... maine am ecografia pentru triplul test...voi vedea cum ma prezint.

Vreau sa spun ca la mine toate homeopatele au fost vax, nici Oscilococcinum,nici Stodal,nici Homeogene 9, nici picaturi pentru nas cu apa de mare...nimic!Nici miere cu lamaie sau ceaiuri... Pana n-am luat medicamente nu m-a slabit..asa ca,vrand-nevrand, am luat paracetamol la 6 ore, apoi in 2 zile am luat si un algocalmin/zi,caci mi-era frica sa nu fac febra, am supt vreo 3 pastile de Neo-Angin si 3 de Tantum verde si mi-am pus si Olinth in nas,initial pentru adulti,apoi am luat pentru copii intre 2-6 ani(adica mai slab). Dar asa sunt eu,de felul meu,cand ma imbolnavesc..cu leacuri naturiste nu merge,trebuie musai medicamente..ceaiurile n-au avut niciodata efect la mine... Acum sper sa nu-i fi facut rau bebelinei,caci pe Olinth si Tantum verde scria ca nu se recomanda in sarcina intrucat nu s-au facut studii suficiente...dar fara ele nu puteam...era ingrozitor.

Daca ati trecut prin asta,astept incurajari....ca mi-e cam teama..

Cami, scumpa mea, se apropie marea zi, eu iti tin pumnii sa fie o nastere usoara, bebelul supersanatos si tu sa te refaci rapid.Te

Moni: sa traiasca burtica si sa se faca mare!!

Nusy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello burtici si mamici

Moniland multe saptamani inainte iti doresc pana la termen.

Bianca iti doresc nastere usoara si mult curaj. Ai un baietel tare jucaus.

Nusy bafta maine la eco si multa sanatate iti doresc.

Muffinuta pe unde ai disparut?

Miki si bebeii mei se inghionteau la eco. Sunt asa simpatici cand ii vezi cum se imping ei acolo.

Pupici la burtici?

elena +13
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elena, Moni, va pup burticile frumoase:) Sunteti bine, da?

Eu in continuare am stari de greata, nu vomit, doar permanent simt greata. Si obosesc imediat, mi-e greu si sa stau in picioare. Da ma bucur..sa simt domle ca-s gravida:).
Si se pare ca arat destul de rau ca toata lumea ma intreaba la munca daca sunt bolnava..si eu rad in seama mea cu gura pana la urechi:))

Muffi, iar ai disparut?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor!

Vin la apel cu intarziere..vad ca oricum e o liniste pe la noi,dar mai bine asa decat altele!!!

Elena..ti-am vazut poza,mama ce burtica ai...felicitari..ma inmoi toata cand va vad..nu am disparut,am fost in tromba toata ziua,maine ne intoarcem in CT,asa ca impachetez..si numai maine nu-i poimaine..vineri am ca si Moni,eco si morcovu'e dus rau nu se vede o frunza..uf ,pana trec de pragul ala psihologic de 13sapt ma imbolnavesc..pupici Elena si la puiutii tai

Ralucapaun..ma bucur ca e sarcina ta bine..bebe sanatos,as vrea sa arat si eu rau..dar pauza sunt rotunda..nu pun poza,dar am o burtica..sotul meu tot zice ca dc nu vedea clar la eco ca e doar un bebe putea jura ca am gemeni..sunt subtire de fel iar sarcina m-a schimbat complet..pupici ,Raluca.

Dariaioana...unde esti??noi suntem mai lenese la scris..te pup..ai grija de tine.

Moniland..mai Moni aia-i clar poza sexy,nu de gravidutza..glumesc..amandoua suntem vineri..citeam acu'cateva zile ca ai eco in feb si m-am mirat de numai..sa nu te recunosc..cand am citit ca ai vineri,mi-am zis e de-a mea..doar ne stim bine astea asa mai panicoasede trei ori..

Fetelor,ma duc sa dau iama in frigider..viata mea mai nou se invarte in jurul lui,de la masa la masa...am "rezerva"iar o lubenita..dar am dat-o in bara are seminte si nu-i atat de dulce,dar merge..mai ales pe la 12spe noaptea..

Noapte buna fetelor..iar ma apuca panica,am numarat orele pana vineri dimineata noroc ca am devreme eco

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffi imediat e vineri. Ai rabdare si incredere in bebelusul tau ca el e un luptator si nu o mai paraseste pe mamica lui. Abia astept sa treci de 13 saptamani sa vad daca te linistesti

Raluca

elena +13
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

A inceput si baiatul meu sa dea mai des din ....ce o da. Este asa placut cand il simt. Ma gandeam ca cine stie cand o sa se foiasca prin burta...

Vaaaaii...dormitorul copilului este roz, ca si dormitorul meu si al sotului.
I-am zis sotului sa schimbam culoarea la copil ca doar nu o sa stea in dormitor roz...si a zis: "Pai ce, eu nu stau tot in dormitor roz????" Iar eu.... asa radeam cu bebelul de tati....
Micky2007, ma bucur ca au ramas tot pereche. Dar nu ma asteptam sa ai o fetita asa batausa....

Fetelor, sa cresteti mari...in burtici si sa aveti bebei frumosi si sanatosi.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
19+

Mergi la inceput