Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cami: Miniblu, Mothercare, Happy Baby.

Are cineva idee ce se da la sugari in caz de febra? Am uitat sa intreb dr. si nu-mi mai aduc aminte de la Ioana. Nu e cazul acum, dar vreau sa fiu pregatita.
Stiu ca Panadol/Nurofen se dau de la 2 luni. Dr. de familie mi-a zis de supozitoare cu paracetamol pentru sugari, dar vad pe prospect ca se pun de la 6 luni.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere fii tare, gandeste-te la Aidan, pentru el faci toate astea. Gandestete cate dureri am suportat de-a lungul vietii fara o finalitate frumoasa cum este acum - BEBE.

Anca se pare ca tu si irina urmati

Fetelor eu declar o noapte infernala. Am continuat sa fiu deranjata la stomac, ma durea stomacul, bebe se trezise si el si ma lovea la ficat, , nu puteam respira si ma ustura gatul ingrozitor. Se pare ca de data asta gatul ma doare si la ora asta, cred ca am racit . Nu am racit toata sarcina si am racit acum desi am stat inchisa in casa......naiba stie.....Nici nu stiu ce sa mananc....sunt asa de necajita de nu mai pot.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

naty - pt febra eu am supozitoare cu eferalgan si solutie de eferalgan - se poate da la peste 4 kg

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Naty, nasol cu programul! La mine e un pic mai bine, in sensul ca Ana se culca pe la maxim 10.00 seara, si ea se culca singura in camera ei. Deci dupa 10.00 ne ocupam exclusiv de Sabina care face baie si papa si dupa doarme cam 6-7 ore legate. Iar Ana se trezeste dimineata p-e la ora 9.00 cam la fel si Sabina
Oricum eu o sa o duc pe Ana la socrii mei la munte o perioada...vreo 2 sapt si o sa ma mai relaxez si eu..
Cu medicamentele de febra la bebelusi asa mici ca ai nostri nu stiu nici eu ce se da....chiar si eu ma gandeam, dar mai bine sa nu avem nevoie!!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor eu declar o noapte infernala. Am continuat sa fiu deranjata la stomac, ma durea stomacul, bebe se trezise si el si ma lovea la ficat, , nu puteam respira si ma ustura gatul ingrozitor. Se pare ca de data asta gatul ma doare si la ora asta, cred ca am racit . Nu am racit toata sarcina si am racit acum desi am stat inchisa in casa......naiba stie.....Nici nu stiu ce sa mananc....sunt asa de necajita de nu mai pot.

Bebelusi, poti lua Imodium fara probleme contra deranjamentelor stomocale. Si eu am avut si mi-a zis medicul ca pot lua. Si fa un pic de regim alimentar (fata lucruri care fermenteaza in stomac gen fructe, sucuri, varza, fasole...de'astea). Iar de gat, baga ceai mult cald, lamaie cu miere....si stai cumintica. O sa treaca si o sa vina bebe repede

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

M-am suparat pentru ca eram gata sa ies pe usa sa ma duc la dr si cand colo...urgenta...nu ne mai vedem azi...ne vedem maine la 11:30.

Apoi nu ieri, nu azi, macar maine. Sper sa nu nasc fara consult la cardiolog si anestezist. Si am ceva simptome, dar le tin sub cheie, poate dispar.

Miere, ce faci?

Bebelusi, mie mi-a trecut raceala imprumutata de la sot cu ceai de musetel cu lamaie si miere. Si suc fresh de portocale. Dureaza mai mult, dar e eficient.

Bee37+
AMR 5 zile

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

HAIDE MIERE!!!! FII TARE!!!!! VINE BEBE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetelor, nu mai puneti siruri asa de lungi cu emoticons - dati cate un enter ca se face pagina lata si e greu de citit

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetelor, sa va zic: azi dimineata am simtit 2 contractii!!! da' cred ca-s alea BH, ca altele n-au voie sa fie

a, si bem aproape non-stop pepsi... is ca catzelul lui pavlov cand vad sticla si parca numai la pepsi ma gandesc toata ziua... nici mancare nu-mi trebe, doar pepsi sa fie... zici c-am innebunit....

merg sa ma apuc de aranjat dulapul lui bebe, da' citesc in continuare, sa stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor dar stiu ca ati scris ceva mama mama.

Ingrid70 singura chestie e pastrezi copii dupa cererile tale cu nr. de inregistrare dat de ei si sa le ceri refuzul in scris in acele cereri.
Eu nu am inteles daca acea diferenta e dintre salariul de baza si indemnizarie sau dintre salariul de baza + sporuri (in cazul meu) si indemnizatie. Deci nu stiu daca am ceva sa le cer sau nu.
Porumbita la prima nastere cu o saptamana inainte la control nu am avut nimic, iar in ziua nasterii dimineata aveam dilatatie 1 si contractii. Deci se poate.
Leditia despre fimoza sa citesti ca e destul de controversata treaba. Asa ne-a spus si noua pediatra la Dorian dar am refuzat sa il stresez si acum la 5 ani nu avem nici o treaba. Doar am avut grija la igiena si atat.
Cand era Dori mic o solutie pentru scos copilul afara era ca sa tinem carutul in porbagajul masinii si asa nu mai trebuia sa il plimbam 3 etaje zilnic.
Micola ceva agitate pentru tine? In bagaj nu am vazut papuci.
Roxana macar acum stii ce si cum.
miere
anca si tu??? Sa ne spui cand scoatem majretele.La fel si lisa
cris30 superba Daria
eli bun venit acasa.
spic hai calmeaza-te, stiu ca erai stresata ca e si termenul de la David.
Carmen la multi aniiii si nastere usoara.
Crysyana la multi aniiii si nastere usoara.
bebelusi multa sanatate. Ceai cu miere si lamaie la greu.
Daiopri mai ai 2 zile si gata cu lucrul.

O zi buna!

cu Fabian si Dorian
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput