Comori de nov-dec 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cu mare greutate ne-am urnit sa mai pune mis noi niste poze, dar n-am avut prea multe de udne sa alegem ca nici n-am facut prea multe in ultimele luni.Aici sunt, pt cine vrea sa ne mai vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY, am vazut pozele cu Alex si Adrian, ce baieti mari ai!!!!!! Mi-am mai aruncat ochii pe pozele din vacanta , la Cancun, ce frumosi sunteti!!!! MIhai a ramas impresionat de Alex cat este de crescut pentru varsta lui!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza cu vizite
azi ne-am vazut cu andreap, mariuta si sara si mihnea cu vio
voi cand treceti pe-aici? sau pe unde va este mai usor sa ne vedem?
felis? roserbina? si alte fete doritoare...noi suntem bucurosi de oaspeti
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata.

Copilul meu, ca toti copiiii, de altfel, e pontos si are umor . Diferenta este ca Maria mea are un umor mucalit si, pe alocuri, englezesc , astfel incat, in noul ei joc de a inventa ghicitori, ma prinde, smechera:
- Mami, ce are picioare si corp dar n-are maini si nu merge?
Eu, superficiala:
- gaina.
- Mami, am zis ca NU merge...
- da, corect. Masa?
- nuu...
- scaunul?
- nuuuuu... am zis ca are corp...
- e, nu stiu.
- te dai batuta?
- ma dau.
- Mami... CHILOTII...
Si pentru ca eu am ramas tampa, uitandu-ma lung la ea, Maria imi explica, academic:
- Mami, chilotii au gauri pentru picioare, dar nu merg, ca nu-s picioarele lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Try, am vazut pozele si sunteti niste frumosi!Bafta multa la logoped!
Ioana, sar'na! Ma straduiesc si eu, mai ales ca-mi place ce fac.Tu cum mai stai cu tricotatul?
Ma bucur ca-i place lui Paul de d-na logoped si colaboreaza!Mult succes in continuare
Raluca Gabriela, e grozava ghicitoarea Mariei
Monica, plimbari si intalniri placute!
Otilia, cum mai esti? Cum te mai simti?Ce-ti fac fetele?
Noi asteptam vacanta, la scoala ca pe ultima suta, situatii si tot felul.Vineri o duc si pe Diana cu mine ca pleaca bona(maine o mai avem)si e tare incantata.
Ca tot zicea Raluca Gabriela de ce spun copiii, sa va povestesc si eu...imi zice Diana acum cateva zile ca i-a spus o fetita "stai tu femeie!" si era cam dezamagita si mi-a spus ca-i urat.Normal ca am intrebat-o ce i-a spus ea ca eram convinsa ca n-a tacut, doar o cunoscI-a spus: "eu sunt copil, mamele si doamna sunt femei, e urat.". Eu am intrebat-o:
"e urat sa fii femeie?",
" nu-i urat, dar eu sunt copil, nu femeie!"
Inca mai tuseste cand si cand, am luat si eu de la ea raceala, ca deh fata buna, imparte totul cu minesi acu-s tot cu batistele dupa mine...
Va si va doresc o zi frumoasa!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca.gabriela

Neata.

Copilul meu, ca toti copiiii, de altfel, e pontos si are umor . Diferenta este ca Maria mea are un umor mucalit si, pe alocuri, englezesc , astfel incat, in noul ei joc de a inventa ghicitori, ma prinde, smechera:
- Mami, ce are picioare si corp dar n-are maini si nu merge?
Eu, superficiala:
- gaina.
- Mami, am zis ca NU merge...
- da, corect. Masa?
- nuu...
- scaunul?
- nuuuuu... am zis ca are corp...
- e, nu stiu.
- te dai batuta?
- ma dau.
- Mami... CHILOTII...
Si pentru ca eu am ramas tampa, uitandu-ma lung la ea, Maria imi explica, academic:
- Mami, chilotii au gauri pentru picioare, dar nu merg, ca nu-s picioarele lor...

POZELE MAMARUTZEI
POZE NOI
mamica de Mamaruta

Haioasa si isteata in acelasi timp.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Monique, gata la raport sefa. Eu pe aici dar super ocupata, trebuie sa fac multe bagaje ca s-ar putea sa stam 6 luni in Ro, arunc la greu ce nu ne mai trebuie in casa, triez scrisori/acte ce luam/ce lasam. O sa prindem toate anotimpurile , bb acum are nevoie de landou, in vara de carut sport .
Ce sa mai multa, multa bataie de cap.

Mihaela, sunt bine, si daca nu ma doare am inceput sa uit sa iau antibioticul, bine ca astia nu recomanda ore fixe.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Neata!

OTILIA, abia va asteptam!!!

MIHAELA, RALUCA, aveti don'shoare istete foc, dau niste replici de te lasa cu gura cascata pe tine ca adult!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Intru in graba, ca am un pitic pe creier, va rog sa-mi spuneti si mie din experienta voastra.
Ati dat fluor copiilor? Au/ nu au carii pana acum? Ce credeti este necesar?
Sau invers: copilasii care au mai mers la dentist si au ceva cariute, au primit fluor?

Eu nu i-am dat Anei si are dantura perfecta. Nu stiu insa ce sa fac cu cea mica, parerile sunt impartite, plus ca am impresia ca in Norvegia apa este fluorurata, trebuie sa investighez.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput