Gravidute prin FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 17
miki01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raloucoutza fetelor, am si eu o mare mare rugaminte, Daca mai are vreuna dintre voi (ma refer la cele care au reusit cu DR. Dracea la Gynera)listuta cu analizele necesare pt FIV (LISTA COMPLETA). Am o prietena care vrea sa mearga la ea , e pt prima oara si vrea sa faca din timp aceste analize pt ca sa nu mai amane urmatoarea ei programare din cauza lor. Va rog mult... Eu am scotocit peste tot si nu am gasit-o in casa si are mare nevoie de ea![]() 21+![]() |
raloucoutza, am gasit ce mi-a recomandata mie Dr. Dracea:
Viitoarea mamica:
A Profit Hormonal ziua 2-4 a ciclului: FSH, LH, PRL, Estadiol;
B Analiza uzuala a sangelui: hemoleucograma, glicemia, Ureea, Creatinina, Coagulograma;
C Investigatii serologice pentru: Hepatita B - HBs; Hepatita C - HCV, HIV, VDRL;
D Gruo Sanguin; Rh;
E Histerografie/Histerosalpingografie (eu am avut laparoscopie si nu a mai fost nevoie)
F Culturi col Chlamydia, Mycoplasma
G Frotiu cerical Papanicolau
Pentru viitorul tatic:
A Spermograma;
B Investigatii serologice: Hepatita B - HBs; Hepatita C - HCV, HIV, VDRL;
C In cazul patologiei masculine severe (pentru ICSI): Cariotip si Microdeletii cromozom Y
D. Dozari hormonal FSH, LH, testosteron
Sa-i fie cu noroc!
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
ceciserban spune:
Da Moni asa e in Romania platesti si ii stresezi de cate ori vrei.Aici chestia e ca e si mult mai scump daca nu ai asigurare medicala esti un om mort si nici nu te primesc cand ai tu chef.Trebuie sa faci o mie si una de programari.La noi suni la toate clinicile pana gasesti una care te primeste pe loc cand ti se pune pata.De multe ori ma apuca damblaua si zic ma intorc acasa inca am apartamentul meu la Cluj,dar cand ma gandesc ca atunci copilul e cetatean roman si trebuie sa o iau iar de la capat cu vize si prostii drumuri la Bucuresti de la Cluj cu bebe mic dupa mine.Sincer nu prea imi surade ideea.Ca nasc in iulie si la sfarsitul lui noiembrie trebuie sa fiu inapoi ca vine sotul acasa si logic vrea sa ne vada.Si nu cred ca reusesc toate astea sa pota duce copilul in state as rapid doar catev luni un zbor asa lung sincer nu vreau.Mai bine ma sacrific eu ce sa fac.Am asteptat atata,am facut si FIV si alte tratamente asta e cum spunem toate BEBE MERITA ORICE SACRIFICIU!
Ma bucur ca esi bine si bebeii tai sunt bine 

.

toate fetele si sa auzim de cat mai multe burtici in curand!
Cecilia in sfarsit graviduta
Moniland spune:
Buna dimineata intr-o noua zi.
Azi mai bifez o saptamana si am ajuns la nr.14. Sper ca si bb-lusii sa fie bine si sa creasca. Vineri ma duc la eco sa ma linistesc 
cu

Micky2007 spune:
Fetelor eu am fost ieri la eco morfologica de 23 saptamani. Tot fetita si baiat avem. Baiatul are 545g si fetita 555g. Cica toate masuratorile sunt in valori normale. Colul este lung de 4 cm si firul de cerclaj este bine merci acolo. IR-urile sunt foarte bune si ele, cu toate ca nu prea stiu eu ce este cu ele. Indicele de rezistenta am inteles, dar nu stiu de ce le mosoara.
Am intrebat binenteles si de cordonul ombilical si a zis ca este intre picioarele bebelusilor si se joaca cu el.
Mi-a dat in continuare vitamine si no spa la nevoie. Si ceva analize de trim. II. Mi s-a facut si un pic rau ca am stat mult si era si foarte cald. Am intrebat cand mai vin si mi-a spus ca intre sapt 32-34. Mi se pare cam mare distanta intre eco.
I-am mai spus ca duminica am avut niste crampe si mi-a spus ca este foarte normal ca se mareste uterul si sa iau no-spa.
Cam atat despre eco.
Stiti cumva daca analizele sunt gratuite si unde as putea sa le fac?
Mi-a dat de facut: hemoleucograma, timp quick+INR, APTT, fibrinogen, urocultura si examen bacteriologic - col uterin.
Va doresc o saptamana frumoasa fara nici o problema.
Micky
23+
+ 

Moniland spune:
Super Micky!!! [bis} Ce ma bucur ca totul e ok. Mi se pare ciudata faza ca urmatorul eco il vei face de abia peste ... 9 saptamani. Idee e sa rezisti pana atunci
. Eu stiam ca, cu cat inaintezi in sarcina monitorizarile sunt tot mai dese. Poate s-au referit la cele morfologice. Ceva poze cu bb in 4D nu ti-a facut?
cu

Micky2007 spune:
A.....am uitat sa va spun ca fetita ii dadea picioare in cap baietelului, si cu greu i-am prins fatisoara.
Moni de ce nu pui la semnatura saptamanile, asa vedem si noi cat de mari sunteti.
Micky
23+
+ 

Micky2007 spune:
Moni asa am crezut si eu, cu cat inaintez in sarcina monitorizarile sunt mai dese. Ieri am intrebat cand mai vin si mi-a raspuns ca intre sapt 32-34. Poate o fi iar morfologica cum spui tu, habar nu am. Eu am crezut ca sunt 2 eco mari si late. Am poze cu fatisoarele lor, daca ma pricep am sa pun poze aici, dar trebuie sa le scanez.
Micky
23+
+ 

si are mare nevoie de ea