Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (116

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Fetelor, astazi pe la 12:00 mi s-a ridicat tensiunea 13 cu 7, peste 10 min. 14 cu 7, m-am speriat putin si am sunat doctora. Mi-a zis ca probabil am mancat sarat . Am mancat doar putin sarat si pana acum tot la fel am mancat si nu am avut nimic. O singura data am mai avut tensiunea ridicata in timpul sarcinii.In rest nu am avut probleme cu tensiunea. Doctora mi-a spus ca daca se mai ridica sa ma duc la spital. Si maine dimineata sa ma duc sa ma internez, sa ma aiba sub observatie, ca oricum luni trebuia sa ma duc sa ma interneze, avand si lichid amniotic putin. Sper sa fie bine. Mi-am luat acum tensiunea si am 13 cu 7, mi-a mai scazut putin.
Voua vi s-a intamplat sa vi se ridice tensiunea?

37+ saptamani cu Andreea Paula DPN 28.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

catisto sa iti traiasca bbul

miere tinem pumnii

roxanaz, aalina va multumesc frumos de raspunsuri adevarul e ca (desi stiu ca nu sunt motive) sunt demoralizata; toata sarcina mi-am imaginat ca bb vine la jumatatea lui ianuarie; in sapt 26-32 cand doctorita veche, mirela popa, ma stresa ca nasc prematur asta era chestia ca ma intarea, ca eu nasc la jumatatea lui ianuarie...

stiu si imi dau seama ca suna aiurea rau de tot, dar am fost dezamagita ieri cand doc a zis ca pot prinde si 1 februarie pt ca am colul inchis perfect si mai ales ca bb nu e coborat suficient chiar dc e cu capul in jos ... plus ca sotul e ff stresat sa nu se depasesca prea mult termenul de 40 de saptamani (avem niste prietene ai caror bbei au avut probleme pt ca nu au fost monitorizate cum trebuie dupa 40 de sapt)

si in plus azi a murit si sora bunicamii si toata familia (mai putin eu si sotu) pleca la Alexandria (a murit in spital, de acolo tr sa o duca in satul de unde e) ...

38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

tec, mie imi creste tensiunea daca is suparata, daca ma enervez sau daca is emotionata tare... stai calma, relaxeaza-te, gandeste-te la lucruri frumoase, la bebe... la mine funcioneaza de fiecare data..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Tec stai linistita ca asa o sa te simti mai bine o sa vezi.

Micola ma bucur ca au iesit toate cum ai vrut. Imediat scoatem agitatele si pentru tine.

Miericico!!!!!!! Esti bine????Ce mai zici

fetelor, eu am o problema MVB lipseste de mult rau, poate si alte fete dar eu de ea imi dau seama acum.....nu putem da nicicum de ea?????

Eli asteptam vesti in continuare

Cris este o dulcica Dariuca, sa va dea DD sanatate multa.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

hai Miere! Hai Aidan. nu stiu daca e o regula, dar dupa ce treci de 4 cm de dilati mult mai rapid. cat iti permit contractiile, stai pe verticala sau in 4 labe, incovoiata. succes si nastere usoara!

fatele, intrebare stupida sau nu, ce termen de garantie au tetinele? dar capacele de biberoane.
eu am de la Stefbiberoane, capace, tetine, tot setul, unele stiu ca le-am folosit doar de cateva ori, dar chestia e ca, le-am folosit acum 3-4 ani. biberonul e din sticla, tetina silicon. ce mai pot folosi la Florence? multumesc.

poate maine reusesc sa citesc mai mult. fata e cuminte si somnoroasa, doarme de peste 3 ore. dar sunt derutata, data un pic peste cap de programul cu 2 copii, casa de intretinut.

Stef crede ca sora-sa e jucarie. ar sta si ar mangaia-o, i-ar da jucarii incontinuu.

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

catisto sa iti traiasca bbul

miere tinem pumnii

roxana, aalina va multumesc frumos de raspunsuri adevarul e ca (desi stiu ca nu sunt motive) sunt demoralizata; toata sarcina mi-am imaginat ca bb vine la jumatatea lui ianuarie; in sapt 26-32 cand doctoria veche, mirela popa, ma stresa ca nasc prematur asta era chestia ca ma intarea, ca eu nasc la jumatatea lui ianuarie...

stiu si imi dau seama ca suna aiurea rau de tot, dar am fost dezamagita ieri cand doc a zis ca pot prinde si 1 februarie pt ca am colul inchis perfect si mai ales ca bb nu e coborat suficient chiar dc e cu capul in jos ... plus ca sotul e ff stresat sa nu se depasesca prea mult termenul de 40 de saptamani (avem niste prietene ai caror bbei au avut probleme pt ca nu au fost monitorizate cum trebuie dupa 40 de sapt)

si in plus azi a murit si sora bunicamii si toata familia (mai putin eu si sotu) pleca la Alexandria (a murit in spital, de acolo tr sa o duca in satul de unde e) ...

porumbita, imi pare rau pt sora bunicii tale....
nu trebuie sa fii demoralizata, poate iti face bebe o surpriza si vine cand nu te astepti hai, gandeste-te ca totul o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata pe la pranz doamne galuscute si licurici frumusei.
Miericico, tin pumnii stransi, sper ca pana acum sa il tii pe Aidan in brate si sa va odihniti amandoi!!!
Anca_... ce zici, urmezi?
Irina, da, da, incerc sa stau... sper sa imi si iasa
Daiopri, da, stau. promit, pe cuvant de utecista
Cris30 e o scumpa piticuta voastra!! sa va traiasca si sa ii treaca colicii!
Eli bine ati revenit acasa!
Spiculet, sper ca esti mai ok azi si sper sa te odihnesti. hai ca nu nasti acum, zau, dau in scris
Cristina, multumesc frumos de galerie.... trebuie sa se mai vada baietii sa faca schimb de experienta cu dinozaurii
Raluca, exista efferalgan de 80mg (nourisson) supozitoare. cam atat. sper ca nu are Nadia febra, nu??
Patricia, imi pare rau de enteroviroza ta, sper sa fii mai bine
micola tinem pumnii pentru miercuri/joi!!
Eli, din cate stiu eu nu se recomanda folosirea biberoanelor si tetinelor de la un copil la altul, in timp plasticul ala se degradeaza chiar daca nu e folosit. asa mai bine ia altele noi..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eli

hai Miere! Hai Aidan. nu stiu daca e o regula, dar dupa ce treci de 4 cm de dilati mult mai rapid. cat iti permit contractiile, stai pe verticala sau in 4 labe, incovoiata. succes si nastere usoara!

fatele, intrebare stupida sau nu, ce termen de garantie au tetinele? dar capacele de biberoane.
eu am de la Stefbiberoane, capace, tetine, tot setul, unele stiu ca le-am folosit doar de cateva ori, dar chestia e ca, le-am folosit acum 3-4 ani. biberonul e din sticla, tetina silicon. ce mai pot folosi la Florence? multumesc.

poate maine reusesc sa citesc mai mult. fata e cuminte si somnoroasa, doarme de peste 3 ore. dar sunt derutata, data un pic peste cap de programul cu 2 copii, casa de intretinut.

Stef crede ca sora-sa e jucarie. ar sta si ar mangaia-o, i-ar da jucarii incontinuu.

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

eli, eu am luat pt bebe tetine si biberoane de la nuk si pt tetine zice ca au termen de valabilitate 3 ani de la data fabricatiei care ar trebui sa fie trecuta pe ambalaj, in conditii de depozitare uscata, fara expunere la soare si la temperatura camerei. mai zice ca trebuie verificat sa nu fie moale tetina, rupta sau lipicioasa. la biberoane sau capace, ma andesc ca daca le fierbi si le sterizileze ar trebui sa fie ok....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

OOOOO, acum am vazut si eu ca naste Miere ...
HAIDE, IRINA!

LA MULTI ANI, CARMEN SI CRYSYANA! Sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti nasteri usoare!

eli bine ai venit acasa!

rox imi pare rau ca ajungi iar la cezariana.
Nu are febra, dar ma gandeam ca daca Doamne fereste face trebuie sa am ceva in casa pentru asta.

irina cum mai e Radu? Are sau nu are varicela? (Scuze, poate ai scris dar nu am vazut eu). Tu cum mai esti?

alinuk daca nu are icter nu cred ca e o problema. Sa ne spui ce zice dr.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Porumbito, pai pe unde umblasi mama draga...ca nu te mai vazui pe aici Auzi, las ca-i bine ca ai col asa bun, de ce sa se deschida de dinainte?! Si al meu la prima sarcina a stat inchis si tare pana in sapt.41 cand brusc s-a deschis si a venit Ana pe lume! Asa ca nu te stresa, stie bebe cand sa vina. Si bucura-te de perioada asta, cand inca mai poti face ce vrei, inclusiv sa te odihnesti cand vrei.

Micola, bine ai revenit . O sa te internezi in aceeasi zi cu Bee! Cine stie, poate si nasteti in aceeasi zi

Bebelusi, chiar ca de MVB nu se mai stie nimic! Cred ca a nascut deja...ce-o fi cu ea?! Nu avem nr. de tel. O avea e-mail-ul in date personale?

Tec, stai linistita si bucura-te de ziua asta. Gandeste-te ca e ultima zi acasa fara bebelusa. Maine o sa te duci si sa dea Dumnezeu sa iasa bebe repede si fara durere si daca se poate si fara cezariana. Sa te lupti sa nu faci cezariana, asculta-ma ce-ti spun. Daca se poate, naste normal, o sa fie mult mai bine. I-am zis lui Florin sa ne sune daca nasti in week-end sa ne spuna. Tinem pumnii si BAFTA!!!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput