Gravidute prin FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUSY,LIANA felicitari pt fetite.
Burtici sarcini cat mai usoare va doresc si va asteptam la mamicute.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Liana, FELICITARI pentru domnisoara !!! Sa fie sanatoasa si sa va vedeti cu bine la 40 saptamani !

pozici

rami 35+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ce atmosfera frumoasa! Ma bucur enorm sa vad atatea vesti bune, bebici sanatosi si posesoare de burtici fericite. Sa dea Domnul sa o tinem tot asa!

Ma tot laudam io cu nastere naturala (fara epidulara, in apa) iar ieri am avut intalnirea cu moasa si se pare ca in cazul sarcinilor obtinute prin fiv sunt mai rezervati. Centrul pe care il alesesem e foarte ... intim, linistit,singura in camera, cada ptr nasteri la 2m de pat, nici nu simti ca esti intr-un spital! Doar ca astfel de centre sunt conduse doar de moase si dupa parere ei imi recomanda sa nasc la Delivery Suite, unde medicii monitorizeaza mama si copilul in permanenta. Zice ca am trecut prin destul stres cu tratamentul si ca ptr linistea noastra e mai bine sa fim inconjurati de medici si moase, nu doar de moase. Mi-au oferit consiliere (se pare ca asta e procedura in cazul sarcinilor obt prin fiv) pe 3 febr am intalnirea cu psihologul! Tot pe 3 imi repeta toate analizele si apoi vor lua o hotarare. Dar cred ca luam noi hotararea pana atunci, si decat sa ma invinovatesc ptr o nastere grea, copil traumatizat, mai bine ma duc din prima la Delivery Suite. Am fost foarte surprinsa, sincer, credeam ca ofera consiliere doar in cazul fiv-ului nereusit! Mie mi se parea floare la ureche!

Bianca 35+ AMR 5 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Ralucapaun felicitari graviduto .Sarcina fara probleme si la termen

Nusy ,Liana felicitari pt fetite sa fie sanatoase si frumoase

Bombonigue am intele ca in apropiere de Metro care este pe partea dreapta ,pe partea stanga gasesti ceva magazine sau mol nu stiu ca inca nu am fost.Poti sa mergi si la Forum care este tot in drum spre Metro in oras pe partea stanga.Sunt si indicatoare .

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Multumesc ,dragele mele, pentru urari,sunteti tare dragute!!!

Moni: multumim pentru vesti despre Liana,chiar nu mai stiam de ea nimic,cand vorbeam eu cu ea, prin sapt.14-15,credea ca e baietel.Acum avem amandoua fetite.Felicitari pentru rezultatul la dublu test!

Rami: te dulce,n-am mai avut contractii,slava Domnului,ca tare m-am speriat atunci...Sper sa nu-si "schimbe" sexul la urmatoarea eco(adica joi),as vrea sa ramana fetita.

Cris: printesa ta ce face? mai are putin si face 1 anisor! Sa fie sanatoasa!

Nusy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Rami si mie mi-a zis doctorul sa beau multa apa si din fericire pe asta o suport. Beau vreo 2 litri si ceva pe zi. Saptamana viitoare o sa ii zic doctorului meu cum sta treaba sa vedem ce zice. Azi a fost mai bine am reusit sa mananc o omleta din 3 oua cam in jumatate de zi am baut un pahar de sana si am mancat un colt de paine proaspata si putin iaurt cu fructe si nu am varsat.
Sunt cea mai tare. Mie nu imi curge sange din nas mie imi curge jos.
Bine ca sunt bebeii bine. Sanatate multa tie si bebelinei.

Felicitari liana pt fetita sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen.

Pupici la burtici

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Liana sa-ti traiasca luptatoarea si sa fiti fericiti
Felicitari si bun venit la odisee Ralucai, sedere fara evenimente neplacute si pana la implinirea celor 40 de sapt
Nusy speram sa nu se schimbe sexul bebelinei peste noapte felicitari

Bianca 36+ AMR 4 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Nusy, Liana, felicitari pt fetite! sa fie sanatoase si grasane!

Dariaioana,am citit din urma si am vazut problema ta, si vreau sa te linistesc. Si eu am avut desprindere de sac , am sangerat usor, maroniu-bej maroniu pana la 14 sapt. In timpul asta am fost in concediu medical si am stat mai mult in pat. Insa , cu timpul, din repaos, s-a lipit la loc si nu a mai ramas nici urma, drept pt care din trim. 2 am avut o viata normala ( mai putin sex ). Am avut sustinere cu Utrogestan 6/zi pana la 10 sapt, 4/zi pana la 12 sapt, 2/zi pana la 14 sapt, 1/zi o sapt, 1 la 2 zile pana in a16a cand am terminat. In plus, mi-a dat vreo 4 sapt, cam din a8a s, si Duphaston si in primele 10 zile de sangerare,mi-a mai dat antihemolitice sa ajute la eliminarea sangelui (desi a zis ca nu ar fi neaparat necesar). Iti doresc sa scapi repede de stres si sa ajungi cu bine la 37 min-40 max saptamani!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rami, ceva poze la 35 sapt nu ne areti? Doar stii ca sunt cu ochii pe tine

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello girls,

Multumesc pentru primire Doamne ajuta sa fie bine pentru toata lumea!

Tocmai ce spuneam ca nu mai am pete, joi seara am avut ceva sangerare si spre mare mea surprindere nu m-am panicat..Am luat utrogestanul oral si am fost cam high, eram in alt film:) Sotul meu a ajuns tarziu acasa si mi-a zis ca m-am trezit din somn si i-am povestit foarte vesela si fericita ca am sangerat:)).
Am fost la medic dimineata si mi-a zis ca se elimina embrionul care s-a oprit din evolutie. Chiar mi-a aratat pe echograf ca abia se mai vede sacul gestational.

Pupicei si va doresc un we cat mai linistit.

Raluca

Mergi la inceput