SuperSlim

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
La orice cabinet de nutritie ti se va spune ca este sanatos sa slabesti 1.5 maxim 2 kg pe luna.

mai, voi chiar ati fost la dieteticieni, de unde scoateti cifrele astea?

stiu persoane care au slabit controlat de nutritionist si au slabit in jur de 2 kg pe saptamana in prima faza si apoi mai lent.

eu merg la sport la cabinetul unei dieteticiene si acolo e o tipa care a slabit controlata de ea, zicea 18kg in 2.5 luni. dieta + sport la aparate speciale.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

18 kg in aproape 3 luni si ti se pare sanatos????

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

da, cu dieta si exercitii, supravegheat de cineva specializat nu vad nici o problema.
nu e singura persoana pe care o stiu care a slabit asa mult cu nutritionist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

E foarte mult 18 kg in 2.5 luni,deloc sanatos.Asta daca intr-adevar a slabit atat.Nu se recomanda sa se slabeasca mai mult de 1-2 kg pe saptamana..de-aici apar problemele nedorite de sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karla2007

E foarte mult 18 kg in 2.5 luni,deloc sanatos.
...
Nu se recomanda sa se slabeasca mai mult de 1-2 kg pe saptamana

2.5 luni = 11 saptamani

2*11 = 22 de kg

ea a slabit 18 deci chiar un pic mai putin decat maxim "recomandat" de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

1-2 kg maxim,2 in conditiile in care este o persoana cu un surplus considerabil de kg.Normal si sanatos erau 10kg in 2 luni jumatate (10 sapt)depinde bineinteles , sunt diferente de la o persoana la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
La orice cabinet de nutritie ti se va spune ca este sanatos sa slabesti 1.5 maxim 2 kg pe luna.

mai, voi chiar ati fost la dieteticieni, de unde scoateti cifrele astea?

stiu persoane care au slabit controlat de nutritionist si au slabit in jur de 2 kg pe saptamana in prima faza si apoi mai lent.

eu merg la sport la cabinetul unei dieteticiene si acolo e o tipa care a slabit controlata de ea, zicea 18kg in 2.5 luni. dieta + sport la aparate speciale.

Da , am fost la nutritionist cu mama-mea care trebuie sa slabeasca vreo 30 de kg. Si nu i-a recomandat pastile , i-a recomandat un stil de viata sanatos, fara restrictii prea mari , cu miscare , si o scadere ponderala de aprox 2-4 kg'luna.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Xio, la 20 de ani puteam manca si eu ca tine, dar acum la aproape 40, totul se depune.

Dar nu e vorba aici de laudat, ca nu asta faceam. Desi depinde si de metabolism , ca am colege care plang cand aud ce mancam si in liceu colege care se mirau cum mananc in fiecare zi un corn cu ciocolata si sanwich la scoala.
Doar ca eu faceam sport si ele aveau scutire de la orele de sport.
Cand tot se mirau de cum arat si ce mananc le aminteam ca eu nu am scutire, dar decat sa faca sport preferau sa se planga si atat.
Oricum , m-am intalnit acum cu una dintre ele si a slabit f. frumos , deci probabil i-a venit si ei mintea la cap cum mi-a venit si mie.
Despre asta este vorba: ca nu trebuie sa-ti iei cine stie ce pastile "fantastice" , trebuie doar sa ai vointa si sa te gandesti la ce doresti sa faci.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mamaaaa ce de interes e subiectul asta....

xio, oricum nu se recomanda aceste pastile la persoanele mai in varsta.

si acum sa ma laud si eu putin: se pot da jos kg si fara pastile... , eu fiind o pofticioasa si o gurmanda fara pereche. vorba lui XIO poti sa nu mananci si ai aceleasi rezultate ca si cu pastile.... am dat jos 1 kg in 3-4 zile, nu prea am mancat, stiu ca nu e sanatos dar macar nu am bagat si pastile pe langa.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinedana

Buna! Vreau sa va spun ca sunt asistent de farmacie si ca sunt la curent cu tot ce se spune depre SS.Dupa o sarcina care a lasat ceva mai multe kg in plus dar care au dus la oscilatii de tensiune, am spus ca asa nu mai merge.
Fiind o fosta sportiva organismul meu reactioneaza foarte greu la cure normale iar de sport cu doi copii dintre care unul bebe nici nu poate fi vorba in conditiile in care merg si la serviciu.
Deci, mai cu teama mai cu frica am luat si eu SS de curiozitate in ideea ca-l voi incerca si daca mi-e rau de la prima pastila ma opresc.Nu mi-a fost rau , in afara de sete de-mi vine sa beau apa incontinuu nu am avut nici un alt simptom! Ba mai mult, de o luna de cind le iau am slabit 8 kg, dorm foarte normal, chiar de nu-mi e foame ceva tot bag in gura sa fie acolo,dimineata maninc chiar bine imediat dupa ce iau pastila, apoi mai bag un iaurt sau ceva in cursul zilei ce pot minca depinde unde sunt.Seara mi se face foame dar nu maninc decit salate mai ales ca acum exista in piata de toate.
Intr-adevar transpir foarte mult si e clar ca au efect diuretic iar de 4 zile le-am terminat si pina mai cumpar am facut o proba sa vad daca revine foamea si cred ca organismul se invata si cu mai putin pt ca n-am pus nici un gram la loc.
Referitor la amfetamine pe piata exista un produs numit Regenon pe care cred ca-l stiti care este stiut ca e amfetamina si a fost foarte folosit pina s-a prins politia ca-l mai folosesc altii si in alte scopuri si nu s-a facut atita vilva! Dar de Reductil ce sa mai zic....se cumpara in draci si nu-i cu nimic mai putin periculos decit SS si nu-l mai arata nimeni la tv...
N-o fi oare ceva strategie de piata?
Foarte important in cura cu SS este ca macar la doua zile sa luati calciu si magneziu sau vitamine cu minerale pt ca organismul pierde prin transpiratie si se deshidrateaza!Inima nu poate functiona normal pe un organism deshidratat si de aceea trebuie adus inapoi aportul de magneziu.

Dana si Antonia

Tu chiar esti asistent de farmacie? Atunci probabil ca stii diferenta imensa intre un produs farmaceutic si un supliment alimentar din punctul de vedere al dosarului de inregistrare, studiilor si dovezilor cerute, necesare inregistrarii lor. Sau ar trebui sa stii...

Mergi la inceput