Gravidute prin FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Elenada multumim de urari
zisaCami io incep galeria de astazi nastere usoara si sa auzim doar de bine

Fetelor, care sunteti mai perseverente decat mine, ce stiti de @pop@? sincer nu am vazut-o la acest subiect, sper ca e bine.

Noapte buna, sa visati cu ingerasi

Bianca 36+ AMR 4 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buluna nici eu nu ma asteptam ca fata mea sa fie asa batausa. Ce ma bucur ca a inceput si baiatul tau sa dea din manute sau picioruse, ti-am zis ca este asa de frumos....
Eu sunt topita, cred ca toata ziua dau amandoi. Cateodata si noaptea se joaca, ca ii simt cand ma duc la baie.
Eu am niste arsuri de mor, nu stiu ce sa mai fac. Pana la urma am sa iau niste pastile, ca tare rau este.

Micky 23+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Monisecsi mami secsi, de acu incolo vrem burtica de gravidutza cu gemenei.Tin pumnii la eco poate iti spune si ce sex au,eu am aflat la 14 sapt,iar la 15 am simtit prima oara cum misca.

Muffi ma faci sa rad cu lubenita ta si cu drumurile la frigider,mie mi se pusese pata pe ceapa in primele sapt, apoi pe struguri mancam cate 2-3kg pe zi cu covrigei sarati altceva nu puteam, apoi la sf sarcinii zeci de borcane de compot de piersici

Cami, anul trecut pe vremea asta erau pt mine galeriile fetelor si cuvintele de sustinere,sper sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos cel putin cum am avut eu

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor,
Va multumesc mult ca va ganditi la mine si imi cer scuze ca nu va raspund fiecareia in parte!
Eu sunt in mare criza de timp si cu nervii in "pioneze" din cauza renovarii ... de la un sifon care trebuia schimbat in baie, am ajuns sa schimb absolut tot: gresie, faianta, obiecte sanitare ... dar asta nu e tot: mai grav e ca mi-au pus faianta stramb si implicit si tavanul ... imi vine sa ma impusc si am 2 solutii: ori las stramb si refac totul peste un an-doi, cand ma linistesc; ori dau toata faianta jos din nou si refac totul!
Toata noaptea am visat numai gresii si faiante ... asta in conditiile in care in mai putin de 24 de ore nasc! Abia astept anestezia totala ... sa ma mai odihnesc si eu!

38 +
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Cami iti doresc din tot sufletul nastere usoara si un bb sanatos!!

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Cami, tinem pumnii, Doamne ce emotii am deja si eu. Pe 12 februarie ma duc si eu sa stabilesc data cezarienei care va fi se pare tot in sapt. 39, adik peste 3 sapt. Nastere usoara iti doresc.

Cami 35+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Uauu Cami,iti doresc sa iti revii repede si bine din anestezie, iar Raducu sa fie un baietel mancacios ca sigur frumos va fi.
Muffi, cat pe ce sa nu ma duc la eco de maine ca am primit o alta oferta de a ma duce la ski in Austria. Bine ca nu cu gandul de a skia ci la shopping. Dar am renuntat de lene ce imi este. Asa ca maine dicutam impresiile de la eco a mea si a ta. Tin pumnii sa vedem bebelasi sanatosi.
madalina, mi-am aratat si eu ciorapii cum a facut si Rami . Poza e la 13 sapt si in burtica sunt gemenii
buluna, misto faza cu dormitorul roz . La mine camera copiilor e un mov deschis dar varianta spre roz .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cami bafta maine nastere fara probleme si un bebe sanatos. Multa sanatate la amandoi.

Moniland Muffi maine va asteptam cu vesti de la eco. Abia astept sa mai ziceti ce fac bebicii vostri.

elena +13
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

CAMI,NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Micky2007, felicitari pt pereche! n-am apucat sa te felicit! dupa mine, e cel mai frumos lucru care se poate intampla! sa faci 2 si sa fie si fata-baiat!

MOni, super burtica, chiar sexi!! asteptam poze cu burtica sexi din ce in ce mai mare!

Ca vorbeati de pofte, eu am fost innebunita in sarcina dupa acrituri! desi era explicabil in primul trimestru, eu am tinut-o asa pana la sfarsit! lamaie, suc de lamaie, inghetata de lamaie, muraturi, varza acra, limonada, fructe acrisoare...dovada prezenta : copilul meu musca din lamaie fara sa clipeasca! si ii si place!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput