Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

AAAAAAAAA, TOCMAI M-AM UITAT PE CALENDAR SI EU SUNT IN SAPTAMANA 38 SI 4 ZILE...SCUUUZEEEEEE
DECI SAPTAMANA 38 E OK. MA SPERIASEM!


38 + cu !
AMR 1 zi (?)...!!!



hormonii de gravidabata-i vina,
poop dulce fetele eu ma duc sa mai fac o noapte de cosmar...cu dureri.. si insomnii

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Rox dc tu ai facut capitolul..eu habar nu am, sa o trecem si pe CATISTO in listuta cu bebelina ei nou nascuta azi.
Micola la listauta apare DPN tau 20 ian , al meu e 21 dupa UM=16 apr si eu am 39 sapt+0(ca sa zic asa)Deci cum e numaratoarea ta ca ar tbui sa ai 39+1 sau ai dat DPN dupa altceva decat UM.Cand e UM?



bb mic

POZE
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Eu mi-am pus tickerul de la baby-gaga.com pe pagina de pornire a browserului si asa stiu tot timpul, nu mai stau sa socotesc.

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor in primul rand imi cer mii de scuze ca nu va pot raspunde la nimic dar abia am reusit sa recuperez cu cititul si ma doare spatele de mor, trebuie sa ma intind in pat.

Eu declar o zi cu deranjare la stomac si drumuri multa la baie. oare nu cumva si senzatia de treaba mare si diareea este un semn ca vine bebe???parca asa auzisem....

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Rox dc tu ai facut capitolul..eu habar nu am, sa o trecem si pe CATISTO in listuta cu bebelina ei nou nascuta azi.
Micola la listauta apare DPN tau 20 ian , al meu e 21 dupa UM=16 apr si eu am 39 sapt+0(ca sa zic asa)Deci cum e numaratoarea ta ca ar tbui sa ai 39+1 sau ai dat DPN dupa altceva decat UM.Cand e UM?



bb mic

POZE
39+



DNP-ul l-am pus dupa drul ginecolog, UM 28 aprilie


38 + cu !
AMR 1 zi (?)...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Oxigen

in capitolul anterior am scris cateva 'reguli' de baza intr'ale alaptatului...care la mine a functionat la ambii copilashi

Ideea cu alaptatul la cerere e ok, insa tb interpretata cererea copilului ca fiind de alaptat corect. Ori el nu plange doar de foame.

Eu personal cred ca daca bb a papat normal la o masa (e satul si a mancat o cantitate aferenta varstei) ..mai devreme de doua ore nu mai trebuie alaptat...iar el poate plange in timpul asta ..tu interpretand poate ca ii e din nou foame...ii dai sa pape din nou, el papa putin, suficient cat sa puna peste un laptik nedigerat complet alt laptik..si iata gata's durerile de burtik

reiau mesajul meu despre alaptat scris in cap anterior

"
reguli de aur pt bb linistit, fara crize de colici, si care sa doarma bine:

1. alaptatul corect (tb sa apuce bine areola nu doar sfarcul!) si suficient (pana in 2 sapt bb papa intre 30-40ml si 60-70ml/masa)

2.in primele zile adoarme la san, nu are suficienta fortza sa traga. Trebuie insistat. Eu ii dau sa pape un san intreg (nu din ambii sani daca nu termina unul!!) - aici e ft adevarata teoria aceea cum ca ce papa la inceput e felul unu... ciorbica si ce papa la final e felul doi, consistent - iar pe celalalt il detensionez cu pompa si apoi ii dau cat mai poate el din laptikul muls - cu seringa sau biberonul (la noi merge si cu bibe pt ca am canalele desfundate si de la san curge la fel ca de la biberon si bb o sa prefere sanul, nu biberonul)

3.intre doua mese sa nu fie interval mai mic de o ora jumare - doua ore. Altfel, in burtik lui se va cumula laptik proaspat peste laptik nedigerat si va avea dureri

4.La finalul mesei tb scos aerul

Astea's de prin citite si experiente, pt noi la ambii copilashi au functionat si mi-au dormit noaptea (sper ca si Andu sa continue asa), iar in timpul zilei ... cam la 3 ore au papat (pana la aprx 3luni)"

in concluziept pt tine:
bea multe lichide
dupa ce bb papa, daca papa putin si adoarme ...nu-ti lasa sanii asa..goleste-i si ii dai lui bb cu seringa sau bibe (in caz ca ai canale generoase) daca mai vrea si e obosit pt a face el efortul de a suge

...cam la doua sapt de la nastere capata fortza sa goleasca el singurel sanii si atunci tb sa aiba ce



Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Micola 37+2zile mama...fix diferenta intre 39+0 ale mele si 37+2 sunt 28-16=12 zile din aprile diferentele intre UM.Deci esti in sapt 37.Mai ai ceva, stai calma

bb mic

POZE
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dobreclaudia eu am 2 medici ... unul este Marinescu de la Giulesti din Bucuresti ... si o doctorita la Medgidia Dr. Balasa ... poate ai auzit de ea .... asta vara cand cautam un medic si in cta am incercat la Cristurean da pleca in concediu si eu tocmai aveam nevoie de cineva .... si am ajuns la Balasa care a fost super ok de-a lungul sarcinii .. . acu sa vad cu cine voi naste .... ahahahaha

35+ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT


Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

ttenzika, durerile menstruale sunt semn ca se apropie travaliul, dar cat mai e pana atunci nu cred ca se poate spune..sper sa nu mai dureze mult, eu sunt pregatita..

Eu am avut aseara dureri menstruale cam nasoale si bebele s-a agitat f tare si el cand aveam eu durerile...lovea si el f tare, probabil le resimte si el cumva..

Gata, am vb si cu seful si de maine lucrez de acasa...desi cred ca e mai nasol ca stand singura acasa imi fac tot felul de griji, ma gandesc cum o sa fie nasterea, daca e bebe ok...la serviciu parca trece altfel timpul, ma mai socializez si eu, dar chiar nu mai pot veni, mi-e deja prea greu sa stau aici atata timp, ca sa nu mai zis ca am de condus 8 mile numai dus..


38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Selenutza si eu iti multumesc pt multumiri, nu mai da banii pe sms , posteaza aci e ca e mai gratis asasi eu is inca viabila!
Roxana da cum naiba tot un dr trebuia sa aiba placenta praevia,dhhhh bine ca e abia acum.Da acum dc vrei sa stai pn next friday cred ca tre sa..STAI! si cam atat!
LisaMiere ce face acolo? O face testul ala dar cat dureaza???ora ei 11+7=18 la noi si acum e 23...deci unde e ????
Bebelusi cred ca ai o indigestie ...nu ziceau fetele si "diaree" plus ca dc ai fost de mai multe ori...plus ca mai trebuie si contractii, plus ca bebe al tau mai poa sa stea.

bb mic

POZE
39+

Mergi la inceput