Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116
Raspunsuri - Pagina 12
iuliacris spune:
Ma duc si eu la culcare. Miere, poate scapi pana ma trezesc. Ma culc cu pumnii stransi. Predau stafeta la fetele din Romania, ca-s bune la incurajari
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
ariya spune:
Ce-mi vazura ochii???????naste Miericica!!!!!!!!!!!!
pentru tine:
te pup tareeeeeeeeeee!
LA MULTI ANI,CARMEN!
LA MULTI ANI,CRYSY...!puii mei,ai un nick mai complicat,cu multi yyyyy!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
IRINA.C spune:
Miere lipseste camera web ca in rest parca nastem si noi, e un soi de nastere in direct asa.De altfel merita vedeta forumului nostru
bb mic
POZE
39+
ariya spune:
Irina,te pregatesti?
eu sunt suparata ca am pus 2 kg in 10 zile...
de-abia astept controlul de pe 26 ca,in ritmul asta,ma fac cat Casa Poporului iar!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
IRINA.C spune:
Io am visat o pe soacra -mea si m am trezit busita, ma certam nene cu ea..asa ca ma bate gandul sa mai dorm nitel sa-mi revin si apoi sa vad cum ma reepilez, ca doar ma epilasem si acum 2 zile .In plus piciorul trombozat tot dureros asa ca ar tbui sa ies din casa sa ma misc dar ..lene multa.Cred ca va trebui pn la urma...acum ma culcca maine nu mai dorm eu asa mult
bb mic
POZE
39+
eli spune:
buna! remeber us?
azi am iesit cu Florence din spital. suntem bine, acum a adormit. nasterea a fost grea, mai grea ca la Stefan. travaliul m,ai lung si dureros, expulzia mai scurta, nu pot sa zic ca nu am simtit durere la expulzie, dar mai puternica a fost senzatita de rupere a oaselor, de departare a lor pt trecerea unui pepene . a fost cu aprox 100 de grame mai mica decat Stef cu toate ca sunt nascuti amandoi la 38 de sapt si 5 zile. a avut 3484 grame si 50 de cm. ora nasterii 23:41 pe 11 ianuarie 2009. de acum ne acomodam, sper. abia astept reactia lui Stef cand va veni acasa, doar 1 data a vazut-o.
lapte, colostru adica, am putin, deocamdata. a papat si formula in spital. rani l-a sani mi-a facut, sper sa invete sa traga corect cat mai repede si sa-mi vina si mie mult laptic.
sunt obosita, dar fericita. abia asteptam sa dorm in patutul meu, sa fac baie (chiar la cat timp dupa nastere ai voie?), sa il vad pe Stefan...
ma duc sa pregatesc orezul, v-am pupacit!
viitoarelor mamici!
O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
micola spune:
HAI Meire!!!!
Fetelor, intr-o jumatate de ora plec si eu catre spital, cu speranta sa nu ma opreasca azi, ca e cam devreme...
Orice ar fi, eu va anunt cumva, daca vin acasa, va anunt eu, daca nu, va intra o prietena sa va zica daca m-a oprit...
burtici, mamici, bebici
38 + cu !
AMR 1 zi (?)...!!!