Gravidute prin FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKImultumesc de raspuns,scriu si eu cu o mica intarziere,acum am venit de la eco,proful a spus ca sunt bine bebeii,au cam 16 cm amandoi,a mai masurat el ceva dar nu a comentat la nk,l-am intrebat si de cerclaj daca este cazul sa fac,si a spus ca pt moment nu se impune,si ca vedem pe la 23 sapt cand imi va face o morfo,parca mi-se pare cam tarziu atunci pt col,dar o sti el ce stie,oricum mai merg la un medic sa urmaresc colul si sa mai fac eco,si vom vedea ,poate nu o fi nevoie,

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kineta, si l-am intrebat ieri pe dr. de la DT daca in cazul meu cu gemeni se recomanda cerclaj si mi-a zis ca daca colul e ok atunci nu. Mai degraba la cele care au avut pb de genul avorturi, unde colul e fortat. Dar am citit ca pentru lungimea colului e foarte buna odihna, repausul la pat. Asa ca, la cat mai multa!!!!!

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MONIDA STIAM SI EU varianta asta,dar mai bine e sa fim precaute,si oricum sa intrebam ,ca dupa aceea ne pare rau ca nu am intrebat,ORICUM mai intreb si alt medic ,sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa nu fie probleme,la toate gravidele doresc asta.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Borzasimo felicitari pt DAVID

Moniland,Elenada si felele care treceti de cele 12 saptamani ma bucuri ca bebeii vostri sunt bine si cresc.

Kineta si pt tine ma bucur ca bebeii sunt bine.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Micky spune-mi te rog tu de ce mai iei utrogestan?La ce mai ajuta?

20+

Mergi la inceput

Andicu, tot mai frumos se face Filip. Sunt curioasa cum va arata surioara
Kineta, asa fac si eu cer parerea mai multor medici.
Sima, asa mi-a zis si dr. ca bine ca am trecut de 12 sapt ca riscurile au scazut considerabil. Dar prea linistita tot nu pot sta

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

kineta eu te sfatuiesc sa faci totusi cerclaj profilactic chiar daca nu se impune acum. Avand in vedere ca ai 2. La mine este de 4.5 cm si inchis, deci este extrem de lung si totusi am facut ca asa am vrut eu la 21 saptamani. Cu cerclajul profilactic nu are ce sa se intample, crede-ma, duc o viata la fel de normala.
Asta este sfatul meu.
Eu dupa ce m-am rugat de Herghelegiu sa imi faca, mi-a zis ok imi face avand in vedere ca sunt 2 si ca am facut si FIV. Acum vezi si tu, dar nu ai ce pierde.

Micky 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

sima nici eu nu stiu de ce mai iau utrogestan, dar daca asa am auzit si eu la fete, am zis sa nu renunt de tot.

Micky 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello burticutelor

Borzasimo felicitari sa fiti sanatosi si sa va bucurati de baietelul vostru toata viata.

Mie la ecografia morfofetala mi-a masurat colul si era 3,65. E ok?
Doctorul meu a zis ca e bine sa facem cerclaj profilactic. Saptamana viitoare deja stabilim cand il fac. El a zis ca avand in vedere ca eu si sangerez chiar e bine sa il fac.

Kineta paza buna pazeste primejdia rea asa ca nu vad de ce sa nu faci cerclaj profilactic.

Moniland cum mai stai cu greturile? Eu una nu mai pot sunt terminata nu mananc mai nimic. De cateva zile am inceput sa ma simt lesinta si ma cam doare si capul. Sper sa nu am probleme din cauza ca nu mananc.

Sima am ajuns si la 12 saptamani. Nu imi vine sa cred.Sanatate multa si la cat mai multe saptamani pana la termen.

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Am primit rezultatul de la DT si am risc scazut de sindrom down si edward.

cu

Mergi la inceput