Gravidute prin FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 11
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Moni,ca ma bucur,Doamne ce bucurie ca gemenuzii sunt sanatosi,nu ca ma indoiam,dar e atat de bine sa ai certitudinea..si Moni,timpul zboara,uita-te la tine deja sunt atat de mari bebelusii.te pup ,Moni,felicitari din inima..
Fetelor,Dariaioana ce faceti??te pup,Daria..mi-e dor sa stiu ce faci.
.
Ralucapaun..sper ca esti bine,fara pete ,alte probleme..si eu o iau incetisor..suntem tu Daria si cu mine cam in aceeasi perioada..sa dea bunul Dumnezeu sa fie totul bine!!te pup
Fetelor sa aveti o zi superba!pupici fara diferentieri la toata lumea..
Elena iti scriu si la zmeurici..
Bq ..esti in 26sapt..acusica zboara vremea...
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
bombonique spune:
Borzasimo felicitari pt bb David!
refacere rapida si bb minunat!
Bravo Moni pt rezultat DT!
Bq
26+
andicu spune:
Moni, esti o draguta, ca de obicei! multumim de compliment, si sunt sigura ca si gemenii tai or sa fie o frumusete! felicitari pt rezultat! sa fie tot asa sarcina ta pana la capat! 
Cat despre surioara/fratior, macar sa fie, ca frumos isi vede puiul orice cioara! ![]()
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Sarbatorile de Iarna 2008/2009
, Filip la 1anAsa cresc
Micky2007 spune:
elenada eu zic ca este bun colul la asa lungime. Ma bucur ca faci cerclaj. 
Moni nici nu avea cum sa iasa altfel.
Micky
22+
+ 
kineta spune:
FETELOR va multumesc pt sfaturi,eu vreau sa fac cerclaj profilactic,i-am si spus profului,dar el a spus ca nu este nevoie pt moment,si ca vb la 23 sapt,cu toate ca stiu ca se face pana in 22,dar va dati seama ca nu -l puteam contrazice ,dar eu mai merg si la alt medic si voi cere si parerea acestuia.ESTE adevarat ca nu stiu cum voi aparea la Marinescu cu cerclaj facut de altcineva,dar vad eu ce solutie gasesc ,va pup pe toate

18+

Moniland spune:
Elena, eu de vreo 2-3 zile sunt intr-o stare de euforie, nu stiu de ce dar e bine.
Nu mai vomit asa des, suport relativ bine mirosurile, doar cele urate nu. Adica parfumurile sunt foarte bune, pe cand mirosurile de wc imi intorc stomacul pe dos. Asa ca evit sa ies la wc in alta parte decat acasa si atunci nu am pb.
Muffi, am simtit ca nu au cum sa aiba probleme copilasii, dar vorba ta, cand ai certitudinea e mult mai bine.
Bq, 
Andicu, ai dreptate, eu deja imi vad puiutii frumosi.
Micky, asa si e. Sa vedem la TT cum va fi, dar cred ca tot asa. ![]()
cu

bombonique spune:
Moni mie starea de euforie mi s-a manifestat prin faptul ca am putut sa dorm!

De vreo cateva zile, pot dormi bine si noaptea si peste zi cate-odata.
Bq
26+
nusy spune:
Buna, dragele mele!
Eu am fost ieri la o ecografie pentru a depista de ce ma doare in zona vezicii urinare continuu (povesteam la un moment dat cum se manifesta),iar doctorita respectiva,cand i-am spus ca sunt insarcinata,nu s-a putut abtine sa nu faca eco si la bebe. Ceea ce m-a bucurat,bineinteles,ca nu il mai vazusem de 2 sapt. Era foarte bine,se zbenguia de zor,i-a facut o gramada de masuratori,toate foarte bune si...surpriza cea mare si extrem de placuta pentru mine a fost ca e fetita!!!Si era foarte sigura de asta d-na dr...Asa ma bucur...e exact cum imi doream. Desi,la ultimele 2 ecografii(la 12 s si la 15 s) mi s-a spus ca pare a fi baietel.
La mine,absolut totul e in regula,nu se poate explica de ce am acea durere...nu hernie inghinala, nu vezica cu probleme..nimic-nimic...Singura cauza ar mai putea fi constipatia si balonarea difuza...Mi-a spus sa-mi rezolv aceasta problema,caci altceva n-am nimic...Cel putin m-am linistit ca nu e hernie,ca nu ma gandeam decat la ce ma fac daca se stranguleaza si trebuie sa ma operez de urgenta...
Joia viitoare vin la dr.Rotaru pentru ecografia si triplul test,la 18 s.Cam asta despre mine...in rest,ma bucur din plin de miscarile bebelusei..face valuri in burtica mea...e tare haios...
Va pup pe toate si sarcini usoare in continuare!
Nusy
17+
elenada spune:
Moniland ma bucur ca esti bine. Ar cam fi vremea sa se opreasca si greturile astea. La mine in schimb de vreo cateva zile sunt oribile. Ma trezesc dimineata ma dau jos din pat si alerg la baie sa vars. nu am mare lucru ce varsa dar imi vars sucul gastric. Pe urma imi este asa rau ca numai cuvantul mancare ma face sa fug din nou la baie. Cum vars cum sangerez. Asta e chestia care ma seaca cel mai tare. Daca nu sangeram vomam mancam vomam mancam si tot asa. Tot de cateva zile ma simt cam lesinata. Saptamana viitoare merg la medic si o sa discut si despre asta. Psihic si e sunt intr-o stare euforica. Sunt atat de fericita si bucuroasa de bebeii mei de nu am cuvinte sa descriu.
Bq ma bucur ca ti-ai gasit linistea si poti dormi.
elena
+12 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Va citesc de pe vremea cand faceam stimulare pentru fiv dar am asa mari superstitii ca am tot amanat sa scriu.
Sunt in a 7-a saptamana, ma simt ok, doar usoare greturi, fara voma (ceea ce mi-a daramat un mit bine inradacinat cum ca sarcina=voma:))).
Mugurasul meu e ok, i-am auzit inimioara si m-am topit toata. Mai jelesc un pic ca celalalt nu s-a dezvoltat, dar asta e.
De la stimulare un ovar a crescut f mult, are 11.5 cm si ma deranjeaza cam tare mai ales spre sfarsitul zilei, dupa ce stau la serviciu 9-10 ore pe scaun ( mama ma-sii de serviciu:()
Muffi, nu mai am pete, numai niste pitici maaaari pe creier:). Acum incerc sa ma stapanesc, sa nu fug la echo in fiecare zi...desi i-am zis la sotul meu ca mi-as dori un echograf cadou..de asta chiar am pofta..Te pui cu femeile gravide:)
Pup toate fetele!
Raluca