Gravidute prin FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 16
dariaioanaxx spune:
Muffinuta- pai nu te stresa din cauza simtomelor, simtomele sunt diferite de la femeie la femeie dar si la aceeasi femeie, de la sarcina la sarcina, ti o spun ca eu sunt patita;eu am ceva greturi,in cate o zi mai rau , alteori mai putin, sanii la fel, ma dor f. rau cateodata, mai ales noaptea;
de kilograme in plus nu mi aminti, eu inainte de fiv am tinut dieta, si slabisem bine, acum am pus 3 kg fata de inainte de fiv;in leg. cu dopplerul, nu stiu mie asa mi a zis, oricum pe 9 feb treb sa merg la celalalt dr. si il rog sa mi explice mai bine;
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
elenada spune:
Muffi draguta nu am azi eco. Tocmai pe 6 februarie asta daca nu imi mai face doctorul meu vreo ecografie pana atunci desi nu stiu ce sa zic. Te pupam de 3 ori.
Bq dar ai facut ceva cumparaturi. Sa le stapaneaca bebe sanatos.
Buluna felicitari pt cavaler. Sa fie sanatos si sa se nasca la termen.
Moniland si eu nu inteleg de ce la sarcina prin fiv mai toti fac cezariana. Vorba ta daca medicamentele intaresc colul de ce mai facem cerclaj. Eu una vreau sa il intreb pe doctor ce sanse am sa nasc natural. Si mie mi-a zis ca voi face cezariana ca sunt doi dar pe mine asa o groaza ma ia cand aud de cezariana. Eu vreau natural sa nasc.
elena
+13 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Elena..ooups..am zbarcit-o
cum scriam la zmeurici..s-a cam dus 20%dc nu o fi mai mult din "greieras"
pupici de trei ori..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
elenada spune:
Muffi nu esti singura. Uite asta e un simptom de gravideala. ia sa nu te mai plangi ca tu nu ai simptome. Va pupam toti 3
elena
+13 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bombonique spune:
Legat de cezariana si eu am discutat cu mai multi dr. Unii au zis ca prin fiv atat bb cat si mama sunt super stresate si de aceea se recomanda cezariana, altii mai traditionalisti au zis ca daca merge nasterea normal, cu dilatari normale, bb ok, nu au nimic impotriva. Varsta nu este un criteriu! Si eu votez pt natural, in cazul in care "rezultanta fortelor" va fi buna! Asa mi-a zis un dr. Nasterea este un ansamblu de forte, iar rezultanta trebuie sa fie pe aceeasi linie cu colul.
Bq
27+
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rami 73 Eu am facut ieri inca o eco la Dr. Albu la 36 sapt. fix, bebelina e bine, in grafic, are 2900 g (dar eu zic ca in realitate e mai mica totusi, mai sunt si erori de ecograf), insa n-am scapat de ce mi-a fost teama...are circulara de cordon. Alt stres pe capul meu, abia astept sa-i zic profului peste 10 zile cand am programarea la el, poate ma baga la cezariana mai repede, ca nu vreau sa risc nimic. Problema e ca prof. Marinescu, din cate am auzit de la mai multe fete, face programarile la fix 40 sapt., adica te lasa pana la limita limitei... sper sa-l conving sa se "grabeasca" putin. Offf, incerc sa ma linistesc totusi, ca stresul nu ajuta cu nimic, dimpotriva.V-am pupat si aveti grija de voi ! ![]() ![]() pozici ![]() rami 36+ Ilinca Maria"Dream as if you have forever. Live as if you only have today." James Dean |
Rami nu-i adevarat eu am nascut la 38fix cu programare facuta de la 35sapt,intre nu m-a consultat deloc,eu ma dusesem pt provocare si el ma programase pt ceza.
Nusy,Liana felicitari pt fetitele cu fundite

Camy sa incepem galeria sau mai asteptam un pic?Oricum nastere usoara si bebe sanatos!
toate burticoasele sa aveti sarcini usoare in continuare!Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Moniland spune:
Eu nu vreau sa nasc natural. Mie mi-e frica. Dupa ce ma chinui cu un copilas si zic am scapat, urmeaza celalalt. Nu, mersi.
Sper doar ca la vara voi gasi un medic sa-mi faca cezariana. ![]()
cu

raloucoutza spune:
fetelor, am si eu o mare mare rugaminte,
Daca mai are vreuna dintre voi (ma refer la cele care au reusit cu DR. Dracea la Gynera)listuta cu analizele necesare pt FIV (LISTA COMPLETA).
Am o prietena care vrea sa mearga la ea , e pt prima oara si vrea sa faca din timp aceste analize pt ca sa nu mai amane urmatoarea ei programare din cauza lor. Va rog mult... Eu am scotocit peste tot si nu am gasit-o in casa
si are mare nevoie de ea
21+
ceciserban spune:
Salutare fetelor va pupik dulce pe toate si sper sa auzim numai vesti bune.Imi pare rau ca nu am mai scris in ultimul timp dar de and m-am intors de la socrii din Nevada in North Carolina am avut o gramada de probleme.Slava Domnului ca le-am rezolvat.In ceea ce priveste bebeul sau bebelina ca inca nu stim sexul Muffi cred ca am luat si eu razna cu stresul desi m incercat sa fiu cat se poate de calma si rabdatoare neasteptat pt mine care mereu am fost stresata.Vreau sa va spun ca aici la spitalul militar la care merg eu totul e diferit fata de Romania.Nu am vrut sa povestesc prin ce am trecut de frica sa nu mai stresez si pe alte fete ca eram eu destul desi ma tineam si inca incerc sa ma tin tare.Dar sa va spun cum a fost .Mi-au facut bhcg imediat no problem a iesit poziiv mi-au comunicat la tel fara sa-mi zica macar valoarea ,pe care nici azi nu o stiu.Apoi mi-au dat alt numar sa sun sa ma programez la ginecolog.Am facut asta m-au progrmat in final peste 2 sapt .Am mers thank God sotul nu plecase inca.Am crezut ca imi vor face eco.Aveam 6 sapt.Doar au stat de vorba cu mine mi-au luat o tona de sange,mi-au dat vitamine si mi-au facut urmatoarea programare.Am intrebat si eco?? nu inca nu avem ce vedea.Da tanti da daca e extrauterina sau mai stiu eu ce ????nu nu are cum daca era pana acum aveai dureri ingrozitoare.Zic ok ce naiba sa mai zic desi va dati seama ca imi venea sa o spanzur.Cand ma uit pe foaia aia cu programarea era pe 31 dec.Am crezut ca e o gluma proasta.Si ii zic tanti eu nu-s acia ca e rev cum facem??pai suna la nr de desubt si reprorameazate.Great zic in gadul meu in timp ce-o trimiteam la toti sfintii.Va dati seama ca nu am avut ce face si sotul a plcat trist fara sa vada bebeul si asta a fost a trebuit sa accept situatia si sa ma rog la cel de sus totul sa fie bine.Am reprogramat intalnirea cu dr pe 20 ian si eram f fericita ca in sfarsit o sa-l vad pe bebe.In ziua aia a nins nu cine stie ce dar cum astia aici au zapada f rar s-au panicat s-a inchis tot orasul si spitalul numai urgenta mai lucra.Am crezut ca fac atac de cord nu alta.Noroc ca de fiecare data ma gandesc la bebe si ma linistesc.Imi zic mereu nu vreau sa-i fac rau asa ca trebuie sa ma calmez.Va dati seama ca totusi dupa o portie buna de plans nu am avut ce face doar sa reprogramez din nou.Azi am fost in sfarsit la doctor si ce credeti surpriza imi zice dr ca ttotul e ok cu analizel de sange ca nu-i problema ca azi mai imi ia sange pt triplu test cred nici nu mai stiu ca m-am socat cand mi-a zis ca trebuie sa ma programez neparat pt ecograf.Si ca ea azi imi face papa nicolau si restul secretiilor sa fie sigura ca nu am ceva infectie si o sa ascultam cum bate inima lui bebe.Ma uit la ea si imi vine sa o bat dar incerc sa ma calmez si sa zic asta e soon soon vorba aia o sa-l vezi pe bebe.Si ce credeti vai fetelor am tras o spaima de am zis ca mor acolo pe masa aia.Ca nu se auzea nici o bataie a inimii.M-am inverzit sau nu stiu la fata am inceput sa tremur dr zice stati un pic revin imediat cu un ecograf.Si revine intr-adevar imdediat cu ecograful.Cred ca pana am reusit sa-l vad pe bebe si inimoara batand am imbatranit 100 de ani s-au mi-a stat mie inima.Multumesc lui Dumnezeu era doar intr-o pozitie mai ciudata si de aia nu se auzea inimoara cu aparatul ei minune.M-am linistit cand l-am vazut miscandu-se si i-am vazut inimoara la lucru.Dar vai prin ce am trecut numai cine a patit ca mine stie.Acum dr ma vede pe 27 feb din nou dar pana atunci maine aflu cand ma programeaza astia la eco.Dar de data asta ma intorc si cu poze acasa sau ....cel putin sper.
Cel mai ciudat e ca am sunat la o clinica privata de eco 3-4D si mi-au zis ca daca nu am intai macar un eco facut la dr meu nu ma pot primi.Asa ca va trebui sa astept din nou n-am ce face.Si mai ziceam eu inainte ca Romania e tara lu papura voda.Lasa ca nici cu America nu mi rusine.In orice caz fetele imi cer scuze ca am ocupat atata spatiu dar voi stiti cum e eu scriu rar da MULLLLLLLLLT.
Va pup dulce pe toate si facem galerie pentru Cami!

Cecilia in sfarsit graviduta
Moniland spune:
Of, Cecilia prin ce-ai trecut. Bine ca bb e ok. Cel putin la noi ai avantajul ca te duci de cate ori vrei la dr. Si mie mi s-a pus pata ca trebuie sa mai fac un eco cat de curand ca altfel o iau razna.
cu