Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116
Raspunsuri - Pagina 14
Alina1976 spune:
Alinuk, pai si eu patii la fel cu Sabinuta ieri (8 ore a dormit). Si azi-noapte a dormit de la 22.00 la 4.45 . Cred ca bebelusii nostri papa bine si sunt cuminti. Asa ca stai linistita.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
CADIA spune:
CARMEN si crysyana
LA MULTI ANI, SANATATE SI MULTI BANI!!!!
BEBEI SANATOSI, MANCACIOSI SI FRUMOSI!!!
37+cu CLARA MARIA
flowerbee spune:
Buna,
Ce imi vad ochii? Naste Miere!!!!! Uraaaa!!!! Nastere usoara!!!!!
Scoatem agitatele si fanfara si toate urarile de bine!!!!
Bee37+
AMR 6 zile
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
dobreclaudia spune:
Letitia - scuze...da, stiam ca ai nascut...dupa semnatura, dar cu cine si cum a fost?
Cami - dar la Marinescu de ce ai ajuns? ai avut probleme sa ramai insarcinata?? De nascut am auzit ca e super ok si cu Balasa.
37 frumoasa mea bebelina
clau
miereamara spune:
Dupa 12 ore de travaliu am ajuns si eu la 2 cm dilatatie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
dobreclaudia spune:
HAI MIERE!!!
SA FITI SANATOSI AMANDOI!!!
DE MANCAT AM INTELES CA NU POTI, DAR DE DORMIT AI REUSIT? CA VAD CA ESTI LA SPITAL DE MULTE ORE??
37 frumoasa mea bebelina
clau
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliacris Ingrid, placenta e cea care hraneste bebele, e puternic vascularizata. Nutrientii si oxigenul din sangele mamei trece, prin intermediul placentei, in sangele fatului,iar dioxidul de carbon trece de la fat in sangele matern pe aceeasi cale. Transferul se face prin cordonul ombilical, care e format din trei cvase de sange, doua artere mici care transporta sangele de la fat la placenta si o vena larga care face transferul invers. De asemenea, placenta secreta anumiti hormoni indispensabili pentru mentinerea si evolutia normala a sarcinii.POZEIulia 34+ Carla Maria |
Naty spune:
Neata!
oxigen da, eu am avut problema cu lapticul. Am luat GALACTOGIL, cate 2 linguri de 3 ori pe zi si a facut minuni. La Ioana am luat non-stop cele 6 luni cat am alaptat, cum nu mai luam, cum scadea "productia". Bea si multe alte lichide, lapte, sucuri de fructe, ceai de chimen + anason (eu fac un singur ceai din amandoua dar merge si separat), supa. Nu te mai mulge, pune bebe la san cand cere, dar ai grija sa fie cel putin 1 ora intre 2 supturi altfel se amesteca laptele vechi cu cel proaspat si il doare burtica. Daca adoarme la san, incearca sa il trezesti - il gadili pe obrajori, nasuc, urechiuse, te faci ca ii scoti titica din gura. Succes!
Cele care va plangeti de somn, stati linistite, se poate si mai rau
Sa vedeti ce inseamna copil care se scoala de 7 ori pe naopte (cum a fost Ioana mea) sau ce inseamna un bebe + inca un copil, cu program de somn diferit
Nadia, pe care o consider un copil cuminte, doarme noaptea cam 3-4 ore legate. Doar in cateva nopti a dormit cate 6 ore, maaama ce bine a fost. Fata de programul de bebe al Ioanei, cele 2-3 ore legate de somn de acum mi se par o binecuvantare . Daaar, hai sa va povestesc o noapte tipica pentru mine:
Aseara a mancat pe la 9, dupa baita, as fi vrut sa ma culc si eu ca imi picau ochii in gura, numai ca nu a adormit de loc. Ma rog, as fi lasat-o cu altcineva numai ca Ioana se culca in jur de 11,30, la 9 e in plina activitate, asa ca nici gand de culcare. La 11 am pus-o pe Nadia din nou la san, a mancat putin si a adormit cu titi in gura; m-am bagat in pat cu Ioana sa o culc, am apucat sa citesc cateva povesti si Oaaaaaaa. Tata care era de garda la Nadia vine si-mi spune ca ii e foame. Ma ridic cu greu, ma duc si ii dau iar sa pape. Inca putin, iar adoarme. Cum o pun in pat, se trezeste. Si tot asa pana la 12,30, cand am reusit sa ma bag in pat.La 4 s-a trezit iar, am stat cu ea pana la 5 (mancat, ragait, incercari de culcare). La 5 am adormit si eu dar la 7 m-am trezit cu Ioana: "mami, gata m-am sculat!" imi venea sa ma dau cu capul de pereti .Nadia a dormit pana la 9 ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Stellutza spune:
Buna ziua burtici si mamici.
Felicitari pentru licurici, proaspetelor mamici,
Sper ca Miere sa aiba o nastere usoara !!!
Eu am fost la gineco si.. se pare ca am colul foarte lung, intors ( de parca ar trebui sa stiu ce inseamna) si mai am putin de asteptat. Partea proasta este ca, din nastere fiind ghinionista, se aplica si acum asa ca Dr. mea nu este saptamana viitoare in tara si ar trebui teoretic sa nu nasc, insa pt orice eventualitate m-a lasat pe mana unei colege .
Eu si raceala mea am facut o luna de cand suntem impreuna si nu prea da semne ca ar vrea sa plece, asa ca un motiv in plus sa nu vreau sa nasc, ca sa nu imi imbonlavesc bebelusa
A a a si era sa uit, dr. mi-a spus ca din pct. de vedere medical, sarcina mea este una supraponderala pentru ca am luat 23 Kg peste cele 54 pe care le aveam initial, asa ca m-a bagat la regim insa... mai bine il las pentru dupa
Fetelor voi aveti/ ati avut in bagajul de spital, pe langa cateva hainutze pentru bebe, si o paturica? Ma gandeam ca poate mi-ar fi utila o paturica de bumbac .
+37 cu Maya Maria