SuperSlim
Raspunsuri - Pagina 12
Adela P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cait Eu una nu inteleg cum poate cineva sa ia acceste pastile si sa mai creada ca se poate slabi sanatos si mentine dupa accea??? Cait Home is where heart is... |
pai daca nu poti intelege...nici nu ti se cere.
eunice78 spune:
| citat din mesajul lui Adela P XIO, dar pt a ajunge in stadiul de a necesita transplante si alte complicatii de genul asta, poate ca dozarile sau durata de expunere la ele a fost mare. Nu zic ca-s bune, ca din moment ce creeaza reactii adverse la unele persoane e clar ca au in componenta ceva substante nocive insa pt cineva care le ia pt un timp scurt cum e Ankalaura si careia nu i-a dat reactii de nici un fel in afara de cele urmarite ea Uite eu am tinut dieta ca sa zic asa de prin noiembrie si pana acum, pot sa zic ca pana prin aprilie am slabit 10-12 kg dar de atunci pauza...ma descurajeaza foarte tare chestia asta, m-am impotmolit si desi nu am mai pus la loc nimic e tare frustrant ca nu mai dau jos. Pilulele suna foarte tentant, tre' sa recunosc. |
Eu zic sa iti scoti si tu niste organe, pe care oricum le-ai distruge cu pastilele alea, si apoi sa adopti un stil de viata sanatos. Atitudine tipica: lasa ca saptamana asta imi fac de cap si de saptamana viitoare o sa traiesc sanatos. Din pacate saptamana aia viitoare e mai tot timpul viitoare. Cu exceptii rarisime.
Baietzii mei
Qamar spune:
fetelor, voi ..fumati?
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
puskin spune:
Eu nu fumez.
Zau daca pricep ce atata discutie...vor fetele sa isi prajasca creierii, e treaba lor.
Efectele nocive se vad in timp, nu acum.
Sanatate tuturor.
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui puskin Eu nu fumez. Zau daca pricep ce atata discutie...vor fetele sa isi prajasca creierii, e treaba lor. Efectele nocive se vad in timp, nu acum. Sanatate tuturor. |
puskin, ai dreptate, dar e greu sa ne abtinem
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
XIO spune:
Nu , nu fumez nici eu .
Dar mananc dulciuri daca se tot vb de dependenta(adica , banuiesc eu ca de asta intrebi
daca nu , ignorati mesajul
).
Eu cel putin un an intreg nu am pus in gura apa.
Cred ca am baut apa doar cand jucam baschet si uitam sa-mi iau suc , sau la prietenul meu daca se intampla cumva sa nu aiba suc.
Imi cumparam baxuri de Cola si doar asta beam.In anul ala nu stiu daca am ingerat 1 L de apa plata/minerala.
Si dulciuri mancam in prostie. Mancam si 4 kg de inghetata pe zi. La asta pot manca oricat, nu mi se face rau ![]()
La inceputul liceului terminam 10 table de Milka in 3 zile.
In clasa a 12-a am mancat cel putin o luna intreaga zilnic cartofi prajiti cu cascaval si telemea(exceptand weekendurile, cand mancam altceva).
Ei , si cand mi-a venit mintea la cap am luat-o mai incet. Adica acum , in facultate.
Nu mai mananc atata dulce , nu mai mananc cantitati mari, incerc sa mananc la 3 ore.
da , exista si pizza in meniul meu , dar nu o pizza intreaga ca si pana acum. Am fost serile trecute a niste prieteni la meci si pe 9 seara sau dupa am mancat pizza. Dar au fost doar 2 felii si jumatate , nu una intreaga.
Cand mi-e pofta de dulce mananc un iaurt cu fructe daca sunt la facultate sau acasa iaurt cu gem.daca am pofta de cioco nu mai mananc o tabla intreaga sau nu mai mananc finetti din galeata cu corn cu ciocolata. Imi iau ceva ca sa-mi tina de pofta si sa aiba calorii mai putine.
Un Fibrobar , un Mars.
Si aceasta moderatie este pt. ca ma simt mult mai bine cand nu mananc mult, vreau sa fac ce imi sta in putiinta ca sa traiesc sanatos.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
danamiha spune:
Xio, la 20 de ani puteam manca si eu ca tine
, dar acum la aproape 40, totul se depune.
puskin spune:
Ramonika, stiu cum e cu abtinutul asta, greu
. Pana la urma e treaba lor, sanatatea lor...
Danamiha, eu nici la 20 de ani nu puteam sa mananc asa
.
giulia71 spune:
Goana dupa pastilele astea se explica prin faptul ca omul din ziua de azi vrea rezultate rapide, vazute pe termen scurt si foarte scurt.
La orice cabinet de nutritie ti se va spune ca este sanatos sa slabesti 1.5 maxim 2 kg pe luna.
Omu se sperie, isi face calculele si ii reiese ca alea 8 kg vor fi date jos dupa ce se culeg porumbii
, cand incepem sa luam paltoanele si oricum mare lucru nu se mai vede gros imbrati fiind.
Asa ca renunta, ba mai mult isi blesteama zilele ca a dat o gramada de bani la consultatie.
De consolare intra in primu plafar si intreba " ceva pastile de slabit aveti?"
Da, zice vanzatoarea avem astea care se dau ca painea calda si incepe sa-ti insire toate cunostintele ei, ba si dna doctor cutare care stiti ce grasa era...
Esti tentat sa iei, pentru ca vrei rezultate ACUM, nu peste n luni si nu cu diete masurate, cantarite, disociate samd.
Nimeni, nu sta sa puna in balanta beneficiile actuale cu efectele secundare pe termen lung.
Si uite asa se poate ajunge la drame adevarate.
Nu mori, dar probabil nici viata nu mai e sa nu ai un rinichi sau ficatul sa-ti fie ireversibil afectat.
Asta cred eu despre pastila minune.
Fiti cumpatati:)
uneori gandesc prea mult....
cait spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adela P
pai daca nu poti intelege...nici nu ti se cere. |
Eu credeam ca se cer opinii pe aici..se pare ca m-am inselat.se mai intampla
Cait
Home is where heart is...