Gravidute prin FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 12
kineta spune:
RALUCA bine ai venit,si sedere cat mai lunga,adica pana la 9 luni
. NUSYfelicitari pt fetita
,si eu am o durere din cand in cand in dr jos in zona inghinala,cam in dreptul apendicelui,intr-o seara chiar am crezut ca fac vre-o criza,dar cred totusi ca este colonul,dar eu iau imediat no-spa,la cea mai mica jena,hop no-spa
.
18+

bombonique spune:
Nusy felicitari pt fetita!

Elena 
Bine ai venit Raluca!sarcina usoara si bb sanatos! Si eu jelesc inca dupa celalalt/ceilalti, dar asta e
! data viitoare!
Maine mergem la Debrecen la cumparaturi. Ni s-a pus pata pe carucioare si patuturi. Vrem sa le cumparam deja, pt ca mai tarziu nu voi mai putea iesi decat prin oras.
Fetelor care ati facut FIV in Debrecen, ma puteti indruma spre ceva magazine, zone comerciale etc?
A mai trecut o saptamana!
Pupici!
Bq
27+
dariaioanaxx spune:
muffinuta- te pup si eu, dar unde ai disparut? eu sunt binisor sa zic asa, pete nu mai am de luni, ceva intepaturi din cand in cand doar; aseara am fost la eco si bebe era bine, sacul gestational si a revenit aproape complet, arata vizibil mai bine; bebe al tau ce face?
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Moniland spune:
Bq, shopping placut!!!!! sa-mi zici apoi tot ca sigur ajung si eu afara la shopping
. Si cum Debrecen e cel mai aproape de noi nu e exclus sa alegem zona aceea. 
elena, neaparat sa-i zici dr.-ului de starile de voma ca nu sunt bune/sanatose. Am mai tot citit prin carti si zice ca trebuie sa bagam in noi cu 300 cal/copil zilnic, dar calorii bune
. Iar daca tu tot dai afara sa nu fie apoi probleme cu copilasii chiar daca mai ai inca rezerve. Sunt curioasa de parerea dr.
cu

muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Ce ma bucur cand vad ca toata lumea e in dispozitie buna si avem numai vesti bune!!!
Elena,da mi-am revenit..ma si sperie ideea ..ma simt atat de bine,parca prea bine..e in regula?adica totul e perfect..asta e ingrijorator..!nu-s obisnuita,doar in emotii si stres
..
Elena de trei ori..
Moni,ce ma bucur ,m-am tot gandit si ieri la tine..asa cu pasi marunti si siguri..uite esti in trimestrul 2,nu??Doamne vremea zboara!!
Moni si le cei mici..sa vedem ce vei avea..am o inima![]()
Dariaioana..ma bucur ca ai fost la eco si esti acum linistita..eu una m-am convins,daca da Dumnezeu da cu amandoua mainile..alteori ne chinuim ,straduim sa gasim solutii si degeaba..cat despre leutul meu,l-am vazut acum 2 zile de abia astept saptamana viitoare..nu stiu dc voi fi inca aici in Knysna sau ne intoarcem pt cateva zile in CT,apoi iar aici ca are sotul meu ceva afaceri aici neterminate..asa ca ma plimb si eu..mi-e dor de CT de "buzz-ul" de acolo,shopping,etc..
Daria..suntem impreuna..
Ralucapaun..e extraordinar,Raluca bucura-te din suflet..esti la odisee..cate fete nu ar vrea sa fie aici,vezi ce lupta se duce la FIV..cate sperante naruite..eu zic ca esti pe drumul cel bun..si eu ca si tine m-am facut carpa cand i-am auzit inima,m-a surprins doctorita complet..apoi cand se misca Doamne pana saptamana viitoare pana merg la eco innebunesc.numar zilel pana atunci si pana trec primul trimestru,am emotii cu galeata,mai ales ca acum am energie,ma simt prea bine..e de speriat si asta..ca si tine,ce n-as da sa am un eco acasa..sa le cerem alor nostri unul de Valentine..
te pup..
Vally,merci
,m-am distrat facand tot felul de teste..dar cum la FIV poti sa calculezi..ca ce au ales doctorii in laborator asta este![]()
Alinutza78[pup]
Fetelor,va doresc un weekend de vis..si pupici la toata lumea
Bq,madame..bafta la carucioare
..te invidiez..ridica moralul..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
bombonique spune:
Moni, Muffi 

Am gasit un site, sper ca si magazinul sa fi le fel.
http://www.babycenter-debrecen.hu/katalogus.php
Sunt si pt gemeni carucioare!

detalii luni!
Sper sa fac fatza!
Bq
27+
elenada spune:
Moniland o sa vorbesc cu doctorul cand ma duc saptamana viitoare la el. Cei drept i-am zis eu ca am greturi el s-a bucurat dar nu i-am zis ca eu slabesc si ca nu mananc mai nimic. Tot timpul alergam la el cu hemoragiile mele asa ca uitam de greturi si alte alea. Incep sa ma ingrijorez si eu ca totusi 5 kg e ceva si ei sunt 2 nu 1. Plus ca nu sunt o persoana mai plinuta sa zici ca nu e problema ca am de unde. Aveam 64 kg la 1,70 inaltime ceea ce e bine dar nu e foarte mult. Acum am 59kg. Oricum azi am papat nu mult dat am papat.
Mi-am facut o omleta ca ma taiat cheful brusc sa pap asa ceva si de azi dimineata tot mananc la ea. Azi o termin
sper.
Muffi asa sa ramai optimista si bucuroasa de bebelusul tau. Nu e ea sarcina cea mai frumoasa perioada din viata unei femei. de ce ne chinuim noi atat sa o facem urata. Asa ca smile draguta mea ca nu vrei sa nasti un bebe morocanos ci unul vesel.
Raluca bine ai venit. Sarcina usoara si ce i-am scris lui Muffi e valabil si pt tine. Bucurate pentru fetita ta blonda care e la tine in burtica.
Nusy felicitari pentru fetita. Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen.
BQ spor la cumparaturi. Ce bine ca pt tine e usor sa ajungi in ungaria. Super. Sa ne zici ce ai cumparat si cat te-a costat.
Multa sanatate tuturor burticilor.
elena
+12 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
nusy spune:
Kineta, Bombonique,Elenada:
multumesc frumos!
Eu cred ca sunt pe cale sa racesc...ma simt cam nasol...si mi-e sa nu fie viroza,ca am tot vazut persoane bolnave de viroza...am luat un paracetamol,am facut frectie cu spirt,mai beau si un ceai mai tarziu putin..off...n-am niciun chef de asta...
Nusy
17+ 
Moniland spune:
nusy, felicitari pentru cariuciorul roz!!!!
Si ia uitati cine mai are un carucior roz ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza Fetelor, tocmai am vorbit cu Liana, miine implineste bebelina 22 de saptamini, se simte bine doar ca nu-i functioneaza net-ul si tocmai astazi a aflat ca vor avea o fetita ![]() ![]() ![]() Sarcina usoara Liana si sa va dea Dumnezeu o fetita sanatoasa ![]() ![]() Daniela, mami de capsunica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete![]() Elvetia in miniatura![]() |
cu

rami 73 spune:
Elenada, nu fi asa ingrijorata cu greturile/varsaturile, si eu am trecut prin exact aceleasi stari, tot asa, am slabit, dar toti medicii mi-au zis ca bb-ii isi iau singuri ce le trebuie, singurul pericol e ca te anemiezi tu, ei sunt bine mersi. Ca dovada ca ulterior bebelina mea s-a dezvoltat f. bine, cel putin pana acum. Iar la mine greturile au durat pana prin saptamana 20, sper sa nu fie la fel si la tine...
Oricum, pana nu-si fac damblaua greturile astea n-ai ce sa faci, iar cu forta nu poti manca, mai rau faci. Incearca sa mananci putin si des si profita de momentul zilei cand te simti cel mai bine. Eu de exemplu mancam cel mai bine dimineata, culmea, dar dupa-amiaza si seara...dezastru ! Daca faceam greseala sa ma fortez, varsam si bruma de mancare pe care reusisem s-o inghit...
Cat despre sangerari, si eu pateam exact la fel, cand vomam automat ma busea sangele pe nas. In plus, am avut hemoragii nazale aproape toata sarcina. Acum, mai spre final, au incetat. Dar sunt perfect normale, chiar daca nu le au toate gravidutele, apar din cauza ca fluxul sanguin aproape se dubleaza. Daca totusi te simti foarte slabita (ar fi bine sa vezi cum stai si cu analizele uzuale de sange), exista varianta sa-ti faci niste perfuzii cu vitamine si metoclopramid in spital. Te mai pun putin pe picioare. Eu n-am facut, am vazut ca au apelat la chestia asta fete care chiar nu puneau nimic in gura, nici macar apa. Atentie, deshidratarea e intr-adevar periculoasa. Mie dr. imi spunea ca nemancata pot sa stau
dar neaparat sa beau apa. Desi nici la asta n-am prea excelat, nu puteam sa beau mai mult de max. 1 l/zi, insa mancam multe fructe. Inca ceva, mie dr. mi-a zis sa iau pt. greturi metoclopramid pastilute (3/zi inainte de masa) si ceai de ghimbir.
Nusy,
fetita zici...
sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea ! Sper sa nu se transforme iar la urmatoarea ecografie.
Ai mai avut contractii ?
pozici 
rami
35+
Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean