Gravidute prin FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor!

Liana felicitari pt fetita..

Ralucapaun..si eu sunt ciudat relativ calma,am realizat asa destul de tarziu ca nu ai ce sa faci la o adica,asa ca incerc sa imi pastrez emotiile in frau..nu e usor..si astept ca si tien urmatorul eco..mi se pare o vesnicie pana atunci..

Moni,Elena..pupici si la gemenuti..

fetelor va doresc un weekedn fantastic fara emotii..fara probleme..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUSY asa este curand face un anisor,ce sa zic in afara ca nu doarme noaptea nici acum bine altfel e sanatoasa slava Domnului,s-a facut o adevarata smechera si ne are pe toti la picioarele ei.O sa vezi curand cum este,ai grija de tine si de bebelina

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Nusy FELICITARI pentru fetita sa ai sarcina usoara si pana la termen

Bonbonique poate scriu prea tarziu dar mai este un mare lant de magazin pentru bebe in Ungaria (si in Debrecen) si este deschis si duminica , uite adresa de web www.brendon.hu merita sa te duci si acolo

Kineta stii ca eu am gemeni dar nici mie nu au facut cerclaj pentru ca colul era ok doctorita mi-a zis ca daca e cazul poti sa ai probleme si cu cerclaj si am nascut la programare ....cu timpul e normal sa se scurteze colul :-))

Fetelor sarcini usoare si la termen va doresc

Kittyke mamica lui Fanni si Mark

http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

M-ia zis dr, ca o sa am un baietel. Si ca este foarte bine, colul este lung si inchis.
Intreb: de ce sarcinile obtinute prin FIV se finalizeaza prin cezariana? Mi-a zis dr. ca la FIV se indica cezariana. Are importanta asa mare modul cum este obtinuta sarcina daca decurge normal?

Liana, ne incuscrim...

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy, Liana30 felicitari pentru fetite!
Ralucapaun, Dariaioanaxx va tin pumnii in continuare dragelor!
Zisa_cami nastere usoara iubita!
Tuturor gravidutelor le doresc sarcini usoare si la termen!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

buluna, felicitari pt carucior albastru!!! Dr. zic ca fiind sarcini obtinute asa de greu, aleg varianta cea mai usoara pentru copil atunci cand se nasc. Nu se risca la nimic. Acum daca tu insisti pe nastere naturala sigur te va lasa sa nasti asa.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

KITTYKEce mai faci,ce-ti fac bebelusii,sunt cuminti,vad ca au mai crescut,tu cum esti,esti extenuata sau te-ai obisnuit?Bulunafelicitari pt baietel

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buluna felicitari pentru baietel. Sa dea DD sa sa nasca sanatos si sa o bucure pe mamica.

Micky 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Buluna, mie nu mi-a recomandat doctorul nastere prin cezariana, m-a intrebat pe mine cum vreau sa nasc, eu am ales naturala, asa am si nascut si n-a patit bebe nimic. Dar Buluna, doareeeeee tare!!!!!!!
(Nu stiu daca as mai alege odata naturala )
Sarcina usoara la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetelor cine ne da si noua vesti despre zisaCami? Are cineva numarul ei de telefon? O fi nascut?
Oricum daca nu ai nascut inca Cami noi iti facem galerie

Micky 22+ +

Mergi la inceput