Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hai Miere, curaj, mai e un pic si te intalnesti cu Aidan

Vai fetelor, de cand am ajuns la munca si pana acum am tot citit la forum (ramasesem un pic in urma de ieri) si am stat cu sufletul la gura. Atata solidaritate mai rar. Daca stiam azi noapte ce se intampla intram si eu pe net, si asa am stat si m-am uitat pe pereti pentru ca nu puteam sa dorm.

Anca iti tinem pumnii, sa dai un semn daca se intampla ceva.

Am vazut si puiutzul lui Eli, e asa de dragutza ..... Si Daria lui Cris30 o scumpete mica.

Micola bafta multa, asteptam vesti.

Bebelusi, lasa mama, ca treci tu si peste asta. Fii mai optimista ce naiba, ca trec toate cu rabdare...

Crisspy 34+ sapt Razvan Andrei

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Damiana, si eu o tot dau pe cola, desi stiu ca e contraindicata. Dar cand o vad acolo, rece, cu bule...mmmm

Bee37+
AMR 5 zile

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Naty Panadol=Paracetamol=Eferealgan=Calpol dar atentie difera concentratiile.De ex Eferealganul are 100mg/ml restul 120 mg/ml

Teoretic orice se da peste 3 luni.Practic PARACETAMOLUL se da de la sugari, singurul antitermic pe care il folosim , sub forma de sirop sau supozitor respectand doza in mg/kgcorp.

Nurofen abia dupa 6 luni.

bb mic

POZE
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Fetelor, stiti cumva daca mai este valabil art 42 lit a din Codul Fiscal care zice ca indemnizatia de maternitate (concediul pre si post natal) este venit neimpozabil? Ca pe fluturas imi apare concediul prenatal impozitat??Dupa ce ca nu mi-au dat nici cei 15%, motivand ca nu a aprobat conducerea si nu vor sa-mi motiveze in scris refuzul, acum si asta! Si mi-au retinut si 0,5% somaj desi eu stiam ca nu se retine!35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Am facut si eu ochi pe la 5.30 si am intrat fuguta sa vad ce face Miere. Hai Miere, ca mai bag cateva agitatepoate, poate nasti mai repede.
Ma duc sa mai incerc sa dorm un pic.

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Unde sa ma duc cu fluturasul si cu cererea pe care am facut-o pt cei 15% sa-mi cer drepturile ca astia nu vor sa mi le dea! Ca nu au bani, ca nu s-a aprobat, ca programul lor de salarii asa calculeaza si ei asa au calculat la toata lumea, si nu pot sa ma inteleg cu ei!35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Bebelusi ai facut o eneterocolita.Ce au zis fetele e f bine, plus Smecta in loc de Imodium, cum preferi.Si regim alimentar neaparat!Te incurajam aici toate ca stim cum e

Sa nu va zic k de la mica discutie s-a ajuns ca ruda cu copilul acela internat sa se certe cu mama...in fine, tot eu sunt de vina ca am vbit prea mult si baba aia a auzit.Offff cand ma invatz minte sa -mi tin gura, la naiba?m-au nelinistit si azi, ca doar nu ma pot duce sa nasc in liniste

bb mic

POZE
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere

Claudia,eu am nascut cu Solopenko Elvira.(e cunoscuta si sub numele de Russu Elvira)Despre nastere am povestit ce si cum,la fel si despre drita,care-i un om extraordinar.

Aalina,nu prea citisem eu prea multe de fimoza,dar in nici un caz nu las pe nimeni sa se atinga de putza lui fii-miu decat daca chiar este absolut necesar.Si oricum sunt pe principiul ca atunci cand ti se pune un diagnostic sa mai consulti si o alta parere,un alt dr.

Eu am adormit,nu mai stiu exact cat era ceasul,dar oricum vreo 12-1..pana la 6 jumate,apoi de la 7 la 9..Pe la 1,30 i-a dat tati bibele lui David care a dormit pana la 6,apoi de la 6 jumate la 9 cand iar a papat si de la 10 tot doarme.Si cum scriam eu asa,uite ca a simtit el ca-l laudam si s-a trezit.fug..va pup

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid sa stii ca si eu stiu la fel ca nu se retine nici impozit si nici somaj. Se retine doar CAS dar raportat la minimul de economie, nu la salariul tau. Eu zic sa te duci la ITM sa vorbesti cu doamna de acolo, vezi ce are sa iti zica.

Fetelor va multumesc din suflet pentru sfaturi. Astept sa vina Mircea acasa sa il trimit sa imi cumpere una - alta. Deocamdata bag ceai de menta ca asta am.

Acum astept sa se termine mancarea ca o am pe foc si cred ca ma duc sa dorm putin ca simt ca mi se inchid, se vede ca incep sa racesc pentru ca ma dor ochii cand apas pe pleoape.

Va pup

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

AM revenit, tot 2 in 1, cum speram!!!

am fost la spital, m-a controlat (ce oribil, mi-a facut control gineco, a fost o senzatie aiurea, credeam k o sa scoata cu tot cu copil...de mult nu si-a mai bagat nimeni nimic pe acolo )

si a zis k e ok, e cu capul in jos, pregatit:). M-a kemat marti, 20.01.2009, cu tot cu bagaje sa-mi mai faca un control+masuratori si miercuri sau joi vine bebe:)

Cam atat, am mai vbit si de nastere, de anestezie, k o sa-mi faca injectie in coloana si voi fi anesteziata local, exact cum vroiam...:)

Deci, pana la urma, a iesit cum vroiam eu.. :) Va multumesc tuturor pentru sustinere

Aalina , multumesc uitasem de papuci, desi imi cumparase mama unii nou nouti special pt spital, acum i-am si bagat, sa fie gata pt marti :)

Bee, inseamna ca e mai bine sa se intample maine, decat azi, nu te necaji, stie drul ce stie...

38 + cu !
AMR 6 zile !!!

Mergi la inceput