Comori de nov-dec 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
Salutari si de la noi... sa aveti o zi frumoasa...
A mai scris si paxela... si raluca
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti o Duminica placuta
oti sanatate ai grija de tine
sanatate puiutei tale Mihaela
si tuturor bolnaviorilor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Otiliav spune:
Pentru Andreea , rezumat din 3 capitole:
Citat: |
Autor: andreap Raspuns la: 22/04/2005 14:29:48 Mesaj: fetelor,Mariuca mea are viermisori in fund!Nu are stare deloc,e maraita,daca ii iau din mana o revista de ex.ptr.ca o mananca incepe cu urletul...Ce o fi cu ea? Pana acum mai statea si singurica ,rodea la o jucarie,acum nimic nu-i convine!Unde apar primii dintisori?jos sau sus?Parca nu s evede nimic.... Simina,ce reteta ai tu de supa cu orez? Onitza,drum bun si liniste! Autor: andreap Raspuns la: 22/04/2005 16:32:01 Mesaj: Jasmine,si eu la fel.Abia reusesc sa-i dau maxim 50 ml.de pire fructe,si asta juma' pe ea!Apoi nu mai vrea,strange buzele si intoarce capul.Supa si aia mananca maxim 100ml.(ma rog,la fel ca la piureul d efruce,juma' pe ea). Mikimi,se pare ca era somnicul,bata-l vina!Azi dimineata a dormit 1 ora in loc de 2-3 cum dormea,si toata ziua a fost ciufuta.acum a mai dormit 40 minute,sper s afie mai vesela.Daca face la fel,sun doctorita sai ii iai Calgel Si eu tot seara ii dau cereale,ii fac cam 60ml.,apoi o pun la san. Autor: andreap Raspuns la: 23/04/2005 10:09:30 Mesaj: Buna dimineata! Viovio,super poze! Monica,imi place faza cu suptul din lingurita si mancat din biberon..Las'ca Ruxi e cuminte si se invata ea!Pupici lui Alex cel ranit. Try,eu stiu ce sa zic?Sper sa nu fie dintisorii,mai vreau si eu un pic de liniste Mariuca a mancat aseara 80ml.cereale dupa care a supt si laptic.S-a mai trezit la 1.30 apoi la 5.45.Acum doarme de la 9.15.Am reusit si dimineata sa-i indes pe gat aprox.80ml. de piure mar+morcov+banana+portocala. Ce vreme urata fetelor!Si cred ca-i si frig!O s afacem un Paste cu brad. Pupici su mai vorbim Autor: andreap Raspuns la: 23/04/2005 20:42:06 Mesaj: Buna seara!Iata ca bantui si eu desi sambata la ora asta as trebui sa ma distrez....Si m-am distratAm ajuns cu Mariuca la doctor ptr.ca e tare maraita de ieri;nu-i convine nimic,nici in brate,nici plimbata,nici in fund,nici pe burta..nimic,maraie si e tare plangacioasa.Ca urmare am fost la saraca doctorita acasa..Si sa vezi minune:Mariuca mea a zambit tot timpul,a gangurit de cred ca a zis saraca femeie ca-s nebuna de legat.A controlat-o:nu are febra,nu are nimic in gat,nici la dintisori nu se intrevede nimic..concluzia????Habar nu am.Mie mi-e frica de lovitura aia la cap,desi mi-a spus ca daca era ceva se vedea atunci imediat,nu dupa 1 luna si ceva.Dar nu stiu ce sa zic,inca mai are hematomul ala,desi mult mai mic.Sa-i fac inca o radiografie nu vreau...Offff,mi-e tare frica. Try,mie mi-e util biberonul ala ptr.ca Mariuca mea protesteaza si avand o mana libera o pot tine....Ma rog,fiecare cu ce se descurca mai bine.Plus ca eu ii iau supita de obicei dupa mine la plimbare,asa ca e comod in biberon. Roserb,bine ca s-a reunit toata familia! Aime,si eu ii pasez in supita si cartoful,si dovlecelul,ba intr-o zi am pasat si putina ceapa.Asa ca vorba lui Jasmine,cate bordeie...Idee e ca eu nu inteleg de ce se pun cereale cu orez in supa?????Nu ma ,intreb si eu...Ce as vrea sa ma pot tine si eu de un astfel de program.... Jasmine,Ele,Mariuca abia daca mananca 70ml.la o masa de piure de frucet sau supa..bineinteles ca dupa la 1 ora sau 2 ii dau sa suga.Dar daca mai mult nu reusesc sa-i indes pe gat,ce sa fac?????In ritmul asta nu pot spune ca i-am inlocuit o masa de lapte Pupici si o noapte linistita De luni incep si eu cu carnita de pui.Poate o fi carnivora si o manca mai bine Autor: andreap Raspuns la: 02/05/2005 07:38:26 Mesaj: Elilenus,Luminita,sa va traiasca BBlusii,sa creasca mari,sanatosi si frumosi! Bits,eu am bagat la clor pe cele albe...sau incearca Vanish Oxi action,e destul de bun. Try,cunosc problema..Mariuca vrea sa vorbeasca si sa faca ploite in timp ce mananca,asa ca ma picteaza si pe mine,si hainutele..in curand o sa-i iau masa,asa macar nu mai pateaza si patul.... Mai,as vrea sa o vad si eu pe fata mea cum deschide gurita sa manance..nu sa-i indes eu pe gat..Ce-o avea??????Ca ea nimic nu mananca cu pofta.Si iar am probleme cu papatul de laptic:ieri de ex.a mancat la 6 laptic,apoi la 9 fructe,la 13.30 supita,la 19.30 cereale si laptica abia dupa baita la 21.Si m-am chinuit de cateva ori ieri sa-i dau sa suga;lua sanul,molfaia cateva secunde si nu mai voia..sau mai rau,nu voia nici sa incerce macar!Off..iar ma plang si tocmai in zi de sarbatoare... Cum ati petrecut?Noi am fost la plimbare la pranz,apoi la un gratar,apoi iar la plimbare cu BBlusa.Azi dimineata fata mea,stiind ca e luni,m-a trezit de la 6.30...si eu,chioara de somn,am vazut pe ceas 7.30.Cand a adormit la 8.15,zic:asa de putin timp a trecut?????Sunt dusa,ce mai. Va doresc petrecere frumoasa in continuare;noi azi mergem la tzara la strabunica Mariei,asta daca e vreme buna,ca parca iar se aduna nori. Pupici Autor: andreap Raspuns la: 11/05/2005 08:38:16 Mesaj: Buna dimineata!Iata ca revin si eu dupa o absenta de cateva zile....vad ca s-au intamplat lucruri pe aici:Bblusi mofturosi (si a meaaaaaa),site-uri cu lucruri,rusi care nu mai vin(Felis..eu DELOC!!!!!!..si ma speriasem ca si eu aveam probleme inainte,da' acum nu am timp de doctori)...Am pierdut ceva,nu gluma..Da' numai calculatorul nu-l mai carasem la Bucuresti,ca si asa masina arata cand plecam ca o nava cosmica Mariuca e bine,uneori mananca bine,alteori ii indes ca la curcan pe gat,mai ales cerealele si uneori fructele.Ieri parca a mancat mai bine,exceptand cerealele pe care le-a luat printre urlete de nervi.Spuneti-mi si mie,cele care inca alaptati,cate mese de lapte mai au micutii?????Ca Mariuca uneori nu mananca lapte decat seara dupa baita si noaptea,pe la 2 apoi 6-7 dimineata,dupa care intimpul zilei nu vrea deloc. In WE am fost cu ea la Mall si a fost super cuminte,nu a plans deloc,era fascinata de atata lume si lumina si a adormit la mine in brate la un moment dat,ca nu ne-am "riscat"sa o luam in carucior,sa ne urle pana ne dau aia afara. Acum fug la ea si mai intru..pupici si am bucur sa va citesc din nou Autor: andreap Raspuns la: 11/05/2005 14:46:30 Mesaj: Mai Jasmine,ca bine zici!Nici eu nu am nici un chef de Mai ales ca seara de obicei pic franta de oboseala,abia ma "preling"spre baie sa fac un dus.Eu una nu am voie anticonceptionale din cauza ficatului.Si oricum abstinenta e cel mai bun anticonceptional,nu??? Si pe mine ma cam batea gandul sa-i dau cerealele din bibe ca vad ca ceiutul il suge din biberon de zici ca cine stie ce bunatate ii dau.Dar am vazut ca daca-i pun suc nu-l bea..deci mai incerc cu lingurita.... parca de 2 zile mananca mai bine,Doamne ajuta.Azi i-am dar mar cu morcov si am pus si un pic de biscuite si a papat aproape 120ml.plus ca a si supt pe la 10.30,ceea ce nu s-a mai intamplat de mult....POATE IN SFARSIT I SE FACE SI EI FOAME! pupici |
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
andreap spune:
scrisesem ditamai mesajul..unde naiba a apasat Sara
Otilia..ce m-am amuzat...pai Mariuca era inger pe langa Sara...asta nu ma mananca nimic..si nici nu doarme..azi noapte a fost prima data cand a dormit extrem de putin..sper sa nu devina un obicei
Raluca....ce sa mai zic????parca nici nu-mi aduc aminte cum era atunci..asa de departe mis e par vremurile..
Monica,vreau si eu INTALNIRE
Try,incerc..da' nu-mi prea reuseste...cand vine vb de mancare..in rest mai merge,dar la amsa..
Paxela,ai dreptate..si uite ce baiat destept ai
Mariuca e relativ OK,adica doar tuseste..probabil pana la primavara sa ramanem..Sara e bine(Doamne ajuta!),doar muci..de mancat nu,de dormit nu..dar in rest e cuminteeeee..aaaa..am intarcat-o,asa ca daca ma enervez rau de tot,pot sa bag o cafea..eventual si o tigara
mai vb..pupiii
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
monica-elizabet spune:
sa aveti o zi si o sapt minunata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
onitza spune:
Salutare! Sunt pe fuga, am intrat sa ii spun Andreei ca este o mama extraodinara, nu va mai dura mult si Sara va dormi noptile, se va lua si de mancare, si SIlvi imi amintesc ca mai avea zile bune cand papa o cana de supa, sau aripioare de pui, sper sa nu gresesc dar asa imi amintesc acum. Eventual daca ai intarcat-o sa ii introduci alimente noi, poate descoperiti impreuna ceva care ii place mult.....bine, prea multe la cate luni are ea nu prea poti sa ii bagi nou, dar....pune un pic de sare (in caz ca nu o faci) ca nu pateste nimik, uneori mai schimba gustul....suc de morcovi nu ii place, in combinatie cu pulpa de mar??? Te pupicesc, bea si o cafea , o sa te simti mai bine...dar lasa tigara ca vin pana la tine si te ciomagesc....
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
carmen spune:
Dragele mele,
de mult nu am mai scris la subiect cu toate ca mai citesc din cand in cand. Citind astazi postare Otiliei cu decupaje din forumul de acum 4 ani mi-am dat seama ce repede a trecut timpul, parca am uitat ca am avut nopti nedormite si ne-am stresat cu mancatul. Important e ca suntem sanatosi.
Daria creste, e in grupa mijlocie la gradinita, vorbeste f bine (cu exceptia faptului ca e putin ssss ita), inventeaza povesti, isi justifica faptele si vorbele incredibil cum n-ai vazut: ii scotea limba anei si am atentionat-o ca nu e frumos ce face iar ea mi-a spus ca nu scoate limba ci isi umezeste buzele .
Acum Ana si Daria sunt la Oradea pana il ultima zi de vacanta, sunt plecate la buni si la verisori si se simt foarte bine. Astazi mi-a spus soacra mea ca dorm cu poza noastra intre ele si la un moment dat "stateam" cu capul in jos si i-a zis lui buni sa ne intoarca (poza) ca ametim si ni se face rau .
Cu o zi inainte de a o duce la Oradea si-a facu o noua freza: s-a tuns singurica destul de consistent. Avea parul egal, fara breton iar acum trebuie sa o tund destul de mult ca a intrat binisor cu foarfecul in plete (cica nu ii mai placea freza )
La patinoar inca nu am dus-o, doar Ana are patine pe Daria poate de la anul sa o initiem.
Sper sa tin mai aproape de acum.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
try spune:
Gata, il duc si pe alex duminica viitoare la logoped. O prima evaluare, tipa mi-a zis ca L Si R se auto-corecteaza incepand de acum incolo, decin ici o problema ca nu le-a zis pana acum, iar legat de st si sp, la fel. Daca e nevoie de mai multe sedinte cu alex, atunci o sa alternez o sapt. cu alex, una cu adrian.
Oricum, la cum il stiu eu pe alex, va progresa repede, dar parca nu mai am energia sa stau de capul lui, prefer sa-l duc la logoped si sa faca ea greul, eu acasa doar sa insist pe ce lucreaza ei acolo.
Adrian face progrese, in ultimele 2 luni pot spune ca sunt multumita de cum s-a miscat. Nu neaparat ca nr de cuvinte noi spuse, ci ceea ce consider un progres e faptul ca e muuult mai dornic sa repete dupa noi, nu se mai incapataneaza atat de mult, repeta multe onomatopee acum si cuvintele care erau deja in vocabularul lui le repeta mult mai des. A adaugat si cateva cuvinte noi, dar restul ma intereseaza pt ca restul im idovedeste ca e un progres, ca ceva s-a schimbat la el. O fi si de la tratamentul asta naturist, o fi si de la stimularea nervoasa (de-a lungul coloanei, pe care din comoditate am intrerupt-o luna asta, sper sa gasesc energia s-o reiau, ma refer sa fiu consistenta si s-o fac seara de seara), o fi si de la felul diferit in care vorbim si interactionam cu el (dupa cate am invatat la nivelul asta de logopedie), cert e ca da roade si ne bucuram foarte mult pe treaba asta.
In rest, mi-ai pierit toate din cap, nu mai stiu ce trebuia sa raspund, oricum si voi sunteti tare lenese in ultimul timp.
Sanatate multa la puiutii bolnavi.
FELIS spune:
TRY... bafta cu Alex la logoped
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Am fost si noi ieri la logopeda. DOamna nu mai conteneste cu laudele la adresa lui paul si vad ca asa l=a atras cel mai mult. Ii place de doamna, in fiecare zi intreaba de dansa. La iecare sedinta le arata jocuri noi,fac impreuna exercitii noi, se insista pe raspunsurile in propozitii, acasa facem temele de la doamna cu exercitiile pe care ni le da, suntem constiinciosi. Ma bucur ca si el coopereaza, incerc sa il las singur la tema, cand are de colorat, dar nu mult pt ca dupa fiecare obiect colorat tebuie sa spunem pe silabe cum se numeste acel obiect....ieri ii spuneam doamnei ca nu il poate spune pe G decat in "ga-ga-ga" in rest G este D la Paul...si doamna imi rapsunde: NU te mai grabi ia-o usor cu el, pe silabe cum te-am invatat...copiii se cresc cu rabdare ...ne da sfaturi bune, suntem multumiti, se lucreaza cu ei la modul ce mai serios dar numai prin joaca...
O sa facem pauza 2 sapt ca vine vacanta si vreau sa repetam toate exercitiile date de doamna cu sunetul L, C si R...deocamdata pe acestea au lucrat si avem teme.
Va pup, sper sa aveti o zi buna, eu sunt agitata, dar parca e o noutate si nici nu stiu de la ce....parca tot corpul mi-e tensionat si am o frica in suflet....parca -s panicata ca ceva se va intampla....terbuie sa imi scot din cap asta.
ANDREAP, cum sunteti? Ce mai face Sara?
MONICA, cum va ocupati timpul pe vremea asta?
OTILIA, pana la urma cand vii cu printesele?
Cand vine si Otilia, prentru ca si MOnica este in tara, musai tb sa o punem de-o intalnire, zau, chiar si cu vremea asta, mergem cu copiii intr-un loc acoperit.
Va pup
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul