Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irinuca la ce ora te duci maine, ca nu mai stiu???

Selena draga mea, zau ca ti-as trimite eu o sarma cu prastia, un polonic de ciorba...Incearca sa iti atarni esarfa de gat cum au zis fetele ca sa poti plimba fata mai comod dupa tine, poate ajuta...

Lisa incearca te rog si sun-o pe Miericica

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bebelusi, cum te mai simti?

Eu zic ca e greu, dar u imposibil sa te descurci fara bona. Dar depinde f mult de serviciul pe care il ai.

Ttenika, te bagam si pe tine in grupul de nasteri pt sapt viitoare. Ce bine ca suntem mai multe!!!!

Selene, cum se mai simte papusa ta dulce? Dar tu?

Rox, si tu ceza mama? Las' ca nu e chiar asa de rau...zic eu...

Carmen, cum sarbatoresti azi? Uite, eu pap o praji cu glazura de portocale in cinstea ta.

Oare ce mai face Miere?

Irina, Lisa?

Eu am emotii. Bebe deja ma cauta peste tot, puia mamii nu cred ca mai are pe unde sa se intinda. Acum stau si ma intreb: daca bebe a mea e mai mica cu 6 zile, e dismatura?

Bee37+
AMR 5 zile

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Alina iarta-ma am gresit in postarea de mai sus am vrut sa zic ca si tu meriti tot ce merita Naty, adica floricelele si pupicii...

Alina, sotul obosit neobosit in week end trebuie sa te ajute. Cel putin la noi nu se pune problema nici acum. Indiferent cat de obosit vine acasa ma ajuta.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Bee eu vorbeam de stat fara bona cat timp esti cu amandoi acasa, deci cand esti in concediu, pentru ca dupa aceea ....te descurci doar daca il duci pe cel mic la gradi la 2 ani....ca pe cel mare sigur il duci...si vezi cat de des racesc. Concluzia este ca atunci cred ca trebuie bona. Eu ma intrebam daca ma descurc singura in cei 2 ani cu 2 copii.

Bee cred ca am depistat de la ce m-am deranjat la stomac. Cred ca de la ceaiul de soc. Am citit pe net ca unii oameni nu il tolereaza. Acum ce sa zic....ma ustura gatul rau in continuare, beau ceai cu lamaie si pap miere, iar la baie nu am mai fost deocamdata.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

fetelor ati auzit cumva de ceaiul din frunze de zmeur??, eu acum am citit pe forum si se zice ca este bun pentru laptic si ca ajuta ca nasterea sa fie mai usoara, ce stiti de spre asta???

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

carmen LA MULTI ANI! sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos ....

azi am intrat si noi in luna a 9-aaaaaa ... uraaaaaa ....

36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

A NASCUT IRIS 2002

BB e fetita Natali Stefana - 4 kg ieri la ora 11;

dupa travaliu de 10 ore, epizotomie (peridurala nu a ajutat prea tare din motive de oxitocina)

mamica si fetita sunt bine, sunt deja acasa;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca pe sufletelul meu ai scris. asa ma gandesc si eu cand ma aud zicand "vreau sa nasc odataaa!"
Carmen, bun tortul, sa inteleg ca tu nu sarbatoresti deloc azi? si n-am inteles bine... vrei sa te duci in sesiunea asta la examene? felicitarile mele si succes.
asparagus, nu stim nimic nou de dalma..... nu a mai scris sotul ei de multisor.
Andreea, da, asa zic... ce sa mai fac, e obligatoriu. ma recuperez usor, nu e asta problema (pe Patrick tot asa l-am nascut) dar nu e nimic usor si as fi preferat eu asa ca o victorie personala sa nasc natural. dar.... asta e. macar nu e ceva nou
Andre_ea, niste poze cu Ilinca?? a mai trecut migrena?
Albinut, nu, nu e chiar asa rau dar nici minunat de usor, crede-ma . nu, nu e dismatura, de unde iti tot vin ideile astea???
ttenzika, cica ceaiul de frunze de zmeur e bu ptr nasterea naturala. habar nu am daca ajuta si la productia lactata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am sunat la miere,nu raspunde,poate doarme saraca sau naste...oricum,trebuie incurajata: IRINA!!!

am o intrebare,dar nu radeti: stiti ca a venit mama,ieri mi-a zis ca atunci cand am conctrctii sa imping cu gura deschisa sa nu fac gusa????...e adevarat sau o fi babism???

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Salutare! Am inviat si eu (aproape).

Noi suntem de luni acasa. Aproape la cerere ca dr. vroia sa ma mai tina o zi. Dar din cauza unei cefalee groaznice am fost legata de pat pana acum.
Nu va spun povestea nasterii ca nu-i placuta. Am pierdut nasterea fetei deoarece s-a decis intr-un final anestezie generala.
Ilinca e cel mai frumos bebelus de pe pamantul asta. Tudor e f. incantat ca are o papusa vie, dar mi-e teama ca in entuziasmul lui ar putea-o lovi din greseala.
Tati m-a ajutat enorm, a facut totul pentru mine.
Va las, ca nu mai pot sa tastez.

sa va traiasca papusica
eu as vrea totusi povestea nasterii si evident pozeeee

Mergi la inceput