Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116
Raspunsuri - Pagina 19
Selene_Bunny spune:
Naty, Alina, greu va mai este si voua, mai fetelor, cu doi copilasi...
Da' vreau si eu o mancare calda... Vreau si eu sa stea cineva cu Daria macar 3 ore pe zi... Am de calcat haine, de facut curatenie, de gatit ceva - aici rar se mananca mancare gatita, ca lumea e f. ocupata, numai sambata si duminica ce mai au timp liber si, uneori, nici atunci - de dat de mancare bunicii... Mor de foame... Copilul meu numai in brate vrea sa stea... S-a trezit la 11.30, a mancat, am schimbat-o, pe la 1 am incercat s-o adorm, de atunci, urla cu pauze, dar urla... Mor incet... 
just, eu stiam ca imediat dupa ce iesi din postnatal. Adica iesi din postnatal in ziua X, in ziua X+1 poti depune dosarul.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
flowerbee spune:
Carmen, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita! Si sa ai un bebe sanatos si frumos si voios!
Naty, Alina, mame eroine! E greu, dar si satisfactiile mari
!
Bee
37+
AMR 5 zile
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
IRINA.C spune:
Carmen_Marieta uuuuuuuuuuuu LA MULTI ANI CU SANATATE si bebe sanatos!!!

bb mic
POZE
39+
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui justme25 Buna, O intrebare scurta (nu pot sta mult ca trebuie sa dau papica la fata): IN CAT TIMP DE LA NASTEREA COPILULUI TREBUIE SA DEPUNEM DOSARUL PENTRU CEI 85%? Justme ![]() |
cand ti se termina concediul medical postnatal
(nu mai putin de 42 de zile)
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
flowerbee spune:
Cine se mai inscrie la nascare?
Sa recapitulam:
azi:miericica
maine: Irina
saptamana viitoare: lisa, micola, subsemnata
...si mai cine?
Imi fac curaj
, ca nu sunt singura![]()
Bee
37+
AMR 5 zile
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
asparagus spune:
Bee, eu aveam DPN in aceeasi zi cu tine, dar la tine cu cezariana s-a devansat.La mine a ramas pana acum 30 ian. Sa speram ca nu trec si eu peste 30 cu mult, caci inca nu am nici un fel de simptome de nastere.
Azi am fost la control, totul ok, Lucas are in jur de 3200g, ceea ce e foarte bine, nici prea mult nici prea putin.
Miere, nu te lasa! 
Mai stie cineva ceva de Dalma si Daria? De mult n-am mai citit de ele. O fi OK luptatoarea noastra cea mica?
Ioana
37+ cu
Lucas
Poze samburica
crisspy spune:
Naty, Alina sunteti de admirat mama.

Carmen – La Multi Ani si un licurici sanatos, grasut si fara colici

Bafta in continuare fetelor care trebuie sa nasca

Crisspy
34+ sapt
Razvan Andrei
AMR 6 SAPTAMANI
axis spune:
Flower, eu inca...am programata cezariana pe 26, undeva in saptamana 39, daca mai trec si de saptamana viitoare.
Naty, ce poveste, cred ca ar fi timpul sa-i pui ceva limite Ioanei, e vremea sa se confrunte cu situatia ca e a doua in ordinea prioritatilor tale.
Irina, se pare ca "incercarile" la care esti tu supusa reproduc cam acelasi model ;).
Sa ai o intalnire frumoasa maine cu bebeul tau !!
37+, cu Ana
Ciufik spune:
helau
moamaaa, da' ce de ati mai scris! acum am terminat si eu de citit.
So:
Miere
- sper sa fi scapat pana acum si sa te odihnesti, ca travaliul ala de 12h nu-mi suna bine deloc
Naty, Alina
toata admiratia!
Selene
rabdare cu Daria ca e si ea mica
. Si noi avem cam ce zici tu la topicul celalalt, dar la scara mult mai mica. hai ca mai e putin si trec si colicii
.
Porumbita, eu marti la eco aveam colul inkis 3.5cm, iar luni (sapt urmatoare) m-am dus de la coafor ca o floricica la dr si m-a anuntat el ca eu defilez cu colul deschis
, eliminat dopul (nu mai stiu ccine intreba
) luni, marti, miercuri si vineri noapte rupt apa si nascut.
Ledi, zici ca David s-a facut baiat cuminte, ha? Bravo! Stie ca vin examenele si a zis sa te lase sa studiezi, cred. Va
.
Irina - pun o ametita
pt maine pt tine
.
Rox - cezariana zici? Imi pare rau, dar poate faci parte din randul celor care se recupereaza usor si bine dupa ceza (sorry dar nu-mi amintesc cum l-ai nascut pe Patrick
). Si la mine, la urmatorul (oare mai vreau
???) tot ceza va fi.
Noi suntem bine, ne doare burtica, ca ne chircim, mai sa iesim prin gratiile de la patut, dar suferim destul de "silent". Noaptea ne chinuie mucii, cu tot cu umidificator, batista bebelusului si cate s-au mai inventat si am achizitionat...
Ne-am cantarit aseara si avem cu 700 gr mai mult fata de greutatea de la iesirea din maternitate (dupa scaderea fiziologica).
Pupici si licurici cat mai cuminti si nasteri cat mai usoare!
Andreea si Andrei