Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Hai MIERE ,

si urmeaza alte agitate pentru Anca

Vreau si eu in listuta de nastere pentru saptamana viitoare.. ca inca nu se vede nici un semn...doar durerile de menstra care le am de duminica seara....

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:

Porumbita, eu marti la eco aveam colul inkis 3.5cm, iar luni (sapt urmatoare) m-am dus de la coafor ca o floricica la dr si m-a anuntat el ca eu defilez cu colul deschis, eliminat dopul (nu mai stiu ccine intreba) luni, marti, miercuri si vineri noapte rupt apa si nascut.

adica ai nascut in mai putin de 2 sapt de cand ai facut controlul si era colul inchis? (9 zile sau nu am numarat eu bine?)

ca suna mai incurajator

Citat:

Rox - cezariana zici? Imi pare rau, dar poate faci parte din randul celor care se recupereaza usor si bine dupa ceza (sorry dar nu-mi amintesc cum l-ai nascut pe Patrick). Si la mine, la urmatorul (oare mai vreau???) tot ceza va fi.

de ce ai alege cezariana la urmatorul? ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Curaj Miere! Asteptam sa-l cunoastem pe Aidan!Irina, uite incurajari si pentru tine pe maine: Eu vreau pe lista de saptamana asta, se mai poate? Daca nu, saptamana viitoare, va rog io frumos de tot. 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Carmen

La multi ani!

sa ai o nastere usoara si sa te bucuri de copilash

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Aaaa..cand ma gandesc ca maine implinim 39 saptamani si chiriasa nu se da plecata de la mami din burtica

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Carmen, LMA!!!

ooof,nu am putut dormi,am emotii pt Miere! chiar ca a fost o nastere in direct.eu astept sa ii vad pletosul. mai asteptam un pic poate da un semn de viata daca nu o sunam.

irina,succes pe maine...uite agitate pt tine

eu am emotii,cand sunt telefonul,raspund:nu am nascut,tot 2 in 1
ttenika...deci tot impreuna nastem.

eu sforai ca o locomotiva,nu conteaaz cum dorm,pe perne,fara perne,pe stanga,spate sau dreapta...ma iubeste cristi de numa

foame...revin

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

De cand am scris ultimul mesaj pana acum numa` cu ea in brate am stat, cu o pauza de 15 minute in care am mancat cu o mana in timp ce cu cealalta ii dadeam Ioanei. Are saraca niste dureri, ma omoara cum se uita cu ochisorii aia la mine parca implorandu-ma sa o ajut.

irina exact NU am facut pipi pana nu a adormit pentru putin timp.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare! Am inviat si eu (aproape).

Naste Miericica? Pai e cazul de niste .
Carmen Marieta!

Noi suntem de luni acasa. Aproape la cerere ca dr. vroia sa ma mai tina o zi. Dar din cauza unei cefalee groaznice am fost legata de pat pana acum.
Nu va spun povestea nasterii ca nu-i placuta. Am pierdut nasterea fetei deoarece s-a decis intr-un final anestezie generala.
Ilinca e cel mai frumos bebelus de pe pamantul asta. Tudor e f. incantat ca are o papusa vie, dar mi-e teama ca in entuziasmul lui ar putea-o lovi din greseala.
Tati m-a ajutat enorm, a facut totul pentru mine.
Va las, ca nu mai pot sa tastez.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 39+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty
Naty
Le meriti pe toate din plin. Are el dreptate Mircea al meu cand zice ca mamicile sunt eroine, ASA E.

Alina si tu meriti tot ce merita Nadya

Sa nu mai vorbim cat de MAMA EROINA o sa fie Ariya ......

Fetelor, vreti sa spuneti ca nu se poata FARA bona???? Eu stiti ca imi doresc doi bebei dar nu o sa imi permit bona, iar bunicii nu o sa ne poata ajuta. Este vre-una din voi care creste 2 copii singurica doar cu tati????Sper ca da...

Carmenuta La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just dupa cel putin 42 de zile de la nastere. Acelea sunt zilele obligatorii de concediu postnatal.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

LISA se pare ca nu sunt singura care a inceput sa sforaie, in ultima vreme ma aud si eu

38+

Mergi la inceput