Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

HAI MIERE, CURAJ!

viorella, marieta, scry

urasc colicii!!!

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_

Tocmai am fost la baie si surpriza: dopul gelatinos s-a dus...deci ne apropiem...Dintre fetele care au nascut natural, la cat timp dupa ce ati pierdut dopul a inceput travaliul?

38+

La prima nastere dupa 24 ore, la a doua dupa 5 zle

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

In sfarsit MIERE!!

Hai! Curaj! Asteptam cu drag poze cu Aidan cel grasunel si frumusel!

lui David Andrei 4.5 ani si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Anca, Lisa, Micola,

Aseara ma rugam sa nu v-o iau inainte
Am avut o noapte groaznica. Numaram minutele intre contractii. Dar contractii!! Ca ziceam ca imi rupe si bazinul si coloana si piciorul drept.
Sunt ZOMBIE!

Mi-au cedat durerile abia dupa a 4a pastila de anti contractii (luate cate 2: 2 la 12 noaptea, si inca 2 la 2 dimineata).
Abia pe la 3 juma m-am linistit.
Contractii la 30-40 minute!

Of! NU VREAU SA NASC ACUM! Trebuie sa mai stea nitel. Ca altfel ma tine in spital pana face bebelina 37 saptamani. Ce ma fac cu David??

lui David Andrei 4.5 ani si 35+

Mergi la inceput

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bagam galeria pt. AIDAN

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Spic, stai linistita in patut. Suna la Dr si vezi ce zice...poate e bine sa te duci la un control...trebuie sa mai stea bebe ca esti in 35+ de abia...vorba ta, macar pana la 37+.
Hai sa ne ti la curent cum te mai simti.

Pentru CARMEN:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LAAAAA MULTI ANIIIIII!!!

Sa fi SANATOASA, sa ai o NASTERE USOARA si la termen, un BEBE cuminte si mancacios si fara colici!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Miere, mi-e mila de tine, sper sa nasti normal, ca altfel mori de foame pana iti dau astia mancare mai serioasa. Poate reusesti si tu sa dormi un pic, sa mai uiti de foame.

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

nu simti senzatia de foame pt ca esti hidratat prin perfuzie (saruri si glucoza)

Eu una am mancat pana in seara dinaintea operatiei, nu am facut clisma (depinde de medic) iar 'scaun' am avut la doua zile (joi la pranz operatia...sambata seara "scaunul")

Anca nu e o regula cu dopul. Acum doi an, la sarcina cu Teo a durat 8 ore pana au inceput contractiile, acum la Andu dopul (sau parte din el) s-a dus pe la Craciun... si iaca in 8 ianuarie nu era travaliu

Miere multa putere si sa-ti tii puiul in bratze grabnic!!!

Ps: apropos fetele de bb2, Alina1976, Naty..etc acum sa nu zica lumea ca's dusa...insa totusi...gupil meu Andu mik azi noapte de la 12 ...nu s-a trezit pana la 8 dimineatza (si atunci ca ne-am trezit noi ametiti..si am facut zgomot)..ca cine stie cand ar fi smiorcait si el!?

poate fi vreo problema devreo natura? de care? iceterul e discret totusi... in fine, vine si la noi azi pedi si vedem ce zice

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Roxana iti tin pumnii stransi pentru 23.

Ce zice Patrick? Stefan i-a pregatit deja jucarii fratiorului/surioarei (se mai joaca si el intre timp cu ele, ma rog... )

V-am admirat colectia de dinozauri! Avem si noi una asemenea, plus vreo 5 carti de specialitate!

Dorim tuturor nastere usoara iar celor care au nascut muuuult calm si bebelusi sanatosi!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

stai linistita - si al meu daca ziua e activ (e din ce in ce mai activ, pana la 3-4 nu doarme nici cu slujbe) si daca mananca bine inainte de baia de seara doarme de la 9 la 1-2 fara nici o problema, la el in patut.

atata timp cat nu plang si mai ales dorm linistiti eu zic ca e de bine

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

NASTERE USOARA MIERE

37+ saptamani cu Andreea Paula DPN 28.01.2009

Mergi la inceput