Comori de nov-dec 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ne mai tineti minte?
M-am ratacit pe undeva prin capitolul trecut... Merg sa ma caut...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA, si eu as vrea sa il duc pe Paul la patinuar...unde mergeti voi, la Lia Manoliu? Daca stiam eu sa patinez era bine, dar habar n-am , asa ca cine imi invata copilul?

ANDREAP, daca ai stii cat de inteleg ca nu papa Sara!!! Eu cu Paul am scos-o la capat altfel: i-am marit perioada intre mese ca sa i se faca foame, ii dadeam si vitamine , erau siropuri f scumpe dar isi faceau efectul Natura MIx parca, si nu ii dadeam apa inainte de masa...parca asa am scos-o la capat....sa nu aiba si o carenta de fier.
Bafta cu regimul!!!
Mersi pt incurajare cu bebe 2, ma rog la DUmnezeu sa fi iesit din prima:D

MIHA, ai fost simpatica!!! Te-ai pierdut bre? Pai hai, revino cu noutati despre minunile tale!!! Am vazut una bucata baiat frumoooos in poza de mess....mai iar bancurile tale sunt mortale!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Andreap voi erati la gradi ieri cand am mers noi...era ora 16 si stiu ca Mariuta este dupa amiaza la gradi...
onitza noi am fost la mall-ul de la trafic greu este spatiu mic dar inainte de ora 18 este fff liber si cum ei nu stiu prea bine sa patineze nu le trebuie un spatiu imens...plus ca m-am bucurat ca nu trag aer rece in piept, au putut patina lejer imbracati fiindca nu este frig(fiind in interior)
haideti veniti si voi?
pe toate
cand facem o intalneala?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andreap, si alex la ultima sedinta a patinat (de fapt mergea, nu patina, dupa spusele lui tati) fara cadru. Noi mergem cam de 2 ori pe sapt., odata la ora cu profesor si apoi inca o data noi, de voie. Evident ca face mai putine figuri cu profesor si mai multe cu noi. El nu-i genu lde copials curajos care se aventureaza in chestii de genul asta, din contra, e genul foarte precaut care sta incordat, stresat etc. Ma uitma la unii copilasi de acolo ce fun aveau aruncandu-se singuri pe gheata, la alex stresul cel mai mare e sa nu cada si ca urmare sta foarte incordat si stresat.
Cu Sara, detaseaza-te un pic, nu slabeste si nu patzeste nimic copila, stresul tau vine din faptul ca iti propui prea mult sa fie la un nivel anume de acceptat mancarea si de-aia te enervezi asa de rau. Propuneti pasi mai mici si incearca sa faci abstractie de ce s-a intamplat ieri si alataieri si sapt trecuta, ca daca le aduni din fiecare zi, se face bolovanul mare pe sufletul tau si de-aia te iau toate cele.

Intrebare pt cele care aveti copii de 1-2 ani, dar si pt cele care va mai aduceti aminte de la cei mai mari: la un moment dat in dezvoltarea vorbirii a existat un moment cand copilul venea la voi sa zicem cu o cutie de ceva pe care el nu putea s-o deschida si sa va ia mana voastra s-o puna peste cutie si sa va "ceara" in acest fel sa il ajutati sa deschida cutia. Atentie, nu ma refer la gestul binecunoscut cand copilul vine si va ia de mana si va duce in alt loc unde vrea el ceva sa-i dati sau sa va arate el voua, ma refer strict la a va lua mana si a o pune peste un obiect pe care el nu paote sa-l desfaca, apese pe un buton, intoarca o cheita sau buton etc. Acest gest poate fi insotit de sunete pe limba lui sua chiar cuvinte inteligibile.
Vi s-a intamplat? Va mai aduceti aminte? Ati observat o astfe lde reactie? Daca da, cat de des se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try, ce sa zic gestul de care zici la facut rar , sau foarte rar, si aici ma refer la delia, la silviu nu imi amintesc dar el a si vb f devreme, ea practica mai des metoda adus sticla sa zic si arata cu gesturile ei ce vrea sa faca, desfiletatul dopului si apoi intins la mine si facut iiii ( adica sa fac eu), sau imi da telecomanda si arata tv-ul , dar sa imi ia efectiv mana sa o puna pe buton f rar
acum a avansat imi da si tipa nu poooo, la tv imi da telecomanda si zice ene( sa ii pun desene)
andreea nu dispera, uitate la fimiu a trait, cum, asta el stie dar cu mancarea sti si tu cum era , la 8 luni cu 50 ml lapte pe zi, e domnisoara tine la silueta
delia in schimb mananca, orice oricat oriunde, mai greu acum ca a inceput sa vrea sa manance doar singura si mesele dureaza cu ora, ca inti papa singura cum poate pana se plictiseste si apoi dupa un zbierat de al meu continua masa ajutata, si mai e si stangace, si nici nu ma lasa sa o ajut sa ii explic cum sa ia partile mai mici ( cea mai placuta e masa la care avem mazare)
ne mai vede pe noi ca mancam cu dreapta si are tendintza de a muta lingura sa imite dar nu nimereste gura de loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Ioana, e un scump Paul in poze, ochios si frumos
Saptamana aceasta, Diana n-a fost la gradi.A inceput de duminica sa tuseasca, apoi era infundata, noaptea varsaturi si uite asa am tras cateva zile.Febra n-a facut, desi gatul ei era "varza".Inca mai ia Amoxiklav, ACC200 care pot spune ca-s minunate, tuseste tot mai rar si productiv dupa ce incepuse cu tusea aceea interminabila si tziuitoare.A mai avut la inceput sirop Paracetamol si cam atat. Asa era ok, vesela, se juca dar, cum se punea la somn incepea sa tuseasca si varsa. Am dormit tot cu ea, iar la scoala la prima ora eram cam chiauna de cap.Important ca-i mult mai bine si de luni iar la gradi.
De sapt viitoare ramanem fara bona, timp de 2 luni, asa ca dimineata voi cam intra in priza.
In rest nimic senzational...mai strencanim, mai croitorim...
Ioana, cum stai cu tricotatul?

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mihaela, sanatate Dianei si bafta sa nu se imbolnaveasca cat lipseste bona.

Si eu sunt pe antibiotic, 10 zile cu penicilina, am iesit sa o iau pe Ana de la gradinita, am fost cu ea la bazin si m-a luat urechea bleaga. Am rezistat eu eroic 2 zile dar azi-noapte a urcat infectia inspre ochi, frunte, dintii ma dor de la inceput oricum.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Multumim, Otilia!Sanatate si tie!
Sper sa nu se mai imbolnaveasca si de se va intampla am pus-o in tema pe socrela ca va trebui sa vina sa stea cu ea, am si-o matusa la care as putea apela si doua luni trec repede.
Azi am fost la scoala, am recuperat ziua de greva...parca nici nu-i sambata.
Diana n-a mai tusit deloc azi noapte si trec cateva ore pana tuseste o data.Acuma m-a invitat la o partida de "nu te supara frate", tare-i mai place.
Hai sa ma laud cu o fustita care a fost candva un sarafan, dar care mie mi-a placut grozav inainte si dupa
Si v-am zis ca mi-am facut o fusta inainte de revelion de care-s tare multumita aici
Voi ce mai faceti, ce mai ziceti?

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Doamne, am reusit sa dorm si eu dupa 2 sapt!

MIHAELA, ce bine ii vine Dianei fustita!!! Super! Foarte bine iti sta si tie cu fusta, parca e turnata pe tine si mi-a placut mult culoarea!

BRAVO!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap

Nici macar 1 pagina in cateva zile..pe unde umblati fetelor?????
Onitza,eu ca sa ramancu Sara 'prestam' constiincios.....dar dupa 2 luni gata.....sper sa se intample si la voi curand
Otilia,da eu vreau s-ami spui..tot asa ma plangeam ca Mariuca nu mananca????ca Sara e un DEZASTRU....cel putin ieri si azi...imi vine sa-i pun castronul in cap..in compensatie urlu de nebuna in baie...ma intreb cu ce traieste copila asta!
revin..scartaie Sara

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mami, chiar ca ai uitat... tu si cu mine ce ne consolam una pe alta cu Mariile noastre NEmancacioase. Stateai in garsoniera, erai singura toata saptamana iar Mariuca nu manca niciodata cat trebuie
Eu tin minte, pt ca ma consolam citind despre a ta

In afara de asta, Sara e absolut superba, iar falcutele alea nu cred ca sunt intretinute cu aer .

Nu mai urla in baie ca bat vecinii in teava

Mergi la inceput