Gravidute prin FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 15
miki-miki spune:
Cami
zugraveste de zor, a scris la un cap de la aspirante ca va naste in we viitor nu in aceasta.
Legat de FIV si cezariana, eu stiu ca dc se face tratament de sustinere cu progesteron cum facem noi nu se mai declanseaza nasterea naturala si de aceea se impune cezariana. Va pot da un exemplu Aurel Cris
care a nascut peste termen pt ca nu i se mai declansa nasterea si in Anglia nu voiau dr sa-i faca cezariana. Dc intrerupeti tratam de sustinere pe la sf trim 1 at e OK pt nastere naturala, dc nu tb sa faceti cezariana. Asta stiu eu din ce am citit pe aci , nu-s dr asa ca nu-i batut in cuie ce am zis
.
Eu va citesc pt ca tb sa plec la drum cu lectia invatata nu ca data trecuta(adica sa stiu tot despre burtici), nu scriu ca nu am ce. Sunt in pauza de toate, tb sa repet anal pt E Coli sa vad dc am scapat de el si apoi sa fac anal de trombofilie sa vad cum ies.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
Micky2007 spune:
Miki multumiri pentru detalii, se pare ca am inteles gresit ca naste week-end-ul asta. Cami lasa zugraveala, parca semeni cu sora'mea, numai ea inainte de nastere zugravea.
miki noi te asteptam cu drag cat mai repede.
Fetelor as vrea sa scriem mai mult despre starile noastre, daca se poate. De exemplu pe mine azi m-a durut burta jos si parca a fost si un pic mai tare, am luat un no spa si mi-a trecut. Cred ca ar fi bine sa impartasim starile noastre si viitoarelor gravidute si nu numai.
Va pup pe toate.
Micky
22+
+ 

andicu spune:
Hello.
Buluna, felicitari pt baietel!!
sa fie sanatos si sa se nasca cand trebuie! 
Despre Cami, am vb cu ea si mi-a zis ca naste vinerea viitoare. O sa ma tina la curent, si eu pe voi, promit! ![]()
Cat despre nasterea prin cezariana, la FIV, sa va zic si ca vb cu cateva fete care au nascut in 2007 ca mine, prin FIV si am descoperit ca multe care au avut trat de sustinere si carora li se declansa nasterea , nu se dilatau..deci chin mare, sau , depaseau termenul si colul nimic-inchis si rigid! nu e o regula, dar cred ca si astea pot fi urmari ale trat noastre, si de aceea, dr recomanda cezariana..
tuturor.
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Sarbatorile de Iarna 2008/2009
, Filip la 1anAsa cresc
rami 73 spune:
Si eu stiam de Cami ca va naste in jur de 30 ian, deci mai e putin...
![]()
Moni,
sa stii ca deocamdata sunt neschimbata fata de cum ma stii, am mai luat 1 kg dar nu se cunoaste; sunt stresata ca nu-mi creste burta !![]()
Eu am facut ieri inca o eco la Dr. Albu la 36 sapt. fix, bebelina e bine, in grafic, are 2900 g (dar eu zic ca in realitate e mai mica totusi, mai sunt si erori de ecograf), insa n-am scapat de ce mi-a fost teama...are circulara de cordon.
Alt stres pe capul meu, abia astept sa-i zic profului peste 10 zile cand am programarea la el, poate ma baga la cezariana mai repede, ca nu vreau sa risc nimic. Problema e ca prof. Marinescu, din cate am auzit de la mai multe fete, face programarile la fix 40 sapt., adica te lasa pana la limita limitei... sper sa-l conving sa se "grabeasca" putin. Offf, incerc sa ma linistesc totusi, ca stresul nu ajuta cu nimic, dimpotriva.
V-am pupat si aveti grija de voi ! 

pozici 
rami
36+
Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
bombonique spune:
Dragelor,
m-am intors cu bine din Hu si cu tolba plina. Adica am cumparat carucior si patut.
Nici acolo covrigii nu sunt pe garduri, recesiunea se simte f puternic. Mai ales in partea de est a tarii!
Dar suntem f multumii de ce am luat.
Nu s-a potrivit socoteala de acasa cu cea din targ, dar in orice caz suntem multumiti. Caruciorul este negru cu portocaliu, de la ABC design, 3tec, model 2008, pliabil, reversibil, cu roti de cauciuc, etc.
Patutul are tot felul de margini de plastic, roti, sigurante, etc. Salteluta e de cocos.
Le-am luat din Kika. In celelalte magazine in care am fost, totul daca este ceva mai delicat (sau mai scump) se face pe baza de comanda, in 6-8 saptamani. Am avut noroc ca ne-a placut si culoarea, pt ca am fi patit la fel si aici.
Nu am fost la Brandon, pt ca am citit tarziu mesajul. Poate data viitoare.
Va multumesc tare mult fetelor pt info.
O sapt. minunata!
Bq
27+
dariaioanaxx spune:
Andicu- mersi pt . ce mi ai spus; la mine nu stiu exact ce a fost nu mia zis ca as fi avut dezlipire de placenta doar ca sacul gestational nu avea marginile regulate; petele maronii bejulii tind sa cred ca au fost de la celalalt sac, pt. ca la prima eco dna dr Dracea mi a zis ca langa sacul gest.cu bebele s ar mai vedea o pata neagra, pe care am vazut o si eu, mult mai mica si care se presupune ca ar fi foat cel de al doilea sac care se resoarbe; nu stiu ce a fost insa sper sa fie bine ! pupici tie si lui Filip !
Liana - iubita ce ma bucur !!!!luptatorul s a dovedit a fi luptatoare !!!!! sa stii ca am citit ca fetitele sunt mai rezistente decat baieteii; pupici
Buluna - asa cum au zis si fetele, la o sarcina prin FIv sau la care sustinerea s a facut cu progesteron foarte rar gravidele se dilata asa cum trebuie, de asta indicatia este cezariana; eu la prima sarcina, obtinuta tot prin tratament,insa nu FIv, la care sustinerea a fost facuta cu progesteron inj., m am internat cu dilatatie 2 cm si dupa 10 ore de travaliu si perfuzii de dilatare non stop aveam dilatatie 4 cm; copilul a suferit la nastere pt. ca a stat prea mult timp angajat cu capul si a avut chiar si o pata rosie pe corneea ochiului, insa multumesc lui Dumnezeu a fost sanatos in rest; verisoara mea tot sarcina cu FIV, la fel sustinere cu progest.,nu s a dilatat si au tinut o 3 zile asa, fiinca nu avea programata cezariana, in final i au facut cezariana cand li s a parut ca nu mai aud bataile inimii la copil; nu vreau sa sperii pe nimeni dar asta e realitatea si n as vrea nimeni sa mai treaca prin asa ceva;pupici
Muffinuta - mergem impreuna sa nastem, da ? ori vii tu aici, ori vin eu in Africa !!!
ca pe acolon am fost inca !![]()
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Moniland spune:
Bq, super ca ti-ai facut cumparaturile si acum poti sta linistita ca ai unde sa-l pui pe bb.
Cu utrogestanul, daca e asa cum ziceti ca nu se dilata colul, atunci de ce se mai face si cerclaj?
cu

muffinuta spune:
'Neata fivoase si sexoase![]()
sper sa fiu iertata ca tocami am intrat pe la alte teme si nu vreau sa starnesc si eu un conflict asa,de lunea..
Buluna,felicitari pt baietel..
Liana..de asemenea felicitari pt fetita ta..numai bine
Moniland..buna dimineata..de trei ori..ma bucur ca esti bine si cum vad activa..Moni am si eu un hematom,asa il numesc astia dar nu scade in dimensiuni desi doctorita spunea acu' vreo 3 sapt ca va disparea treptat..a vent si medicul meu,asa ca sapt asta " il calc",imi schimba si tratamentul..mi-e o frica,Moni de nu ai vazut din alea..tu cum esti greturi,nimic..eu pauza totala,nu tu greturi,nu tu pofte,asa mai selectivaq la mancare..sanii varza..e normal sa te simti asa bine??pupici si le gemenuti
Dariaioana..suntem exact in aceeasi zi!!!stiai,nu?ii scriam lui Moni,Daria ma simt prea bine,mi-e si frica..tu cum esti?eu un pic mai grasuta,dar in rest pauza!!sani fleasca
fundu'cat valiza XXL,de la size 4 bat spre8 toata ziua..de abia astept eco..m-ai cam speriat cu Dopplerul,mai ales ca doc la care am fost aici-sunt in vacanta-l-a pus pt cateva secunde,ne-a luat total prin surprindere..scriai ca doc tau nu recomanda fiind riscant la sarcini mici..m-am ingrijorat,sper ca stia ce face..am mai citit cred ca si alte fete au ascultat inimioara bebelusilor mai repede de 12 sapt...pupici,Daria...as naste oriunde numai sa ajung la 40 sapt!!
Elenada,azi ai eco te astept cu vesti despre gemenuti si povesti fara sfarsit..despre dragoste..te pup de trei ori..
Bq golisi mama magazinele ungurilor!!
dc ma aveai si pe mine acolo ca imi place la nebunie sa merg la unguri-doar 2ore la Szeged-innebune sotul tau,sunt experta la shopping,ce-i drept mi-am mai format mana aici la africani
..pupici..
fetelor sa aveti o saptamana de pomina,super faina,aici e o caldura de innebunesti,nu prea imi vine sa calatoresc in RO!!
la toata lumea..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!